Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3708 / 3708
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Hé, 18:06 /

Érdemes lenne.
Nem is tudtam eddig róla. Sohasem voltam virtuóz benne, de szerettem tizenévesen
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Hé, 19:41 /

Tőlem mehetünk, amikor Nektek jó (kivéve szeptember 15 délőtt)...
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Hé, 19:50 /

Például szept 18-án okvetlen megyek Bp-re (fogas kérdés miatt), aznap akar maradhatok is, akkor sem lenne rossz.
De ez nem kötelezés senkinek, csak egy a lehetséges napok közül.
A hozzászólás módosítva: Hé, 19:51
(#) bbb válasza szs hozzászólására (») Hé, 21:28 / 1

Nekem az a hétvége sűrű (18 péntek amúgy is edzésnap, valamikor este kilenc után tudnék csatlakozni), de menjetek, érezzétek jól magatok - estig nyitva vannak. Párszor volt már, hogy záráskor szóltak, lassan ideje lenne hazamenni, mert ők is szeretnének aludni Na olyankor a másnapi vonattal jöttem haza...

Egyik kedvenc gépem ott a "tales from the crypt" masina, bár legutóbb a rezgetője ki volt iktatva, így más volt kicsit a hangulata, mint előtte. A "South Park" flipperre többször is felírtam már a nevem (no sose az első helyre, de az előkelő harmadik már összejött). S van ott olyan gép is, amivel gyerekkoromban még Balatonon találkoztam.

Állítólag amikor a játéktermeket leszerelték, akkor valahova talán Csepelre kerültek egy MÉH telepre, de ezt a pletykát sose erősítette meg nekem senki. Mondjuk egy "The house of the dead" lövöldözős játékgépet szívesen hazacsempésznék, ha valahol még létezne belőle elérhető példány... Ugyan ez igaz mondjuk a "War gods" játékra is, mint ahogy persze egy "Metal slug" se lenne utolsó. Aztán persze jönne az útilapu, de tuti találnék neki helyet, ha máshol nem, hát elsüllyeszteném a hivatalban
(#) sany válasza bbb hozzászólására (») Hé, 22:59 /

Nekem Pin bot a kedvencem, ha már flipper. Külön beépített hang modullal, akkor nagy szám volt.
A hozzászólás módosítva: Hé, 23:01
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 6:48 /

Amit hiányoltam eddig, az a Link
(#) Bakman válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 6:57 /

Metal Slug (is) megoldható: MAME.
(#) Bakman válasza sany hozzászólására (») Kedd, 6:59 / 1

Theatre of Magic, Twillight Zone.
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 11:38 /

Pénteken négytől vannak nyitva, gyerekjegy 5 500.
Elvileg mindenki el tud menni önállóan a hét öt napján. Most ezen (szept 18) pénteken ki fog csatlakozni (csapatban jobb ám csapatni)?
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 13:36 /

Á, a "gyerekjegy" az 4 pénz.
Mi viszont 5500-ert mehetünk, nemigen hiszik el, hogy gyerekek vagyunk

A kérdes fennáll: csatlakoztok, kedves fórumtársak?
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 13:49 / 1

Most nézem: 62 felett is 4 pénz.

Tessenek tolongani, kedves fórumtátsak, nyugdíjasok meg pénzbeni előnyt is élveznek.
(#) bbb válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 16:46 /

Tudom, hogy megoldható, de nem ugyan az. Van összerakott gép a látókörömben, s bármennyire is jó, valahogy mégsem ugyan az, mint az eredeti.
(#) bbb válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 16:50 /

Twillight Zone gép biztosan van a múzeumban, arra emlékszem De van még szellemirtók, terminátor, meg olyan különleges gép, ami hatalmas méretű, vagy éppen aminek nem sík a pályája és emiatt a golyó íve se a megszokott...
Ezen kívül persze vannak bent régi klasszikus árkád játékgépek (mortal kombat! a klasszikus hibával, amikor a hülye játékosok széttépik a mozgatókart a nagy izgalomban).
(#) bbb válasza szs hozzászólására (») Kedd, 16:51 /

Mikor először mentem, talán 2500Ft volt és egyben ez egy kupon is volt, amivel legközelebb már csak 2000Ft volt a beugró Persze azóta eltelt már néhány évecske...
(#) sany válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 17:09 /

Itt a csongrádi strandon még nagyon régen kb. 30 éve, az egyik épületben voltak játékgépek, flipper, lövöldözős, bunyós, stb. Itt volt Mortal Kombat is, ami úgy nyelte a 100 Ft-ost, mint a szivacs a vizet. Nem sikerült soha, átjutni az egyik pályán sem. Voltak azok a pisztolyos lövöldözös játékok is, azok is jók voltak. Lehetett 100 Ft-ból ketten is játszani, az volt akkor az akciós ajánlat ott. Volt flipper is, de ott mindig sokan voltak.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:10
(#) szs válasza bbb hozzászólására (») Sze, 14:31 /

Lehet ám ez máskor is, en csak bedobtam egy (nem kötelező) időpontot, mikor épp arra járok.

Feltettem az alternatív talalkozók-ba, és ott kialakíthahjuk a minél többünknek megfelelő időpontot.
(#) Lóbelt77 hozzászólása 8:02 /

Kondik és a problémá(im)k

Sziasztok!
Kérdést szeretnék intézni hozzátok, mégpedig olyan témában, hogy az igazán kis értékű el-kokat honnan lehet beszerezni?
Landolt nálam egy AKAI lemezjátszó, sebességproblémával. A szervo áramkörében van egy 0.47mikrofarad/25V-os el-ko. Természetesen rossz, meg a 3.3-as is, de azzal nincs baj, bármely sarki fűszeresnél van.
A 0.47-el mindenki elvérzett. A lomex-nél láttam, de csak radiálisban és 40db/csomagban lehet venni.
Valami ötlet, hogy honnan tudom beszerezni?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
(#) rectamas válasza Lóbelt77 hozzászólására (») 8:20 / 1

Tegyél bele fóliát
(#) Gafly válasza rectamas hozzászólására (») 9:18 / 1

Vagy kettő 1 µF-ot, sorban.
(#) uniman válasza uniman hozzászólására (») 9:24 /

Marad a modem...letelt a határidő, sokkal "okosabb" sem lettem.
Még csak azt sem sikerült kiderítenem, hogy az Sagem F@st 5670 wifije milyen irányba sugároz legerősebben. Meg, hogy hogyan hat a jelerősségre a (55cm vastag) fal (sarok) közeli elhelyezése. A szerelő csak a padlótól minél magassab elhelyezését javasolt. A fal közelsége nem számít szerinte...
AI is mondott valamit: https://www.google.com/search?q=Sagemcom+F%40st+5670+wifi+jel+milye...arTSMv
A technicolornak kevesebb a LAN portja és a 2,5Gbs port sincs rajta...ezért marad a sagem.
A szomszéd erős wiffi jelét pedig T...-os "wifi extra" kaon készülékek sugározzák.
A hozzászólás módosítva: 9:31
(#) Lóbelt77 válasza rectamas hozzászólására (») 12:06 /

Jó lesz elko helyett a fólia? Vagy esetleg tantál?
(#) bandika válasza Lóbelt77 hozzászólására (») 12:20 /

Pl: Kondi
(#) mek-elek válasza uniman hozzászólására (») 12:37 /

Ha kéretlenül is, de én is elmondanám a magamét. Egy lakásban teljesen felesleges a egy hálózathoz a rádióhullám. Ez egyébként kényes dolog is, ha megsérül az antennaköre, mert zavarhatja a környezetet a falsaival. A "drótos", vagy optikai megoldásnál jobb átvitele nincs. Amikor nyugdíjas lettem, kiépítettem nálunk a "drótos" csillagpontos rendszert. Csak megjegyzem a Cat5e-n elmegy a full HD is.
(#) bbb válasza mek-elek hozzászólására (») 13:07 / 1

Csak kicsit kényelmetlen mondjuk a mobiltelefonba bedugni az UTP-t De lehet még pár olyan eszköz, aminek kell a Wifi, mert másról nem is tud menni. Példának okáért egyik ismerősnél TV "okosító" xiaomi androidos bigyón nincs RJ45 csatlakozó, a céges laptopomon nincs RJ45-ös csatlakozó, csak USB-C dokkolóval, stb. Szóval nem annyira felesleges ám az, amennyire gondolod...
(#) mek-elek válasza bbb hozzászólására (») 14:01 /

Abban teljesen igazad van, hogy mindenki magának alakítja ki a maga rendszerét. Kinek a pap, kinek a papné. Én a telefonon csak telefonálni szoktam, a PC-n netezni, tervezni, a többi a távirányítok dolga. De van olyan is, hogy egy fénykép telefonról laptopra, onnan stickre, majd a háttértárolóra.
(#) formasu válasza Lóbelt77 hozzászólására (») 15:19 /

0,47 µF/50 Voltos ki elkok vannak nekem, új állapotban, Budapest 16. kerületében. Tudok adni...
(#) Jonni válasza mek-elek hozzászólására (») 16:20 /

Idézet:
„Én a telefonon csak telefonálni szoktam, a PC-n netezni,”

Ezt én is sokkal jobban dijjazom, csak akkor netezek mobilon ha nincs más választás!
(#) rectamas válasza Lóbelt77 hozzászólására (») 16:31 /

Mindkettő jó, de a tantállal vigyázni kell, a régiek többsége elöregedett és átüt.
Következő: »»   3708 / 3708
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem