Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Tiéd mind a három.
Ismételten ezer köszönet Galfy kollégának ,mivel pontosan célba értek az értékek!
1000 köszönet!!!?
Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz,
Ezer köszönet AFP-nek,! Nagyon jók a dobozok! Boy Ingyen, csak egybenIngyen vihetők, de kizárólag egyben, az itt lévő dolgok, ahogy képeken láthatók.- Teljesítmény ellenállások. - Video állófejek, fejegységek, mono és sztereo fajták, szerelvénnyel, vagy anélkül. - Telefunken Musikus 5090 típusú lemezjátszó, saját erősítővel, hibás pickup-al, tű nélkül, egyébként működőképes és nagyon szép állapotban. A XVI. kerületben, vagy Budörsön személyesen, vagy csomagküldéssel is átvehetők. Nekem fontos! Ha a fiók alján csak hever nálad, kis méretű (1-2-4-8Gb-os), hibátlan pendrive, vagy micro SD, vagy SD memóriakártya, azt örömmel elfogadom cserébe, de természetesen enélkül is vihető ingyen minden.
Rendben, a tiéd. Budaörs már nem jön össze a héten, tehát marad a XVI. kerület esetleg csomagküldés. A többit privátban megbeszéljük.
vihetőSziasztok, az alábbi dolgok elvihetőek Csorvásról lehetőleg egyben, a gépek hiányosak hdd egyikben sincs, működésükről nem tudok semmit. monitorhoz nincs kábelem, elvileg elindul de idő után lekapcsol.
fotók
IngyenHa valakit érdekel ingyen elvihető üres filament tartó gurigák !Ingyen vihetőZuglóból vihetőPhillips Fw26 tipusú hifi Rádió működik a kazetta rész valószínűleg szíj hibás,cd-t nem olvas.távirányító nincs. Így került hozzám. Hangfalak jók adatok a képen
Köszönettel elfogadnám a mini hi-fi készüléket. Holnap érte is mehetek.
LG TVBalatongyörökről vihető egy 38x62 cm-es LG TV. Teljesen működőképes, pár cm2-es színhiba az alsó sarokban.Elpumps VB25/1300B házi vízműElpumps VB25/1300B házi vízmű ingyen elvihető Mosonmagyaróvárról.Motorhibás!Ősszel még működött,tavasszal már nem indult,csak füstölt a motor,és leodott a FI relé. Nem viszem sehova,nem postázom.
Szia! Ha valóban ingyen elvihető elmennék érte!
HP SFF számítógépekSziasztok!Hozzám került néhány darab régebbi (intel 2-3 gen) HP SFF számítógép. Ebből kettőnek még nem találtam gazdát, de ha ismertek nehéz körülmények között előket, akiknek ez nagy segítség lenne, szívesen elküldöm postán, vagy átadom Veszprémben. Ilyen konfigurációra tudom őket összeállítani: - Intel i3 (2-3 gen) - 8GB DDR3 - NVS295 GPU SSD/HDD nincs benne. Fentiekből látszik, hogy játszani nem alkalmas, de hétköznapi alap felhasználásra még alkalmas lehet.
Tudok hozza 160-320g sata wincsiket adni, esetleg van egy 120g ssd is
A hozzászólás módosítva: Hé, 9:39
Pü. ment !
Akkor ha jelentkezik valaki, össze tudjuk dobni
Ebből 3 lett, mert volt egy előlap és processzor hiányos, amit ki tudtam pótolni.
2 db működőképes Tab elvihetőSamsung Galaxy GT-P1000 és Navon Predator 3G tab ingyen elvihető a 16. kerületből.Mindkét készülék működik, bekapcsol, töltő és kábel nincs egyikhez sem. Régi Android verziók miatt kevéssé használhatók. Legfeljebb képnézegetésre, e-book olvasónak, zene lejátszásra, kb ennyi. Csomagfeladással nem bajlódnék, személyes átvét jövet szóba. A hozzászólás módosítva: Kedd, 14:54
Ha mégis betennéd csomagba, megköszönném. Gyerekeknek játszani biztos jó lenne.
IngyenVihető egy SAMSUNG ML-1610 laser nyomtató , müködüképes a lapadagoló vacakol néha !
Szia!
Esetleg csomagkonténerbe szállítva is átvehető? Természetesen fizetem. Üdv. Zsolt
Nem ismerem a csomagkonténert nem tudom hogy müködik de FoxPostal szivesen elküldöm !
Ingyen elvihető160mm es és 200mm csévetestek elvihetők zuglóból. |
Bejelentkezés
Hirdetés |