Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Crystal radio - detektoros rádió
Lapozás: OK   160 / 160
(#) Kera_Will válasza Atis57 hozzászólására (») Sze, 18:23 / 1

Hi hi !
Klasszik keretantennás detektoros rádió .

Mondhatnánk hogy rádió ez , rádió az csak a keret más ...

avagy más esetben is **** , **** csak a keret más .... ...
(#) küzmös Gergely válasza Atis57 hozzászólására (») 1:46 /

Próba cseresznye, csak legalább egy lélegzetnyi idő kéne hozzá. Hosszú idő után ma mentem ki, de nem volt valami nagy terjedés. Se naplementekkor, se később.. aztán kinn maradt minden.. éjjfélkor mondom, még mielőtt bepakolok még egy próba.. Hát ordít.. húha.. tekerem, tekerem, a Kossuth alatt lengyel beszéd, zene, sport.. Ezt eddig még nem hallottam.. ! Ráadásul atomstaabil, és jó minőségben. Polskie Radio (Jedynka) A forgó alsó koppanásánál, de egész széles tartományban hallható, pedig ez is már rövidhullám a 225Khz, a kisrádió semmit nem is vesz belőle, ami nem csoda, ehhez már 1333m hosszú hullám , más antenna dukál, de a csatorna úgy látszik megteszi, mint hosszúhullámú bázisantenna. De hogy ennyire mások legyenek a terjedési viszonyok az komoly. A szintén stabil Vesti FM sehol, az Algír 1.. ? Mintha a föld nyelte volna el azt is.. Erre ez meg itt van, amiről eddig nem is tudtam, mert eskü nem volt ott más eddig csak zaj! Annyit csináltam csak hogy kicsit "lazábbra" vettem a csatolást (47pf), mert a 110pf.-al a föld elhúzott mindent. Szinte elhallgatott, ha földet adtam neki, de így most nem.
A hozzászólás módosítva: 1:52
Következő: »»   160 / 160
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem