Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Villanytűzhely bekötése
Témaindító: Lacika2000, idő: Márc 20, 2009
Idézet: „Szokás olyat kérni, hogy olvassad le a készülék rejtett felületéről a sokszámjegyes kódot” És ezzel még adós vagy.
Itt van: Bővebben: Link ...nade melyik az?
Leltem a második sorban olyat. Leképezem és feliratozom.
Ha egyszer Pesten jársz, akkor ehhez a nemes feladathoz tudok biztosítani denaturált szeszt, papírtörlőt és tűhegyű alkoholos filcet (talán grafikust is).
Idézet: „Permanent OHP marker - Alcohol based - for most of surfaces: plastic, glass, metal, etc. - 0,3 mm” PelgrimIsmerős, beépített Pelgrim OLX370 villanytűzhely sütőjének alsó szála nem fűt. Hogyan lehet kiszerelni a bútorból a sütőt? 2 csavar van a sütő elején oldalt, de attól még nem mozdult meg. Alá is néztem, ott semmi rögzítés, zárt lemez. A kapcsolóhoz sem fértem hozzá, hogy hátha csak nem ad át. Csak a gombok alatt van 2-2 csavar, de mind a 12 tartaná az előlapot? (szerintem csak a kapcsolókat az előlaphoz) Kerestem a neten, de még a típust sem találtam, nemhogy szerelési utasítást.Ha valaki már találkozott ezzel, jó lenne a tapasztalat, mert más beépítettekkel már boldogultam.
OLX390 (RVS)-es...ez csak 2x2 db pici pozdorja csavarral van rögzítve belül az oldalán a bútorlaphoz. Na persze még még súlya is van. Ha ferdén húzod, beakadhat...mm-ről mm-re haladva lehet kicsalogatni a helyéről. Egyéb lerakódások is nehezíthetik a kiszedését...
A hozzászólás módosítva: Pé, 16:54
Köszönöm! Majd jobban megnézem, hátha meglesznek a kis csavarok.
Ma volt rá időm. Rögzítőcsavarok nem voltak, simán kihúztam. Kissámli alá, kapcsolók fedele 4 csavarral bonható. Nagyon korrekt elrendezés, főzőlapok más-más színű csatlakozóval bonthatók és kivehető a sütőrész. Sarus csatlakozók lehúzásával fűtőbetétek ellenőrizve. Sajnos, alsó szál kuka. Legközelebb hátulja-alja bontás, betétcsere. De előbb megrendeljük. (10 rúgó)
Értem...vagyis, hogy nem: (mért nem mozdult eddig?) A "rögzítő csavarok nem voltak", de a helyüket (a 2x2 lyukat) megtaláltad?
Az enyém csak különálló sütő, kettő "tekerentyűvel"...más gáz főzőlappal kombináltam. Ezt meg most találtam, talán ilyen (csak nem rozsdamentes!), sok "tekerentyűs" a készülék: Bővebben: Link A miénk sem százas már, átlósan féloldalasan süt. Linkelhetnéd, hogy milyen alsószál, honnan lett rendelve. Köszi. A hozzászólás módosítva: Kedd, 7:56
Lyukak ott voltak, de csavar egy se. Nem mertem kajakra kirántani a minap.
Pontosan ilyen ez a tűzhely, hol találtad a képet? Ha meglesz, milyen és hol a fűtőszál, megírom.
Nyúl talált valamit, azok 110 V-os, egyenes fűtőszálak. Szét kell előre szednem, hogy ilyen-e (nem keret?, -ami a szokásos-, azaz egy db.?) 3~ról megy, azt kapcsolgatja egységenként (alsó-felső-grill).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |