Fórum témák
» Több friss téma |
Bővebben: Link ...mi a gond véle?
Előző este még szépen működött. Ezt követően, következő este feltöltöttem, indítom, a ledek rövid vibrálása, és leáll.
A párásítós topikba kéne szétnézni...de tény, hogy víz nélkül pont így (nem)működnek.
Igen. Víz nélkül pont így (nem) működnek. Ezért feltételezem, hogy az általam felvetett alkatrész a probkémás.
Autós menetrögzitő kamera zSziasztok .Ez milyen alkatrész ? Sehol nem találom . Kérlek segítsetek beazonosítani . Köszönöm . A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2026
Makita rádió alkatrész beazonosításaSegítséget kérnék alkatrész beazonosításában és esetleges beszerzési forrásában. Egy Makita BMR100 típusú rádióból való. Ez egyik hangszóró nem szól mióta eltört. L6-os alkatrész.Előre is köszönöm ha tudtok segíteni! Üdv: Szabolcs SMD DC/DC step down?A képen látható, SMD IC beazonosításában kérnék segítséget.Típusa ismeretlen a neten, legalább is nem találok róla semmit. A jelölése &42L. Milyen feszültségű lehet? A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2026
Szia! Feszültség stabilizátorra tippelnék. De semmi konkrétum.
Szia!
Valószínűleg valami LDO: ha megméred, hogy mik csatlakoznak a kimenetére, akkor abból meg lehet tippelni. Egyébként 3,3V-ra vagy annál kisebbre tippelek.
Ha jól nézem, mérem, akkor egy SD kártya tápját adja, de nem biztos. A bemenetére 5 V megy.
@Imi68: stabilizátor, igen ez ésszerűbb.
Amit keresel, az egy állítható induktivitás. Az értékét a másik ugyan olyan megmérésével tudod megtippelni, beszerezni meg bontott panelből, rádióból...
Ha normál méretű SD akkor 3,3V-os, ha micro SD, akkor lehet 1,8V-os is (programozható LDO).
Micro SD. De szerintem a reset is erről megy . Így nem is indul a készülék.
mi lehet?üdv!Felismeri valaki, mi lehet ez? Lehet, hogy dc-dc konverternek vettem, de már nem emlékszem biztosan. Viszont konkrét adatok (bekötés, ki-be feszültség) jól jönnének. köszi
Trafó. De a konkrét típust nem lehet megtalálni, csak hasonlót pl. a gyártó honlapján: https://premiermag.com/wp-content/uploads/2022/08/PM-Product-Catalog.pdf
Socapex érinkezőkSziasztok! Socapex licensz aranyozott érinkezőt kellene beazonosítanom:A képen, a vastagabbat (mama). Úgy tudom van árnyékolt (koax) és tömör változat ezekből. Ezek közepén végig furat van, az lenne a kérdésem, hogy a nagyáramú "mama" teli érinkezőkben is így van? Mintha vakfuratra emlékeznék, hogy forrasztáskor az ón ne folyjon be rossz helyre...
Katalógus
Idézet: „A Socapex és hasonló katonai/ipari körcsatlakozók tüskéin nagyon gyakran látható egy pici oldalsó ellenőrző vagy szellőzőnyílás (sight hole / weep hole) a kehely oldalán. Ez könnyen azt az érzetet keltheti, mintha a tű át lenne fúrva: Gázok távozása: Forrasztáskor ezen a pici oldalsó lyukon keresztül tud távozni a beszorult forró levegő és a folyasztószer gőze. Ha nem lenne ott, a gőz „kirúgná” a folyékony ónt a kehelyből. Krimpelés ellenőrzése: Ha a csatlakozó nem forrasztós, hanem krimpelős (préselős) változat, akkor ez egy ellenőrző ablak. A szerelő itt látja, hogy a rézvezeték teljesen leért-e a furat aljáig, mielőtt a présszerszámmal rároppantana. Összességében tehát a belső érintkező zóna felé a tüske mindig zárt, az ón biztonságban bent marad a kehelyben.”
Mi (Én) az Ai-nél többet tudunk...a "katonai" igaz (de köt a titoktartás
)DS 2167-206-21-AB-Z ...hátha most is figyel és tanul tőlünk. A hozzászólás módosítva: Vas, 11:46
Szia!
Ezt találtam, itt keresgélhetsz, de tudni kéne az áramköri környezetét. Amit a katalógusban találtam E1 smd alatt SOT23-6 tokozás szerint, azok mind feszültség stabilizátorok. Íme a link: https://smd.yooneed.one/code4531.html A tok környezete árulkodó lehet, ettől függetlenül nem 100 %, hogy az is. Ezt már neked kell kisilabizálni. Jó keresgélést és sok sikert! Üdv. A hozzászólás módosítva: Vas, 19:09
Esetleg itt?
https://www.s-manuals.com/smd/be Nagy talány. Esetleg SOT 26 tokozású? Nem egyértelmű a kép alapján. . A hozzászólás módosítva: Vas, 19:54
Megtaláltam a cuccot és úgy van ahogy sejtettem. A fotón a két középső példánynál látható a "vakfurat". Csak infóként: a "papa" érintkező külső átmérője kb. 3,7 mm.
Rengeteg koaxiális "pucukám" van, igaz még nem próbáltam meg összerakni egyet sem.
Csatlakozó beazonosítás segítségKedves Kollégák!Egy csatlakozó típus beazonosításában kérnék segítséget, mágneses keverőben találkoztam vele, 1,44mm átmérőjű hengeres tüskére megy rá, krimpelhető kivitel. Gyártó/cikkszám vagy az angol neve érdekelne, esetleg beszerzési forrás. Köszönöm
Melóban használunk ilyet, holnap ha nem felejtem el akkor kiderítem honnan vettük és mi a cikkszáma. Mintha amúgy a Lomex rémlene forrásként vagy a RET.
Megnézem!
Szia!
Köszönöm, ez lesz az. Osterrath 61-1577/11 a pontos neve, hátha valaki keresi megint.
(Az érdem Lóri-é...én csak pontosítottam)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)