Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Személy szerint a ki mit épített tokpikot évek óta nem nézem, mert sikítófrászt kapok amikor meglátom ott a százhuszonnyolcezredik nixie csöves órát.” Én nézegetem napi szinten És a top 2 az erősítő, Én abból már a százhuszonkilencezrediket látom. Voltak ott olyanok is akik komoly dolgokat építettek, mégis aránylag kevés like-ot kaptak.
Szerintem, szükség van az órákra is a fórumon.
Na már csak ezért is csinálok még egy órát és felrakom.
Tegnap elfelejtettem. Van javítandó eszköz. Nem a rosszat kell javítani hanem a jót. Erre sokan mondanák, hogy nooooormáááális Margit? A jót javítani? Igen. Bár ez még kevésbé jövedelmező, de sok bosszúságtól ment meg.
A TV mikor ment tönkre a harmadik szomszédnál (idős egyedül élő asszony)? Hétvégén, estefele amikor a kedvenc sorozatát nézte. A PC táp mikor megy tönkre? Általában olyankor, amikor valami fontos dolgot kéne megcsinálni a PC-vel. Nálunk az egyik TV gyakorlatilag reggeltől estig megy. Mondom, ezt nem fogja sokáig bírni. Egyik nap amikor épp nem volt bekapcsolva, szétszedtem, csak a hátlapot kell levenni és hozzáférhető az összes elkó úgy a tápban mint az alaplapon. Végig mértem az összeset, a tápban mind jó volt, de az alaplapon már volt 3 enyhén púpos, mérve is rosszak voltak. Sokkal jobb ez így, mint egy esetleges meghibásodáskor nagyobb bajjal szembesülni. Pár éve amikor a régi PC-met eladtam, mondom csak megnézem a tápját. Hát mit látok benne? Egy szépen felpúposodott elkót. Kicseréltem, meg végig mértem a többit is, a vevő elégedettségére. |
Bejelentkezés
Hirdetés |