Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Műhelyünk felszerelése, szerszámai
Téma, a műhelyünkben előforduló készülékek, anyagok, szerszámok, eszközök bemutatására, kitárgyalására.
A temu-ról rendeltem kettő mágnestalpas csíptetőt, a fehér porfestett vaslemez a kacatosból került felhasználásra. Az alsó részére dekorgumi lapot ragasztottam, és így nem karcolódik össze az asztalom, ha tologatom ide-oda.
Erős, stabil a tartása a csipeszes résznek, és a mágneseknek is.
Bocsi a kétszeri kommentért, reggel kicsit rendetlenkedett a fórum nekem és nem láttam, amit elküldtem.
Amit én használok elég gagyi, de a semminél jobb. Majd délután megmutassam?
Nem kellett bejelentkeznem hozzá. Most is látom. Lehet, hogy le van tiltva nálad?
Direkt nem vettem meg hozzá a vaslemezt, felhasználtam az itthonit.Egyébként a sok gagyi közt ez az értelmes választás számomra.
Nekem tetszik. Ötletes megoldás. Én csak olyat találtam, ahol adnak hozzá egy 10x10 cm-es lapot is, de azzal együtt is filléres holmi, bőven megéri az árát.
Akkor mobil eszközről voltam, legalábbis azon azonnal bejelentkezést/belépést kért, rendes PC-ről még nem próbáltam.
Tokmány csereSziasztok!Van egy Makita DHP484z akkus fúró-csavarozóm. Sajnos egy tokmánycserére szorul, esetleg tudtok olyan szervízt leginkább Budapesten akik megcsinálják reális áron? Válaszotokat előre is köszönöm. SiglentA "B" kezdőbetűs online piacon volt másfél hónapja akció. Meg is rendeltem, erre fel írták, hogy inkább visszaadnák a lóvét, mert akkora volt a megrendelésszám, hogy nem tudják tartani a válallt határidőt...Visszaírtam, hogy várnék még egy pár napot. Aztán egyszercsak megjött. ![]() A kínai menüt átállítani nem is olyan egyszerű, de a chatgp segített. VízpumpafogóLidi nénitől beszerezvén 1000ft-ért.Megcsak nem is én vettem, nejem fedezte fel, es hozta nekem, "egy jó szerszámra mindig szükseg van" felkiáltással. (Nem mertem visszakérdezni...)
Másik áruház teljesen azonos terméke nekem is van (több éve). Remek szerszám, sokat használom. Ha tudod hol az észszerű erőhatár, akkor sokáig helyt fog állni.
Mázlista. Nekem minden innen származó fogó egyből kuka lett.
De akkor elarulom:
Ebed után elrolleroztunk fagyizni, és ezekkel lepett meg még: Bár a fejszét én választottam Lehet leszólni A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2026
Valóság.
Oldalcsípőfogó, homlokcsípőfogó, metszőolló, derékszög, tolómérő ami kapásból eszembe jutott. Próba és kuka. Lehet jó is ott, ezért írtam: mázlista.
Kár volt kidobni, mert 3 hónapig visszaadják a pénzt bármely kasszánál.
NDK-s potom áron beszerzett se bírta sokáig.
Pedig vannak tőlük szerszámaim, amit örököseim szórnak ki. Na nem azért, mert kimúltak, hanem mert nem tudnak vele mit kezdeni (WFR Radebeul DDR villáskulcsok). Annál már csak egy jobb van. Csepel "Chrom-Vanadium"
Ha szerencséd van, régebben működött. Újabban jelenteni kell az alkalmazásban. Ha pedig nem elállást akarsz, hanem hibás terméket jelentesz akkor előbb előzetesen elbírálják, valamikor...
Személyes vásárlásnál NINCS "elállás".
Jótállás pedig mindenképp van. (Állítólag őnáluk akár 3 év is, de ezt nem fogom tesztelni) Jótállás: -3 (munka)napon belül feltétel nélkül csere, ha nem, vagy nem jól működik -azon túl: ártól függően van jótállas, az csere is lehet, javítás is, de minimum 2 év. Persze, itt közbejön az is, hogy ez utóbbi cssk 10000ft fölött kötelező. Elbírálják??? El, de nem úgy. Eleve a forgalmazónak kell bizonyítani. Nem szokták. A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2026
Nem tudom. Én vettem már sok mindent onnan. Nemrég egy sarokcsiszolónak tört ki a spiáter fogaskerék háza kb. 1 hónap után. A pénztárnál azt sem kérdezte a hölgy, hogy mi van vele. A múlt hónapban pedig egy mozgásérzékelős alkonykapcsolós lámpa csak alkonynál kapcsolt, de mozgás nélkül sem kapcsolt ki. A másik az jó volt(2db-ot vettem). Egy mukk nélkül visszaadták a 3999ft-ot, pedig másik boltban vettem. Lehet változott azóta? Alkalmazásom nekem nincs...
A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2026
Nem változott semmi.
Pont úgy törtent, ahogyan kell. Talán a 3999ft-ost nem lett vona kötelesség visszavenni, ha 3 (munka)nap után vitted talán vissza, de nekik megéri, hogy máskor is náluk végy dolgokat. A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2026
Idézet: Biztosan tudják, úgy van kalkulálva kb. a rosszak felét viszik vissza, valahol így is megéri. „Egy mukk nélkül visszaadták a 3999ft-ot,”
Azaz: az össz eladottnak alig néhány százalékát. Persze, hogy nem túlozzák el
Jó vétel, használható, nekem is van ugyan ilyen. Már hasznát vettem párszor.
Ezekkel Granpa mester most pénteken délután fúrt be négy 6-os tiplit téglafalba.
![]() Hegyén (nem az övéén ) még rajta volt a gyári piros festék... A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2026
Ez a fúró olyan mint a róla készült kép. Életlen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Pedig vannak tőlük szerszámaim, amit örököseim szórnak ki. Na nem azért, mert kimúltak, hanem mert nem tudnak vele mit kezdeni (WFR Radebeul DDR villáskulcsok). Annál már csak egy jobb van. Csepel "Chrom-Vanadium" 
) még rajta volt a gyári piros festék...