Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Hogy ki megy, nem tudom, de hogy ki jön, azt talán.
![]() Tehát, jelen állás szerint: erdgab, erbe, Gery'78, Jani'87+uf, Janika, nyamnyam, szs+ob, U.Zsombor, valamint szerénységem. Persze számítok még beeső emberre.
Részemről volna igény, hogy közzétegye.
![]() Meg lettem előzve, akkor ennek megfelelően rendelem meg a husit. A hozzászólás módosítva: Hé, 20:53
Csülköröm megrendelve, pénteken viszi akkor SZS az inox bográccsal és állvánnyal.
Azt kérdezném még, hogy este tábortűznél fogtok-e szalonnát sütni és telitorokból mozgalmi nótákat énekelni, mert akkor némi lecsókolbászt és szalonnát is küldök. Klasszikus recept: - Mogyorópálcára feltűzve - Szalonna - Lecsókolbász - Hagyma Méter hosszan iterrálva. ![]() Mozgalmi nótákat nem biztosan, de úgysem tudlak (de valójában nem is akarlak) lebeszelni a szalonnaküldésről
Az időjárásról mit gondoltok? Nem biztatnak jó hírekkel.
Nem szeretnék azon gondolkodni, hogy netán rossz időjárás lenne.
Ha P-S-B betarja 3 napot, akkor szombatra már derült idő lészen.
Pár éve kapott Kálmán ipari mennyiségű Polipkarbanátos Hullámizét, az végigörgetitek a zállványzaton, spéci lefogató szerelvényeket azóta meg a hosszú téli estéken lehajtogatta.
Mostan már csak végig görgetitek, bepattanintjátok és jöhet a zegernye.
Ha már nótázni akartok, szalonnát küldök, kedvet hozzá a Pál(esz).
Az már fent van a helyén, majdnem mind. Zegernyéről pedig lemondunk.
![]() Jó kedv meg a fügepárlattól lészen. A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:39
Többeket érdekelhet néhány kép az előkertről, hátsó kertről, és előtetőről, meg hol lehet parkolni.
Kaptál okostelefont, az nem kifogás. ![]() Meghát az a fránya vendéglista is, merthogy például annak megfelelően küldök cuccokat.
Jelenleg ez az Időkép előrejelzése péntekre és szombatra, nem tudom, hogy kennyire fog kelleni aggódnunk, hogy milyen idő lesz Györökön a találkozó alatt.
Van helyi időjárás előrejelzés is...az utolsó napokban figyelni kell.De ma már ritkán találják el a valóságot (Ahogy az elmúlt napokra özönvizes záport/zivatart jeleztek, de csak 1 mm csapadék lett összesítve).
Mindig rosszabbat jósolnak a várhatónál...így senki sem "dádázza" meg őket, örülnek a jó időnek. Bár most az ország a sok esőnek örülne, de nagyon... A hozzászólás módosítva: Sze, 7:22
Reménykedjünk, hogy nem jön be a "rémítgetésük" és legalább csapadékmentes időnk lesz "huszonkevés" fokkal.
Györök (Becehegy) különleges időjárási zóna. Mikor Keszthelyt, -néha elér kissé Györökig a széle-, Tapolcát elmossa az eső, nálunk nem esik. Bízzunk benne.
A telefonom okosabb nálam, nincs átjátszó kábelem, hogy a képeket idetegyem. Meg nem értek hozzá.
Vendéglista már volt hétfőn 20:50-kor (mint konstatáltad is). Egy fővel (PDM) gyarapodott azóta. A hozzászólás módosítva: Sze, 10:32
Meg vannak az ingyen csomagok, hogy kinek mi kell?
Nem kell ahhoz drót, csak akarat...
Már olyan is volt, hogy Lesencetomajon nem esett, de Keszthelyen már esernyővel kellett hazamennem a busztól. Szóval, bízzunk benne, hogy elkerül majd minket a csapadék a találkozó helyszínén.
Dehát ha van okostelefonod, akkor csak belépsz rajta ide, aztan bemasolod a képet, ami a telefonon van.
Szinte ugyanúgy, mint gépen.. De engem nem zavar, ha nem teszed. Nem érdekel előzetes kép semmiről. Biztos vagyok benne, hogy úgy lesz jo, ahogy lesz. (Aztán lehet, a 2 eve elveszett tápegyseg+telefonmadzag együttest is megtalaljuk Bar van persze masik, sőt, újabb, többet tudó is) A hozzászólás módosítva: Sze, 20:13
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Bar van persze masik, sőt, újabb, többet tudó is)