Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A történeteket megtaláltam a nyílt interneten is, ugyancsak 96DPI felbontásban, ahogy vision61-től is kaptam: Bővebben: Link
"- Mr. Spock, szkennelje az ellenséges űrhajót!
- 300 dpi elég lesz, uram?"
Ez annyira űrgolyhós volt...
the radar is jammed
Nálunk 8 köbmétert terveznek behozni, a készülő 40 négyzetméteres homokozóba.
Az végül fél méter...
35cm lesz a támfal !
Emlékszem, éppen a napokban került elő egy kép arról a radarról...
40 négyzetméteren lakni is lehet, 20 centi mélység bölcsődéseknek valószínűleg éppen elég, viszont ott van még az ürgelyukak problémája is:
Vakond van !
RetrospektívVolt kis vitánk az AI-val, szerintem frissítették.De ettől párásodott a szemem, most így olvasva amit előásott. A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2026
AI vagy MI, avagy buli van a szomszédban?
Ez valódi, láttam már élőben. Partikra bérelhető sofőrrel együtt.
Most meg kösüt kellene rittyentem.
![]() Kár hogy nincsen bőrös, vagy hegeszteni segítő ember közel s távol.
Ilyen felénk is van, a szomszéd kisvárosban.
Kép konvertálásA cégnek akartam elküldeni az épületről készült a nagy felbontású ezért nagy méretű képet amit a messenger nem hajlandó elküldeni. Le lehet "rontani" a minőséget valahogy, hogy ez ne okozzon gondot?
Próbáld más csatornán küldeni, pl. Viber.
Felbontás, színmélység csökkentésével pld.: "XnView" vagy hasonló képszerkesztő programmal.
Vagy "PhotoFiltre" progiba csak behozni és visszamenteni, ekkor választható a minőség ezzel méret is.
Viber-en még nem találkoztam olyannal ami nem ment volna el....
jani1987 -> Nem kell semmi konvertálás
Gondolom, a telefonodon megjelenik (abból gondolom, hogy messengeren akartad küldeni).
Egyszerű, megnyitod teljes képernyősen, csinálsz róla a telefonoddal képernyőképet, és azt küldöd el messengeren. A hozzászólás módosítva: Szo, 7:27
Preferencia fotónak nem szokás képernyőt küldeni. Hacsak nem teljes kijelzős.
És azt is írtam:
Teljes képernyősen készítesz képernyőképet róla. Így ugyanaz a fénykép lesz, csak kisebb felbontásban, azaz kisebb méretben. (Ha segítséget kérsz, figyelj is a válaszra)
Pucuka fórumtársat hónapok óta nem látom posztolni.. mi lehet vele?
Sajnos elhunyt...
Nem fog már posztolni. Sem válaszolni. Elhunyt, elbúcsúzatattuk.
... (A kérdéssel semmi baj. Emlekeztünk kicsit)
Voltunk a temetésén, képek felhasználói kérésre törölve lettek.
Pont most jövök a Hiradástechnikai Tudományos Egyesület Rádió szakosztályának a rendezvényéről, előadásáról ahol éppen a Futár rendszert boncolgatták. Rádiós papíros szakértő, és oszlopos tag volt. ![]() Párásodott a szemem, mert ha még Budapesten élne, akkor biztosan ott lett volna. Nekem hiányzik. A hozzászólás módosítva: Csü, 18:54
|
Bejelentkezés
Hirdetés |