Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért kérdeztem, mert azt hittem tudsz valami titkos kulcsszót a nyilvános kulcsszavakon kívül.
Amit keresel legalább 14 éve már szerintem benne van a Gyik-ban, legalábbis a wayback machine szerint biztosan, de lehet még korábbra is visszatekerhetsz, nem tudom. https://web.archive.org/web/20121103234916/https://www.hobbielektro.../help/
Köszönöm, ez teljesen OK! Remélhetőleg hasznát veszi a tagság.
Ez egyszerű, de magamtól nem találtam volna ki.... Közben megtaláltam, a "Sagem vagy Technicolor" felvetésemre várnék javaslatokat.
Köszönjük
Idézet: „Az intelligens keresés keres a fórum hozzászólásaiban, és annak címeiben is, majd a találatokat a címszó fontossága és gyakorisága szerinti sorrendbe helyezi. Egyben az intelligens keresés képes korlátozott címszó esetén szinonímákra is keresni. Hozzászólás keresés: Ebben a módban konkrét hozzászólás keresésére van lehetőségünk, tetszőleges kulcsszavak és szűrő feltételek segítségével (lásd később) Fájlmelléklet és képek keresése: Ezekben a módokban pedig speciálisan fájlmellékletekre és képekre van lehetőségünk keresni. Hasznos ha egy rajzok, vagy ábrát keresünk. Keresési szűrők: topic:12345 - Keresés az 12345-ös azonosítójú témában user:xyz - XYZ nevű felhasználó témáinak és hozzászólásainak keresése -kulcsszó - Adott kulcsszó kizárása a találatokból Ezen keresési szűrők együtt használandók a keresendő kifejezésekkel. Egy példa, a használatra: "napelem -inverter topic:265" = Napelem szó keresése olyan hozzászólásokban, melyek a 265-ös azonosítójú (Kezdő kérdések) témában találhatók, továbbá nem szerepel bennük az inverter kulcsszó.” Én még mindig azt hiszem, hogy a HE fórumon a keresés ennél többre is használható. Youtube videoGyakran használom a jdownloader-t pl. youtube videók letöltésére is. Most le akartam tölteni a kislányomnak a "KerekMese - Polip Dal"-t Bővebben: Link de ezt valamiért nem tudja letölteni, csak egy .jpg és egy .txt fájlt mutat, míg más videókat simán letölt (youtube-ról is, meg máshonnan is). Mi lehet a gond, tud valaki megoldást?A hozzászólás módosítva: Sze, 18:44
Válaszolok magamnak. Ez az online letöltő megoldotta: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Sze, 19:33
- Offline működés NAS-ról
- Relkámmentes - Ingyenes - A 100x ismétlődő bevezetőt minden szám elejéről levágom, mert sokadik után már zavaró, és így mentem. - A NAS-ról láncba fűzve mehet bármi - A netről eltűnhet adott esetben egy-egy video, nálam megmarad... Bővebben: video Már egész számottevő mesegyűjtemény is van. A hozzászólás módosítva: Sze, 20:18
Az ingyenes reklám mentes nézethez elég egy uBlock Origin.
Tudom, használom. Ma működik, de ha a youtube egyszer majd úgy igazából nem akarja, hogy működjön így, akkor nem fog...
Idézet: „Az ingyenes reklám mentes nézethez elég egy uBlock Origin.” Feltéve ha PC-n nézik....
Pontosan...
Azon kívül a NAS-on sok olyan mese (és egyéb) is ott van, ami a youtube-on nincs.
Én legutóbb a yt-dlp programot használtam ilyesmire. Komplett zenelistát (több órás remixek egyvelege) simán lekapott youtube-ról.
Nem tudom, hogy melyik böngészőt használod, de nálam Firefox-ban ezek a beépülők vannak telepítve; nem tudom, hogy jelenleg éppen melyik letöltése működőképes:
• "Easy Youtube Video Downloader Express" • "Kaner YouTube Downloader" • "Youtube Downloader" • "Video Download Helper" (ez máshol is működik, nem csak YouTube)
Igen, próbáltam, szinte mindent le tud tölteni, kivéve ezt...
Köszönöm, Firefox és R3dfox-ot használok.
Betettem a linkjét a videónak, meg tudnád nézni, hogy melyik kiegészítőd tudja letölteni? Bővebben: Link Ez valamiért más, (talán jobban védett?), mint a régebben feltöltött videók. A jdownloader2 amúgy eddig mindent, és mindenhonnan le tudott tölteni, ez volt az első eset, hogy valami nem jött össze.
A JD support szerint egy ideje nem tud letölteni YouTube Kids videokat.
Bővebben: Link Idézet: „YouTube Kids videos: only video description and thumbnails can be downloaded. Audio- and video stream download is broken.”
A javaslataimnál fontos megjegyezni, hogy mivel nem szoktam YouTube Kids (gyerekeknek minősített videók komment szekció nélkül) videókat nézni, így az azokkal való működés nem garantált.
Megnéztem, le tudja tölteni, csak kell mellé a Deno javascript runtime is: github
Mellé odaraktam a deno.exe-t a fenti linkről:
Az eredmény:
A hozzászólás módosítva: Csü, 16:13
|
Bejelentkezés
Hirdetés |