Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. Ingyen elvihetőkSziasztok!Ingyen elvihető Nagyatádról: - Tevion MD 7115 VTS-S TV hibás (sorvégtranyót mindig kilövi, utoljára is ez történt. Ha jól emlékszem csere után már eltérítés sem ment az egyik irányba, illetve nem vezérli ki a színvégfokokat, de képcső nyakon méregetve látszik a vonal /ezek a legjobb emlékeim) - Samsung CW-50137 kistévé, működő - 2db Lehel hűtő, alapvetően mindkettő megy és hűt, jegesedés, szabalyzás baja van az egyiknek. - hangfalpár - Phonic keverő A hozzászólás módosítva: Vas, 1:52
Ha esetleg postázol a két RFT Hangdobozra beneveznék.
Szia.
Rendben a Tiéd. Többit privátban. Üdv. P.P.
Első körben személyes átvétellel próbálnám meg.
Autós hangszórókBontott , hibás ,autós hangszórók , ingyen vihetők .Habszivacs szél megöregedett , elporladt . Személyesen , vagy postaautomatával . doboz, könyvek, panelok, notebook ingyen elvihetőSziasztok!Pestlőrincről ingyen elvihetők: Alu-doboz, Kádár Géza könyvek, antennás panelok, játék csavarbehajtó, lámpatest + pót búra hozzá, Compaq nc6220 (nincs HDD, RAM, töltő, hiányos billentyűzet, előéletéről semmit sem tudok), notebook DVD-ROM (teszteletlen); Posta, foxpost: a szállítási költség előre utalása után.
További képek.
A HP gépet köszönettel elfogadom, ha még lehet bele életet lehelni. Személyesen mennék érte.
Rendben.
Nem tudok semmit róla, nem is teszteltem, csak kaptam csomagban. Írok pm-et.
A HP gépről lemondtam, szabad a pálya...
A DVD-ROM-ot és a 2 Kádár könyvet köszönettel elfogadnám, éppen ezek hiányoznak a sorozatból.
Csomag automatába kérném (MPL, Fox). a szállítási költség előre utalása után. Köszönöm szépen
Szia!
A HP gépet szívesen elfogadom, ha ráér a hétvégén átvenni. Írok üzenetet Scanner ingyen vihetőIngyen vihető UMAX scanner, működik, csak már nincs driver hozzá.Bp. XI. ker. Szeretem a Staroprament , de nem feltétel ![]() Tibi Magazinok elvihetőekNem elektronika (bár a Praktika nyomokban azt is tartalmaz). Sajnálom leadni a hulladékudvarban, mivel sértetlen, új állapotúak.Ingyen elvihetőek Miskolcról egyben, az alábbi újszerű állapotban lévő magazinok: 16 db Elixír, 29 db Praktika, 17 db Természetgyógyász. Személyes átvétellel, vagy MPL automatába, postán maradóként 1 490 Ft-ért tudom küldeni. A hozzászólás módosítva: Sze, 19:58
vegey cuccokSziasztok!Pestlőrincről ingyen elvihetők: Motorok, panelok, kis dobozok (fém, illetve műanyag), valami erősítő, trafó, kábelek apa-anya csatikkal stb.; Még panelok, motorok, Samsung UE32M4002AKXXH panelja (jó) és hangszórói (6Ω), hibás usb kábel, autós usb töltőkábel, elakadásjelző háromszög, higanygőz izzó (előtét nélkül nem használható, tesztelt), alkatrészek (meggyötört lábú eprom és társai); Rádió (hangerő gomb kontaktos, kijelző rossz, egyebek jók), magnó (magnó része rossz), konyhai aprító, süllyesztett mennyezeti lámpatest (2 cfl izzó megy bele, sosem volt beépítve), 300mA-es fi-relé (sosem volt kivéve a dobozából); 3 db részben lerabolt alalplap; régi, használt kismegszakítós tábla; Posta, foxpost: a szállítási költség előre utalása után.
Én elvinném őket, írok Privátot!
A magnót és a rádiós ébresztő órát lehetne külön kérni MPL-lel vagy Foxposttal automatába?
Ha igen kérném ezeket, este írok PÜ-t.
A Piros-Kék dobozos izzót kérném szépen és az alaplapokat. FOXPOST megfelel!
Ingyen vihetőIngyen vihető dolgok:műholdvevő tányér árbócrögzítő nélkül,fej, beltéri egység, fali tartó konzol. A beltéri működik, távirányító nincs,a tányér a fejjel a képen látható állapotú. A kis antenna kábel nélküli. Web kamera működik.( Logitech) Csak egyben és személyes átvétellel Budapesten. A hozzászólás módosítva: Csü, 19:10
Külön is lehet a dolgokat szedni, kinek mi kell.
A magnót és a rádiós ébresztőórát eltettem neked.
Rendben.
Higanygőz izzó és alaplapok eltéve neked. |
Bejelentkezés
Hirdetés |