Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   267 / 267
(#) uniman hozzászólása Csü, 8:27 /

GVH kompenzáció /temu

Talán más temus vásárló is észrevette, hogy kapott értesítés a 2000 Ft-os "kompenzációról"...ahogy én is. Bővebben: Link
PayPal-ra akartam küldetni, de a "PayoutEU"-nál megálltam. Ezzel eddig nem volt dolgom, nem ismerem micsoda ez a payouteu...
Talán bankszámlára küldetni egyszerűbb: bank/tulajdonos név meg IBAN-szám kell csak hozzá...
A hozzászólás módosítva: Csü, 8:29
(#) klimás56 válasza uniman hozzászólására (») Csü, 17:22 /

Igen , minap én is kaptam levelet. Én az IBAN számot adtam meg. Egyenlőre még nem érkezett meg a pénz.
(#) uniman válasza klimás56 hozzászólására (») 8:00 /

"...az adatok sikeres beküldésétől számított 30 munkanapon belül" küldik.
(#) Ódenka válasza uniman hozzászólására (») 10:25 /

Ma délelőtt jött a banki igazolás, megjött. Micsoda unikum, valakik, akik tartják a szavukat?!
(#) bandika hozzászólása 16:32 /

tapasztalat alkatrész minőséggel kapcsolatban

Jobb híján ide írom: mi a tapasztalat TME által forgalmazott félvezetőkkel? Tuti eredeti? Kényes MOSFET
a tárgy. (mármint az alkalmazás) Sajnos hivatalos csatornákon is tűnnek fel hamis példányok...
(#) Josi777 válasza bandika hozzászólására (») 17:20 /

Nekem mindig kifogástalan minőségű alkatrészt küldtek, soha semmilyen panaszom nem volt még. Több év alatt kb. 30 rendelés. És nagyon becsomagolják
Következő: »»   267 / 267
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem