Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
sony vegas, na az jó progi videószerkesztésre.
Bár van valami ingynes TracAx nevű. Az sem gagyi.
Az Ulead-ot én borzasztóan megutáltam... még régen próbáltam videót szerkeszteni vele, de nem tudtam renderelni sehogy sem... Vegas-al viszont simán ment. Nem a beállításokra gondolok. Minden egyes fájl min. 300 Mb - 3Gb lett.
vicsys: majd próbáldd ki a Vegast is, nagyon jó probram... Idézet: „a többinél pedig vagy az egyik kezemben volt, vagy szigetelő szalaggal rá volt kötözve egy nagy nyáklapra, amit az állammal szorítottam a mellkasomhoz.” Nem piskóta ![]() Aszittem már, hogy befőttesgumival rögzítetted a fejedhez a kamerát, mint egyik volt kollégám a munkahelyén a mobiltelefont, az egyik gép szerelése közben. ![]() Idézet: „TracAx nevű. Az sem gagyi” Ugye nem próbáltad ki? ![]() Az Ulead nálam megy mint állat, szépen megcsinál mindent, és akkora fájl amekkorát kérek. (és persze olyan formátumban is.) A vegast meg majd tesztelem, kiváncsi vagyok! ![]()
Emlékszem.
![]()
Nem fogsz a Vegasban csalódni!
Nagyon eltalálták...
Egy logikus kérdés, miért nem teszed fel a videót ide az oldalra? Tudom, hogy ez gyökeresen ellentmond az elvednek, hogy a szervert nem terheled, de nem lenne felirata (Youtube végjegy), egy csomó felesleg; főleg, hogy meg se akarja nekem nyitni az oldalt. És ez az oldalhoz tartozó nagyon is hasznos videó (nem láttam, de benned megbízok).
Remélem nem sértettelek meg. Tóbi
A Video Edit Magic jó és könnyen kezelhető program videó szerkesztésre.
Oké, a fotótechnikás videókat nem is kerestem...Sorry!!!
Hüm-hüm... Végülis, kicsi meg gyors, csak így elsőre nem áll kézre, de nem rosz.
Nekem anno napi 5× kellet, de mostmár pumpálok
![]()
Gondolkodtam rajta hogy felteszem ide is. De egyenlőre inkább marad a Youtube-on.
![]() A szegény kis weboldalamba beágyazom, és akkor a gugli már indexelni fogja a nyák-készítős oldalt is. ![]()
háhá, megvannak a fetjeim. Leültem és elkezdtem gondolkodni, és rájöttem, hogy benne vannak a dugaszolós próbapanelomban, amivel tesztelem azt amihez kellenek a fetecskék. A panel meg a garázsban van... 3* voltama garázsban körbenézni, hogy hol lehet... Ráadásul nem is 9 hanem 10 van összesen. Kb 5-6 óra ment rá, hogy meglegyen... Bár még nem néztem meg, hogy ott vannak e ...
![]() :bummafejbe: Idézet: nem próbáltam ki„„TracAx nevű. Az sem gagyi” Ugye nem próbáltad ki? (igazadvan nem gagyi, hanem egy kalap ****)” ![]() ![]()
Ez a hőmérséklet mérés engem is érdekelne. (a videódban láttam) A műszeremen van neki aljzat, ami úgy néz ki, hogy két különböző méretű kis téglalap alakú lyuk. Ehhez egy külön hőérzékelő szonda kell, a hozzá való csatlakozóval? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Miért nem adtak hozzá gyárilag, azt sem tudom?! Kössz
teszteltem, ahhoz képest, hogy először használtam, meg ingyenes, szerintem teljesen jól használható. Igaz a mpg-t nem olvassa vmiért. Effektezni is lehet, vagdosni, nem rossz ez. (persze nem térek át vegasról erre, de akin nem akar pénzt költeni annak jó)
Idézet: „Ehhez egy külön hőérzékelő szonda kell, a hozzá való csatlakozóval? Vagy ezt hogy kell elképzelni?” Pontosan így! ![]() Azt nem tudom hogy neked miért nem adtak hozzá, mert a multiméterekhez gyárilag járni szokott (már amelyik hőmérős).
Amúgy valahol lehet szerezni eredeti gyári hőmérő-szondát? Nekem sajna tönkrement az UNI-T UT70A-s multim szondája. Kérdeztem már a Vásárlás... topikban, mutattak is egy honlapot, de nem merem megvenni mivel az nem konkrétan ehhez való és nem is lenne elég a méréshatára.
Valahol lehet szerintetek gyári szondát kapni?
Közben én nyomoztam és a Conrad-nál találtam olyat, ami nem a hőmérő csatlakozóba megy, hanem a normál U mérő csatlakozóba és a COM-ba és millivolt állásban kell méregetni vele. A műszerhez tartozót nem találom még. Az enyémhez meg a fene tudja hol van, nem volt a dobozban még anno, pedig tudja a hőmérő funkciót is.
Üdv érdekel valakit BLB-T5/4W-os fénycső? (135mm hosszú)
Nem tudom, hogy hol lehet kapni gyári szondát.
Őőő esetleg bárki más? Jó lenne mert amit ajánlottak azszerintem túl kevés lenne. Azt hiszem -50°C-től 200°C-ig mér... valami ilyesmi. a Gyári pedig azt hiszem max. 400°C-ig mér. De nem tudom hol tudnák venni.
![]() ![]()
Nehogy vegyél olyat!
Egy régi Ezermesterben volt egy kapcsolás, simán egy BC tranyó volt a szonda, meg egy pici áramkör hozzá! Megkeresem a rajzot/cikket, és felteszem Neked!
Négy óra alatt senki sem írt.Megint töröm a jeget!
![]() ![]() Nem tud valaki egy jó és olcsó ragasztót,ami kibír 100 fokot?(Ja és ne kelljen megvenni két dióda kedvéért fél liter festéket.) ![]()
Várjá!Ezt most nem értem
![]() Bocs, nem festéket,ragasztót. Idézet: „Fenét négy! HAT!” Idézet: „a testre és a szervezetre” no igyse esik le? ![]()
Jaa.Már értem. :kuss: :lama:
Nem tudsz rugaszt? |
Bejelentkezés
Hirdetés |