Fórum témák
» Több friss téma |
Csakhogy nem mindenki arra és úgy használja a gépet mint te, nem a te igényeidre szabva. Hogy jobban megvilágítsam: napi rendszerességgel használunk egy Lenovo T500 laptopot Win 7 rendszerrel. Ugyanis csak ezen a gépen (hardveres licensz) és csak ezen az oprendszeren fut egy olyan autodiagnosztikai szoftver amivel régebbi járművek computereibe bele lehet nézni illetve programozni. A szoftvert már nem követik, az újabb verziók újabb szabványt használnak amik nem tudnak a régi motorvezérlőkkel kommunikálni. Vagy feladom a régi motorok javítását vagy használom tovább a régi gépemet. Aminek mellesleg semmi baja.
Szóval nem neked kellene eldöntened hogy másnak hogy kellene upgradelni a gépét csak mert szerinted az úgy korszerű. Ha segíteni akarsz akkor ajánlj a kérdésnek megfelelő böngészőt, vagy ha a kérdező esetleg nincs tisztában a W7 elavulásából fakadó veszélyekkel akkor ezeket magyarázd el neki.
Böngészés, email, néhány dokumentum megírása. Nekem bőven elég. Nem játszom, nem fejlesztek 3d-t...
Az a különbség hogy neked mint 'beépített rendszer' használod neki meg internetezésre van.
"és pont 10-esre, amin amúgy is megszünt-nik a támogatás nem szívesen áldoznék időt, pénzt, biztonságot." A kifogás csak az volt hogy minek adjon ki ~3ezer forintot 1,5 évre amikor megszűnik a w10 támogatása. Közöltem hogy a licensz még 5év múlva is jó lesz w11-el is akár másik gépen is ha ez elromlana addigra.
Egy éve itt írtam egy Win10/11 megoldásról, ami 2032/34-ig megoldja a gondod.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2026
Ezzel meg helyi fiókkal is megkapod az eddig megjelent esu frissítéseket és saját kulcsal aktiválhatod, fiókba lépve jövő év végéig kap frissítéseket. (Pl a lejárt secure boot kulcsok) A link legális.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2026
|
Bejelentkezés
Hirdetés |