Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Nekem is jó, hátha kiderül valami extra információ.
Megérkezett a felvétel a dekóder így néz ki amihez a kábel kellene a kis TV-z. A TV. azon áll.
Tehát azon is van SCART csatlakozó meg a TV-n is, ráadásul még a SCART kábel is be van dugva: akkor miért nem működik? Vagy ez nem az ott lévő dekóder, csak egy másik ugyanolyan?
Megoldottuk távgyógyításban, már működik (nem mindegy, hogyan van bedugva a SCART kábel).
Kábel mizériaKedves, lelkes, segítőkész kollégák!Mint Alex kolléga már írta, a probléma megoldódott, köszönöm a sok segítőkész hozzászólást.
Ezek a kábelek!
Volt nekem fullos scart kábelem, azon minden pin be volt kötve. Na az bármilyen irányból működött. Később sután divatba jöttek a foghíjjas verziók, ott még a szereó hang is monó volt, meg a nem kötelező vezetékeket is kihagyták. Most az USB type-C kábeleken kezdem ezt észrevenni. Ez a mai ember scart kábele.
32T42-COK Hitachi Lg T-con panelHa volna valakinek és segítene rajtam akkor szívesen elfogadnék egy 32T42-COK T-con panelt.A testvérem tv-je javulna meg tőle. Köszönöm előre is !
Más hiba volt ! Megjavítottam ...
Aldi barkácsgép akku keresésSzevasztok!Keresek hibás Aldi által forgalmazott ágvágó és egyéb akkut. Amely a következő képen látható kibontva, és a háttérben a külső felirata. Az akku hiba nem is lenne gond, nekem inkább a képen lévő IC-re lenne szükségem. Vagy ha valaki tudja mivel lehetne helyettesíteni, azt megköszönném. Természetesen a csere érték az nem a honlapra tartozik. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. Üdv. M.
Vagy komplett NYÁK beszerezhető az ali-ról. Például:
Bővebben: Link
Köszönöm mindkettőtöknek.
Üdv. M. Molex csatlakozóSziasztok!Hátha akad valakinek a fiókban.. Molex standard 0.93-as elvileg, de nem találtam idehaza pont ilyent. Egy PA300-as sziréna csatlakozójához kellene. A papás tüskés rész van a szirénán, nekem a rá csatlakozó mamás tüskés részre lenne szükségem. Köszi, ha megnézed.
Piros ledFelesleges , meg nem épült projectből kimaradt led-et elfogadnék (100db) vagy átvenném.
100 db. piros nemigen hempereg szerintem senkinél, 10-20 db-ot össze tudnék kotorászni a jövő héten talán. Aztán tán mások is, hogy meglegyen.
Köszönöm , az kevés... hátha van valakinek...
Definiálhatnád, hogy milyen piros LED-et mert én is elfogadnék egy piros autót (főleg ha olasz és Ferrari vagy Alfa Giulietta).
![]() - Sima vagy SMD? - Mekkora méret? - Normál vagy nagy fényerejű? - Köralakú vagy más forma? A régi hagyományos LED-ek pl. elég gyenge hatásfokkal működnek a mostaniakhoz képest és jóval nagyobb áramfelvétellel is alig világítanak. Tehát ha a 100 db-ot különböző forrásokból rakod össze akkor lehet, hogy nagy lesz a szórás.
Igazad van.
5mm, kör, piros, piros tokozás, kis áram nagy fényerő (1-2mA)
https://www.hestore.hu/prod_10000051.html?srsltid=AfmBOopoka26tCnWz...lj36Iy-
100 darabot adnak egy ezresért. A hozzászólás módosítva: Csü, 8:43
Köszönöm a felajánlásodat kicsit vegyes saláta ...
Mennyi lehet a posta ?
1257ft+749ft a bruttó szállítás utánvéttel GLS automatába. Ha előre utalod akkor a 749ft lejön ebből, de az lassabb folyamat volt mikor úgy vásároltam.
Akkor az nem vészes... Köszönöm a segítségedet ! Mindjárt 200db-ot rendelek...
Ez elég gyenge fényerejű, láttad?
Micsoda ? Még nem rendeltem meg...! Húúú tényleg. Ez 1980 -as évjáratú lehet.
A hozzászólás módosítva: Csü, 12:04
Van "erősebb", nézz rá arra.
10000mcd
Ez már pirít ! Ezeknek 1mA is elég és megvan a fényük.
C mérőVan valakinek a közelben hordozható kapacitás mérője? Arra a pár perces munkára még nem szeretnék külön műszert venni.
Rosszul emlékszem, hogy építettél kapacitásmérőt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |