Emberünk írja is, hogy Windows 10 van a szóban forgó laptopon.
Ahogy piros autóból is van sokféle, W10-ből is van pár verzió.
Igen rendben az idő beállítás. Window10. A notebook elég öreg, 16 éves. Mióta az MBH Bank új oldalt csinált azóta van ez probléma és csak a főoldalukkal. Az online internetbankba sikerül bejutnom. Win10 pro 22H2-van rajta.
A hozzászólás módosítva: Hé, 18:54
Mára ennyi. Majd holnap folytatjuk ha van ötletetek. Egyébként pdf-be kinyomtatva kb.40 A4-es oldalnyi volt a ChatGPT-vel való teszteltetésem. Ha jutok valamire akkor majd itt jelzem. Biztosan nem csak nekem van ilyen problémám.
A hozzászólás módosítva: Hé, 19:18
Nagy nehezen sikerült működőképessé varázsolni a belassult böngészőket (is). Az NVIDIA nview.dll lett hibás valamitől. Minden mopzdulatra hibát jelzett vissza, ezt logolta a win és lejelentette. Ez volt a 3sec-enkénti gépelésnél is. Azért nem gyanakodtam VGA meghajtóra, mert CSAK a böngészőknél jelentkezett, levelező, CAD-programok is használják azért meg sokminden. A Process explorerrel szúrtam ki a bevillanó nagyfogyasztású nview-t. Teljesen letúr, újra fel és...most már csak a pár elveszett hozzáféréseket kellene valahogy visszahoznom. Nagyon köszönöm a segítségeket!!!
A hozzászólás módosítva: Hé, 19:51
Örülök, hogy sikerült.
A bankok (és sok minden más)
JAVA-t használnak: frissítsd először a 64 bitest, majd utána a 32 bitest (fordított sorrendben is sikerülni fog látszólag, csak a programok nem tudják használni).
Illetve telepítsd a
Visual C++-t.