Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
sony vegas, na az jó progi videószerkesztésre.
Bár van valami ingynes TracAx nevű. Az sem gagyi.
Az Ulead-ot én borzasztóan megutáltam... még régen próbáltam videót szerkeszteni vele, de nem tudtam renderelni sehogy sem... Vegas-al viszont simán ment. Nem a beállításokra gondolok. Minden egyes fájl min. 300 Mb - 3Gb lett.
vicsys: majd próbáldd ki a Vegast is, nagyon jó probram... Idézet: „a többinél pedig vagy az egyik kezemben volt, vagy szigetelő szalaggal rá volt kötözve egy nagy nyáklapra, amit az állammal szorítottam a mellkasomhoz.” Nem piskóta Aszittem már, hogy befőttesgumival rögzítetted a fejedhez a kamerát, mint egyik volt kollégám a munkahelyén a mobiltelefont, az egyik gép szerelése közben. Idézet: „TracAx nevű. Az sem gagyi” Ugye nem próbáltad ki? (igazadvan nem gagyi, hanem egy kalap ****)Az Ulead nálam megy mint állat, szépen megcsinál mindent, és akkora fájl amekkorát kérek. (és persze olyan formátumban is.) A vegast meg majd tesztelem, kiváncsi vagyok!
Emlékszem.
Az Uleadot én is próbáltam, valamikor 5-6 éve a Pinnacle-vel együtt. De akkoriban végülis a Cyberlink PowerDirector 3-nál maradtam (akkor az volt a legújabb verzió).
Nem fogsz a Vegasban csalódni!
Nagyon eltalálták...
Egy logikus kérdés, miért nem teszed fel a videót ide az oldalra? Tudom, hogy ez gyökeresen ellentmond az elvednek, hogy a szervert nem terheled, de nem lenne felirata (Youtube végjegy), egy csomó felesleg; főleg, hogy meg se akarja nekem nyitni az oldalt. És ez az oldalhoz tartozó nagyon is hasznos videó (nem láttam, de benned megbízok).
Remélem nem sértettelek meg. Tóbi
A Video Edit Magic jó és könnyen kezelhető program videó szerkesztésre.
Oké, a fotótechnikás videókat nem is kerestem...Sorry!!!
Hüm-hüm... Végülis, kicsi meg gyors, csak így elsőre nem áll kézre, de nem rosz.
Nekem anno napi 5× kellet, de mostmár pumpálok
Gondolkodtam rajta hogy felteszem ide is. De egyenlőre inkább marad a Youtube-on.
A szegény kis weboldalamba beágyazom, és akkor a gugli már indexelni fogja a nyák-készítős oldalt is.
háhá, megvannak a fetjeim. Leültem és elkezdtem gondolkodni, és rájöttem, hogy benne vannak a dugaszolós próbapanelomban, amivel tesztelem azt amihez kellenek a fetecskék. A panel meg a garázsban van... 3* voltama garázsban körbenézni, hogy hol lehet... Ráadásul nem is 9 hanem 10 van összesen. Kb 5-6 óra ment rá, hogy meglegyen... Bár még nem néztem meg, hogy ott vannak e ...
ha nem akkor:bummafejbe: Idézet: nem próbáltam ki„„TracAx nevű. Az sem gagyi” Ugye nem próbáltad ki? (igazadvan nem gagyi, hanem egy kalap ****)” de jól néztek ki ascreenshotok, meg elsőre nagyon hasnolított a vegasra... meg szépek az ikonjai.. mindjárt tesztelem
Ez a hőmérséklet mérés engem is érdekelne. (a videódban láttam) A műszeremen van neki aljzat, ami úgy néz ki, hogy két különböző méretű kis téglalap alakú lyuk. Ehhez egy külön hőérzékelő szonda kell, a hozzá való csatlakozóval? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Miért nem adtak hozzá gyárilag, azt sem tudom?! Kössz
teszteltem, ahhoz képest, hogy először használtam, meg ingyenes, szerintem teljesen jól használható. Igaz a mpg-t nem olvassa vmiért. Effektezni is lehet, vagdosni, nem rossz ez. (persze nem térek át vegasról erre, de akin nem akar pénzt költeni annak jó)
Idézet: „Ehhez egy külön hőérzékelő szonda kell, a hozzá való csatlakozóval? Vagy ezt hogy kell elképzelni?” Pontosan így! Azt nem tudom hogy neked miért nem adtak hozzá, mert a multiméterekhez gyárilag járni szokott (már amelyik hőmérős).
Amúgy valahol lehet szerezni eredeti gyári hőmérő-szondát? Nekem sajna tönkrement az UNI-T UT70A-s multim szondája. Kérdeztem már a Vásárlás... topikban, mutattak is egy honlapot, de nem merem megvenni mivel az nem konkrétan ehhez való és nem is lenne elég a méréshatára.
Valahol lehet szerintetek gyári szondát kapni?
Közben én nyomoztam és a Conrad-nál találtam olyat, ami nem a hőmérő csatlakozóba megy, hanem a normál U mérő csatlakozóba és a COM-ba és millivolt állásban kell méregetni vele. A műszerhez tartozót nem találom még. Az enyémhez meg a fene tudja hol van, nem volt a dobozban még anno, pedig tudja a hőmérő funkciót is.
Üdv érdekel valakit BLB-T5/4W-os fénycső? (135mm hosszú)
Nem tudom, hogy hol lehet kapni gyári szondát.
Őőő esetleg bárki más? Jó lenne mert amit ajánlottak azszerintem túl kevés lenne. Azt hiszem -50°C-től 200°C-ig mér... valami ilyesmi. a Gyári pedig azt hiszem max. 400°C-ig mér. De nem tudom hol tudnák venni.
Nemá' hogy nem lehet kapni.
Nehogy vegyél olyat!
Egy régi Ezermesterben volt egy kapcsolás, simán egy BC tranyó volt a szonda, meg egy pici áramkör hozzá! Megkeresem a rajzot/cikket, és felteszem Neked!
Négy óra alatt senki sem írt.Megint töröm a jeget!
Nem tud valaki egy jó és olcsó ragasztót,ami kibír 100 fokot?(Ja és ne kelljen megvenni két dióda kedvéért fél liter festéket.)
Várjá!Ezt most nem értem
Ezt mire mondtad?Bocs, nem festéket,ragasztót. Idézet: „Fenét négy! HAT!” Idézet: „a testre és a szervezetre” no igyse esik le?
Jaa.Már értem. :kuss: :lama:
Nem tudsz rugaszt? |
Bejelentkezés
Hirdetés |

(igazadvan nem gagyi, hanem egy kalap ****)
Az Uleadot én is próbáltam, valamikor 5-6 éve a Pinnacle-vel együtt. De akkoriban végülis a Cyberlink PowerDirector 3-nál maradtam (akkor az volt a legújabb verzió).
Nemá' hogy nem lehet kapni.
Ezt mire mondtad?