Fórum témák
» Több friss téma |
Megpróbáltam. Sajnos nem oldotta meg ez a kombináció. De igazán nekem nincs is konkrétan ilyen gomb, vagy csak nem ismerem fel. Van egy csésze, meg két csésze, utána valamilyen két csészés kép van nyillal, aztán már csak a kávémnnyiség gomb van a felső sorban.Legalul egy gomb van az a Long. Mellékelem a képet.
Most néztem vissza neked akartam írni az előző hozzászólásomat.
Ha kinyitva előbb megy el a kidobó akkor a főzőegység alját kihúzva látható a fehér reteszelő, azt vizsgáld meg. A hozzászólásoknál nekem is ajánlották. Sőtt leírták mikor kell a kattanást hallani. Üdv. M.
Ez nem az. Ez ESAM04.320. De azt gondoltam, hogy mint a legtöbb nem digitkijelzős modelljüknél az egyik leírása nagyrészben használható a többire is, itt is így lesz.
Ez a gép Ausztriából való, és német nyelv van beállítva rajta, de az elég kacifántos megnevezéseket ír ki. Jobb lenne ha mondjuk angolra tudnám váltani.
Igen ez volt a másik verzio,este megnézem
A menügomb megnyom,nyilakkal lépkedsz megkeresed a language settinget,ha ezen belül nincs magyar akkor nem tudsz mit tenni.
Helló! Már kb hússzor nekiálltam ennek a menünek, de nem sikerült. Most elsőre meglett! Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2026
Nincsmit
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2026
A főzőegység gondod megoldódott? Ha kell én tudok adni egy használt, de hibátlan darabot.
Köszönöm!Egyelőre tömités cserével megoldodott,de ha elöjön ujra lehet igényt tartok ŕá.
És melyik tömítést kellett cserélned?
Üdv. M.
A kpe-ben meg volt nyulva a két tömités.
Tchibo EspertoSegítséget szeretnék kérni .Tchibo Esperto kávéfőző két hete egy párszor az öblítés vizet leengedte a zacc tartályba. Majd két hétig jól működött most meg a főzésnél is oda megy a víz nem a főzőbe. Nálunk a szerviz nem vállalja ezt a típust.
Valószínű eldugult valami, vagy vízköves lett.
Üdv. M. Programreset DeLonghi Magnifica automata kávégépenSziasztok.Nem tudná valaki leírni nekem, hogy hogyan kell a vezérlőpanel programját resetelni? Már egyszer valaki leírta, nem sokkal utána meg is csináltam egy hasonló kávégépen, az akkor jó lett. A napokban volt egy vihar, és többször elment a villany. Azóta néha össze vissza megy a kávégépünk. Kerestem azt a leírást amit már említettem, de persze most nem találom.
Főkapcsoló ki.
Rövid ill hosszú kávé gombokat egyszerre nyomva tartani,közben főkapcsoló be,mindaddig míg a jelzőfények nem villognak.
Köszönöm a segítő szándékot! Ezen a gépen nincs rövid- meg hosszú kávé gomb, a víz mennyiséget egy potival lehet állítani. Itt egy netes kép, ilyen kinézetű gépről van szó.
Fent az egy és a két KV csésze a sor közepén, szerinted mi?
Valóban még ezen felül tudod állítani az időt a KV víz mennyiséghez, meg a daráló idejét a darált mennyiséghez. Üdv. M. A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2026
A zacc korong neked milyen állagú?
A miénken elég lágy és vizenyős és könnyen málik.
Az enyémben elég kemény a zacckorong, egyben maradnak a tartóban. Akkor marad vizes, ha a főzőegység fejében lévős szelep, vagy a felső sárga serlegben lévő nyomásszelep el van rakódva.
Hát nem tudom, hogy nálad mi mit jelent. Nálam az egy csésze az akkor is egy ha kevés víz van hozzá, meg akkor is az ha sok víz van hozzá. Na ez a hosszúkávé! A két csésze az két adag őrölt kávé, és kétszeres víz mennyiség, akár két hosszú kávé is lehet! Ez meg az én véleményem!
Ennél a gépnél a rövid- és hosszú kávé csak a tekerővel állítható.
Dugattyúkban, slagokban minden pakolást cseréltem. Azt a fejszelepet viszont nem tudtam kiszedni és nem akartam eltörni. Van valami technikája?
Szia!
Ezeket találtam egy pdf-ben, de 17MB az egész, ide nem lehet feltölteni. Igaz angol...
Ez nem tömítéshiba. A fejszelepet addig "tekergetem" egy fémlappal-persze nem nyomom befelé- amig kicsik meg nem emelkedik. Elvileg a rugó úgy is nomja egy kicsit felfelé. Utána meg egy vékonypengéjű késsel, szikével kiemelem. De valószínűbb az a sárga dugattyúban lévő szelep hibája. Ahhoz meg eléggé szét kell szedni a gépet.
Köszönöm, lefordítom!
User1914- Az volt az első, hogy az egycsésze-két csésze gombot megpróbáltam semmit sem csinált. Ezért írtam, hogy ezen ez nem oldotta meg a gondot.
Nekem akkor volt vizes széteső amikor a kivehető egységben az egyik gumigyűrü szakadt volt és emiatt igazából szorult mozgás közben.
De én kézzel mozgattam és nemtűnt fel, hogy szorulna. Abban 2 db 32-35 mm O-ring gumi van. A felső dugattyút ha jól emlékszem fentről a kazán felemelése után lehet kiszedni. Üdv. M. DeLonghi kávégép hibaVan egy DeLonghi Magnifica ESAM03.120 tipusú automata kávégép. A gép a kis háromszög, benne felkiáltójel hibajelzést adja állandóan. Melegvizet ad, de kávét nem főz. A leírás szerint ez a jelzés: nincs benne a pároló, vagy rosszul tették vissza. A pároló benne van, sőt mindent átnéztem minden része jól van benne. Párolót cseréltem, még az alsó tálcát, meg a zacctartályt is, de nem oldotta mg a hibát. Biztos ami biztos elven a vezérlőpanelt is kicseréltem, de ez sem javított a helyzeten. Egyenlőre tanácstalan vagyok, hogy még mi lehet a baja. Ha van valaki aki találkozott már hasonló hibával akkor esetleg leírhatná, hogy mi okozza a problémát.A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2026
Nem vízköves?
Üdv. A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2026
Kb három hete volt vízkövezv a program szerint, hozzá való vízkőoldóval. Azóta max 20 adag kávét főztek vele. Ha bellső vízkőre gondoltál akkor az nem valószínű. Tegnap többször is resetteltem. Annyi vátozás lett így, hogy azóta a zacctartó ledje világít állandóan, a háromszög mg nem. De ehhez ragaszkodik, ha kiveszem fél percre a zacctartót, ha újra resettelem nem változik meg a kijelzés.Persze a vezérlőpanelt meg visszaadtam, így most azt nem tudtam próbálni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |