Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   769 / 770
(#) Régi motoros válasza img hozzászólására (») Jún 21, 2026 / 1

Üdv, ha még aktuális, viheted a 21" -at is, én inkább passzolom...
(#) _BoZo hozzászólása Jún 21, 2026 / 1

Tápegységek ingyen elvihetők

Sziasztok!

Az alábbi dolgok ingyen elvihetők.
Címem: Budapest, XIII. kerület, Nővér utca

1. Tápegység: 9 V - 1 A

Bement: 230 V - 50 Hz - 91 mA
Kimenet: 9 V - 1 A

Belkin Wireless G router tápegysége. Igény esetén adom a routert is. Sok éve, amikor utoljára használatban volt, még működött.
Model: F5D7230-4
Version Number: 7001ee
User Manual

2. Kapcsolóüzemű tápegység: 12 V - 0,5 A

Bement: 100-240 V - 50/60 Hz - 0,3 A
Kimenet: 12 V - 0,5 A

ADSL modem tápegysége. Igény esetén adom a modemet is. Sok éve, amikor utoljára használatban volt, még működött.
D-Link ADSL2+ modem
Model: DSL-360R

3. Laptop tápegység: 19 V - 4,74 A

Bement: 100-240 V - 50/60 Hz - 1,5 A
Kimenet: 19 V - 4,74 A

Utoljára évekkel ezelőtt volt használatban. Emlékeim szerint a kimeneti kábel meg van törve és emiatt érintkezési hibás. Ettől eltekintve maga a tápegység működött.
(#) img válasza afp hozzászólására (») Jún 21, 2026 /

Hogy Régi motoros visszalépett, ebben az esetben a 21" kijelzőt is elkérném a többi kijelzővel együtt. Köszönöm!
(#) img válasza Régi motoros hozzászólására (») Jún 21, 2026 /

Köszönöm, jó helye lesz.
(#) Gabtronic válasza _BoZo hozzászólására (») Jún 21, 2026 /

Szia, köszönettel elfogadnám.
(#) afp válasza Régi motoros hozzászólására (») Jún 21, 2026 /

Rendben.
(#) afp válasza img hozzászólására (») Jún 21, 2026 / 1

Rendben.
(#) user1914 válasza _BoZo hozzászólására (») Jún 22, 2026 /

Ha esetleg a laptopplaptop tápegység dugó külselyétkülsejét megmérnéd és a jelentkezőnek mégsem kellene, érdekelne egy bizonyos átmérővel a lányom gépéhez.
Holnapra megmérem én is milyen kellene nekem.
Köszönöm szépen.
Üdv. M.
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2026
Moderátor által szerkesztve
(#) user1914 válasza user1914 hozzászólására (») Kedd, 7:00 /

Szevasztok!
4 mm-es (4.1 mm) dugó kellene legyen a csatlakozó végén.
Köszönöm szépen.
Üdv. M.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 7:01
(#) _BoZo válasza user1914 hozzászólására (») Kedd, 16:01 /

Szia!
Tolómérő nincs kéznél, vonalzóval 5.5 mm-t mértem.
(#) _BoZo válasza Gabtronic hozzászólására (») Kedd, 16:13 / 1

Szia, írtam privát üzenetet.
(#) user1914 válasza _BoZo hozzászólására (») Sze, 7:24 1 /

Köszönöm szépen, hogy megmérted.
Üdv. M.
(#) Remci hozzászólása Sze, 17:04 /

Switch, rögzítő

Üdv!
Bócsáról elvihető a képen látható 2db Planet 16 portos switch és 1db Hikvísion DS-7204 HGHI-SH/A rögzítő. A switcheken az egérmozi működik, az egyikben megy a ventilátor, a másikban nem. Ha jól emlékszem, lefagyogattak, azért lettek cserélve. A rögzítőre nem emlékszem hogy mi lehet vele, viszont tápom nincs hozzá. Posta megoldható pk ellenében.
(#) orbana válasza Remci hozzászólására (») Sze, 17:20 /

Szia! Postával jelentkeznék rá. Írok privátot.
(#) _BoZo válasza _BoZo hozzászólására (») Sze, 18:09 / 1

Gazdára találtak.
(#) Remci válasza Remci hozzászólására (») Pé, 10:07 /

Elvitték.
(#) GARFIELD13 hozzászólása Szo, 0:07 /

Teleton RB30 dobozpár elvihető

Sziasztok!
Kolléganőtől mentett dobozpár, valami ős music center dobozai voltak.
Teleton RB30 névre hallgat 17x27x32,5 cm további adatok az első képen.
A külső vállalható, csak az előlap selyem igényel némi tisztogatást és újra ragasztást.
A selyem nélküli képen látható, hogy egyetlen szélessávú ovál van a dobozban.
Din csatlakozóval.
Működik.
Pesterzsébet központjában vehető át csak személyesen, előzetes egyeztetést követően a hétvégén vagy hétköznap estefelé.
Üdv.
(#) vargham válasza GARFIELD13 hozzászólására (») Szo, 6:21 /

Sajnos az adatok nem olvashatóak. Amúgy lehet, hogy érdekelne. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Szo, 6:21
(#) brato válasza vargham hozzászólására (») Szo, 9:04 / 1

Music - power 30W
cont - power 20W
imp. 4-8 Ohm
(#) GARFIELD13 válasza brato hozzászólására (») Szo, 9:24 /

Szia!
Köszönöm a pontosítást.
Sajnos a képet kicsit le kellett rontanom, hogy több is elférjen csatolmánynak, de itt a matrica kivágás is akkor az eredeti fényképből.
Üdv.
(#) vargham válasza GARFIELD13 hozzászólására (») Szo, 9:58 /

Köszönöm a pontosítást. Nem kérem.
(#) 444Tibi hozzászólása Szo, 18:17 /

Nagyméretű ponyva, takaró vagy hordozó

Sziasztok bocs az off de sajnálnám kidobni.
Munkahelyemen egy új jakuzzi lett beüzemelve és a tetején lévő szivacs takarószerkezetet ebben hozták.
Szerintem vízálló, téglalap alakú, körben cipzáros, 1,1*2,2 méter és a vastagsága, magassága 30 centiméter.
Fülei is vannak 2 ember tudja vinni.
Hintaágyszivacsot matracot beletenni, télre bármit belecsomagolni, medencetakarónak, pincébe pormentes csomagolásnak stb.

Ha valakinek kell bármire Pécelen átvehető.

ponyva.jpg

(#) Karcsi59 hozzászólása Szo, 19:34 /

Ingyen elvihető. Csak egyben

3 darab vezetékes és egy darab vezeték nélküli (cordless) vonalas telefonkészülék, vonali csatlakozó kábelekkel, tartalék kagyló kábelekkel, csatlakozó aljzatokkal, ahogy a képen látható. Mindegyik készülék működőképes. A vezeték nélküli kanadai gyártású, üzenetrögzítős. Ha szükséges, keresek hozzá falitápot. Csak egyben vihető minden, ami a fotón látható, esetleg csomagküldéssel is átvehető.

A XVI. kerületben, vagy Budörsön személyesen, vagy csomagküldéssel is átvehetők, csak egyben.

Nekem fontos!
Ha a fiók alján csak hever nálad, kis méretű (1-2-4-8Gb-os), hibátlan pendrive, vagy micro SD, vagy SD memóriakártya, azt örömmel elfogadom cserébe, de természetesen enélkül is vihető ingyen minden.
(#) GARFIELD13 hozzászólása Vas, 17:45 /

Sony 15 cm mélyközép pár elvihető

Sziasztok!
Kolléganőtől mentett mélyhangszóró pár, netes keresés alapján Sony SS-BX5 dobozaiban voltak mélyközepek (Sony 1-529-649-11).
Működnek rendben és külsőre is Ok mindkettő, peremek épek.
Ha valaki hasznosítani tudja és akarja, viheti.
Pesterzsébet központjában vehető át csak személyesen, előzetes egyeztetést követően a hétvégén vagy hétköznap estefelé (illetve hétfőn és kedden HO miatt napközben is).
Képek a méretkorlát miatt gyengítve kicsit, de a matrica már kapásból fent van külön, hogy olvasható legyen mindenkinek.
Üdv.
(#) Rosszmáj válasza GARFIELD13 hozzászólására (») Vas, 21:33 /

Köszönettel elfogadnám, ha a péntek-szombatig elteszed nekem.
(#) Peter65 hozzászólása 9:38 /

ELvihető régi Compaq PC

Elvihető egy ismeretlen állapotú régi Compaq PC. Az állapotáról nem tudok semmit, én is úgy kaptam. Lehet, hogy ez már olyan régi, hogy nem érdemes foglalkozni vele, de ha valakinek akár csak az alkatrészei érdekesek lehetnek, vigye el bátran.
A készülék jelenleg Dunaharasztiban van, de viszonylag gyakran mozgok a Budapest-Vác és a Budapest-Székesfehérvár vonalon, szívesen elviszem egyeztetés után.
(#) Peter65 hozzászólása 9:53 /

Elvihető egy \"fiókos\" erősítő

Elvihető egy "fiókos" erősítő ismeretlen állapotban. Már nem tudom kitől kaptam, soha nem vizsgáltam, most már útban van. Az egész egy házi barkács holmi, bútorlapokból összeütött fiókos dobozban egy jelenleg rossz állapotú hangszóró, amit egy TBA810 alapú erősítővel meghajtottak. A doboz aljában van a trafója és a tápegysége. Ha valaki lát benne fantáziát elviheti.
A készülék jelenleg Dunaharasztiban van, de viszonylag gyakran mozgok a Budapest-Vác és a Budapest-Székesfehérvár vonalon, szívesen elviszem egyeztetés után.
(#) Peter65 hozzászólása 10:02 /

Videoton Sirius rádió elvihető

Elvihető egy Videoton Sirius rádió. Egy régebbi kollégától kaptam, nem tudom hogy milyen állapotban van. A fogantyúja a képen le van szerelve (mert így kisebb helyen elfér a készülék), de úgy látom, hogy gond nélkül vissza lehet tenni. A régi gazdája gondosan összegyűjtötte a hozzá tartozó iratokat, rajzokat, az is jár a készülékkel.
A hozzászólás módosítva: 10:02
(#) lefituta válasza Karcsi59 hozzászólására (») 10:31 /

Szia! Köszönettel Budaörsön tudnám átvenni a telefonokat és pen drive-ot tudok adni cserébe. (új, hibátlan) .
A hozzászólás módosítva: 10:33
(#) lefituta válasza Peter65 hozzászólására (») 10:36 /

Köszönettel elfogadnám a Sirius rádiót. Gyűjteményi darab lesz nálam!
Következő: »»   769 / 770
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem