Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Nem egészen értem a vevő jogait. Ha egyszer megvetted, kifizetted, akkor a Tied. Hogy van utólag joguk, Téged bármire is kötelezni? Ha nincs az embernek okos telefonja, hálózati előfizetése, akkor nem fúrhat? Agyrém! Egyetlen védekezés van, ha nem veszed meg? Az, hogy valamiben van egy lehetőség (Bluetooth), nem jelenti azt, hogy az kötelezettséggel kell hogy járjon. Lassan ott tartunk, ha bemész a boltba, megkérdezik, kérsz-e kenyeret? Ha nem, akkor csak 200Ft-ot kell fizetni.
Szervusz!
"Ha egyszer megvetted, kifizetted, akkor a Tied." Ez addig volt igaz, amíg el nem kezdtek mindent szolgáltatásként árulni, illetve árukapcsolt szolgáltatásokkal értékesíteni, lásd ezt a *kötelezően* frissítendő akkut is. Persze ez nem kötelezőként van kommunikálva hanem úgy, hogy a vásárló érdekében történik, hogy fejlesszék a terméket és a biztonságosságát. Mint a HP nyomtatóknál, amik minden egyes firmware frissítéssel több és több utángyártott patront tiltanak ki a használatból. Sőt, ha szkenner+nyomtató kombót veszel, akkor van olyan gyártó amelyik szkennelni sem enged abban az esetben ha nincs gyári patron, tintával a gépben: elég nagy botrány volt ebből pár éve, csak már nem emlékszem, hogy melyik gyártó. Leírom még egyszer: nem elég, hogy gyári patron szükséges, de tintának is kell benne lennie! Természetesen a felhasználói kézikönyv apró betűs része írja, így elfogadtad a használati feltételekkel, szavad sem lehet. A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2026
Horse-Power.
Többel találkoztam, még lézeressel is. A nagyobb baj, hogy utána már az új eredeti tonert se kezeli. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Többel találkoztam, még lézeressel is. A nagyobb baj, hogy utána már az új eredeti tonert se kezeli.