Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nem kifogásolni akarlak, csak úgy csípi a szemem, mint hajdani postást e látvány... Az hogy nincs olyan kézibeszélő, ami igazán illene ezekhez a készülékekhez. Mivel a vasutasok használták egye fene de az az 55-ös beszélő az tényleg nem illik stílusban ahhoz amiről ez szólna.
Ami az LB és a CB készülékeket illeti, amikor a kábelezést megvalósították viszonylagos biztonságot jelentettek a fontos információk tekintetében. az LB-nél, amíg az aksija bírta, az CB-nél, amíg volt üzemanyag az aggregátorhoz. Azonban manapság minden helyi tápos.
Ki nem fogom dobni, mert kedves öreg barátomtól kaptam.
Rendben, működik a "szellemkép" effektus, bár feltételezem, hogy szabad szemmel jobban látszik.
ESP32 alapú GPS óraSziasztok! Túlzás, hogy építés, de sokat foglalkoztam vele. A kezdeti nehézségek után összeállt az ESP32 alapó GPS órám. A lényeg a modulok illesztése és a helyes könyvtárak kitalálása. Utána arányaiban könnyen összerakható. Nem titok, MI írta bele a progit.A hozzászólás módosítva: Csü, 11:21
De legalább hozzászólsz!
MV3 erősítőKedves Fórumtársak!Lehet nem jó topikba írok, de megosztanám Veletek egy régi kis erősítő átépítését. Kiemelném, hogy csak lelkes nyugdíjas amatőr vagyok, így az átépítésben külső segítséget is igénybe vettem! Hozzám került egy használhatatlan állapotú MV3 erősítő. Gondoltam megpróbálkozok a felújítással. Kiforrasztgattam minden alkatrészt, a régi nagyon ócska panelt újra rajzoltam, megpróbáltam "normális" alkatrészeket beszerezni (TAD kondik, minőségi potméterek, stb.) Már összeállt a buherálás, és meg vagyok elégedve a hangjával is. Véleményem szerint egész jól sikerült. Igaz nem tervezés, építés csak egy átépítés, de időtöltésnek jó volt. Mellékelve ide teszek néhány képet, hátha valakinek jól jön. Tisztelettel és üdvözlettel: csibai
Azért ennek még jó hangja volt. A bátyám (R.I.P.) még ilyenen gitározott.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |