Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia! Köszi...ez nem hasonlítana az eredetire (meg élhajlítóm/állványos lemezvágóm sincs) . Nekem is lenne ilyen aranyszínű profilom, de ez nem illene oda. Meg inox küszöbtakaróból is meg csinálhatnám...de az sem tettszik. Fából meg nem lenne tartós...a szabadban vannak nonstop.
A hozzászólás módosítva: Sze, 19:15
Megadod a méreteket, sima 3-as vagy 4-es alu lemezből el tudom készíteni. Csak nem lesz bordás.
Fém nekem azért nem tetszik, mert nem kellemes ráülni. Ha süt a nap, akkor azért, ha meg nem süt, akkor azért. ![]() Az eredeti valamilyen kopásálló ötvözetből készült. A normál alu feketére keni a ruhát.
Ha nem tetszik, hogy fémre ülnél, akkor tegyél párnát magad alá.
Erre a felületkezelésre nem is gondoltam, valóban szép fényes a bordázata. Csak túl vékony az anyaga.
Az ilyen fényes eloxálást én nem ismerem. De nézelődöm székroncsok után is...
Ha fényes is kell, akkor elektropolírozás.
TápkábelSziasztok!Keresek 2 db pc kábelt. De nem akármiett. 3x1 belső erest legalább 1m hosszú nem baj ha a dugvilla hiányzik. Az a baj hogy a webshopok nem írják rá a tulajdonságát. Itthon meg a pc boldba csak 0,75 van.
95%-ban 3x0,75-öst fogsz találni (meg 3x0,5-öst akár). Ami vastagabb lehet, azt szünetmenteshez adták. Körülnézek majd, de ne reménykedj
Amúgy mindhárom "fődarab" kapható sarki boltban, csak "egybe öntve" ritka, és szerelni kell.
Szia,
Ma megnéztem, van, tudok adni. Budapesten esetleg Vácon átvehető. A hozzászólás módosítva: Hé, 9:30
IEC C13 female a neve, szerelhető.
Másfeles tyúkbelet bárhol meg földelt dugót is. Volt nekem 2 marékkal de már elosztogattam őket 5 éve. Ha nem kapsz itt akkor így keresd. |
Bejelentkezés
Hirdetés |