Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Csak ötletnek.
![]() Esetleg nagyobb kínai üzletekben is van, szokott lenni tanítható tàvkapcs.
Ezt reggel nem linkeltem, mert olvastam, hogy az orion színes gombjai nem működnek...
![]() Na persze, azt nem tudjuk milyen az az "orion"...
Ilyen az a távirányító, amivel jelenleg csak részlegesen tudom használni ‒ hangerő, csatorna váltás meg AV-re váltás működik, de semmit se tudok állítani, mivel a menükhöz szükséges gombokat nem kapja meg a tévé, beleértve a színes gombokat is.
Tegnap tettem egy próbát a meglévő univerzális távirányítómmal, de nincs a kódlistájában Techwood márka és nem működik az Orion márkához való kódjaival sem, úgyhogy feladtam az univerzálissal való próbálkozást.
Sikerült találnom használtcikkesnél egy "PIL-2040" távirányítót, ami a ráírt "Delton" márkát leszámítva pontosan olyan, mint a korábban linkelt tv4you.hu oldalon és tökéletesen működik vele a tévé, még a menü rendszere is!
Keresek RTL8201CP tipusú LAN Ic-t bontott panelben isKeresek RTL8201CP tipusú LAN Ic-t bontott panelben is ,egy IP kamerában halálozott el.Ha valakinek lenne valahol vagy elfekvő panelban található, örülnék neki. Olyan panelokban lehetnek aminek van LAN portja. nem szükséges kiforrasztani , azt szeretném én megtenni. Köszönettel K.Sanya
PC-s hálózati kártyákon vagy alaplapokon előfordul ilyesmi? Routerekben? Vagy ezt inkább csak kamerákban szokták használni?
Egy fénykép, amit általában mindenki meg tud nyitni, jól jöhet...
Igen ez egy Realtek chip , előforulhat olyan panelokon ami hálózati kommunikációt végez.
Én átnéztem az össze esélyes panelomat, egyikben sem találtam ![]() Hátha valakinél még hever és új életre vár .
A neten keresve nem kaptam egy olyan képet sem, ami PC-s hálózati kártyára utal. Valószínűleg inkább kisebb modulokban (mint pl. az említett IP kamera) használták, 10/100 Mb-es eszközökben.
Sajnos az én paneljeim között sincs ilyen. |
Bejelentkezés
Hirdetés |