Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   221 / 3649
(#) Báddzsó válasza vicsys hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

sony vegas, na az jó progi videószerkesztésre.
Bár van valami ingynes TracAx nevű. Az sem gagyi.
(#) vtsoftware válasza vicsys hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Az Ulead-ot én borzasztóan megutáltam... még régen próbáltam videót szerkeszteni vele, de nem tudtam renderelni sehogy sem... Vegas-al viszont simán ment. Nem a beállításokra gondolok. Minden egyes fájl min. 300 Mb - 3Gb lett.
vicsys: majd próbáldd ki a Vegast is, nagyon jó probram...
(#) Norberto válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Idézet:
„a többinél pedig vagy az egyik kezemben volt, vagy szigetelő szalaggal rá volt kötözve egy nagy nyáklapra, amit az állammal szorítottam a mellkasomhoz.”

Nem piskóta

Aszittem már, hogy befőttesgumival rögzítetted a fejedhez a kamerát, mint egyik volt kollégám a munkahelyén a mobiltelefont, az egyik gép szerelése közben.
(#) vicsys válasza Báddzsó hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Idézet:
„TracAx nevű. Az sem gagyi”

Ugye nem próbáltad ki? (igazadvan nem gagyi, hanem egy kalap ****)
Az Ulead nálam megy mint állat, szépen megcsinál mindent, és akkora fájl amekkorát kérek. (és persze olyan formátumban is.)
A vegast meg majd tesztelem, kiváncsi vagyok!
(#) Attila86 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Emlékszem. Az Uleadot én is próbáltam, valamikor 5-6 éve a Pinnacle-vel együtt. De akkoriban végülis a Cyberlink PowerDirector 3-nál maradtam (akkor az volt a legújabb verzió).
(#) vtsoftware válasza vicsys hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Nem fogsz a Vegasban csalódni!
Nagyon eltalálták...
(#) KTobi válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Egy logikus kérdés, miért nem teszed fel a videót ide az oldalra? Tudom, hogy ez gyökeresen ellentmond az elvednek, hogy a szervert nem terheled, de nem lenne felirata (Youtube végjegy), egy csomó felesleg; főleg, hogy meg se akarja nekem nyitni az oldalt. És ez az oldalhoz tartozó nagyon is hasznos videó (nem láttam, de benned megbízok).

Remélem nem sértettelek meg. Tóbi
(#) googa válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

A Video Edit Magic jó és könnyen kezelhető program videó szerkesztésre.

Oké, a fotótechnikás videókat nem is kerestem...Sorry!!!
(#) vicsys válasza vtsoftware hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Hüm-hüm... Végülis, kicsi meg gyors, csak így elsőre nem áll kézre, de nem rosz.
(#) bandikala hozzászólása Nov 7, 2008 /

Jó estét mindenkinek! :integet2: :smile:
(#) maTaKee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Nekem anno napi 5× kellet, de mostmár pumpálok
(#) Attila86 válasza KTobi hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Gondolkodtam rajta hogy felteszem ide is. De egyenlőre inkább marad a Youtube-on.

A szegény kis weboldalamba beágyazom, és akkor a gugli már indexelni fogja a nyák-készítős oldalt is.
(#) Báddzsó válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

háhá, megvannak a fetjeim. Leültem és elkezdtem gondolkodni, és rájöttem, hogy benne vannak a dugaszolós próbapanelomban, amivel tesztelem azt amihez kellenek a fetecskék. A panel meg a garázsban van... 3* voltama garázsban körbenézni, hogy hol lehet... Ráadásul nem is 9 hanem 10 van összesen. Kb 5-6 óra ment rá, hogy meglegyen... Bár még nem néztem meg, hogy ott vannak e ... ha nem akkor
:bummafejbe:
(#) Báddzsó válasza vicsys hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Idézet:
„„TracAx nevű. Az sem gagyi” Ugye nem próbáltad ki? (igazadvan nem gagyi, hanem egy kalap ****)”
nem próbáltam ki de jól néztek ki ascreenshotok, meg elsőre nagyon hasnolított a vegasra... meg szépek az ikonjai.. mindjárt tesztelem
(#) googa válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Ez a hőmérséklet mérés engem is érdekelne. (a videódban láttam) A műszeremen van neki aljzat, ami úgy néz ki, hogy két különböző méretű kis téglalap alakú lyuk. Ehhez egy külön hőérzékelő szonda kell, a hozzá való csatlakozóval? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Miért nem adtak hozzá gyárilag, azt sem tudom?! Kössz
(#) Báddzsó válasza Báddzsó hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

teszteltem, ahhoz képest, hogy először használtam, meg ingyenes, szerintem teljesen jól használható. Igaz a mpg-t nem olvassa vmiért. Effektezni is lehet, vagdosni, nem rossz ez. (persze nem térek át vegasról erre, de akin nem akar pénzt költeni annak jó)
(#) Attila86 válasza googa hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Idézet:
„Ehhez egy külön hőérzékelő szonda kell, a hozzá való csatlakozóval? Vagy ezt hogy kell elképzelni?”

Pontosan így!
Azt nem tudom hogy neked miért nem adtak hozzá, mert a multiméterekhez gyárilag járni szokott (már amelyik hőmérős).
(#) vtsoftware válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Amúgy valahol lehet szerezni eredeti gyári hőmérő-szondát? Nekem sajna tönkrement az UNI-T UT70A-s multim szondája. Kérdeztem már a Vásárlás... topikban, mutattak is egy honlapot, de nem merem megvenni mivel az nem konkrétan ehhez való és nem is lenne elég a méréshatára.
Valahol lehet szerintetek gyári szondát kapni?
(#) googa válasza vtsoftware hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Közben én nyomoztam és a Conrad-nál találtam olyat, ami nem a hőmérő csatlakozóba megy, hanem a normál U mérő csatlakozóba és a COM-ba és millivolt állásban kell méregetni vele. A műszerhez tartozót nem találom még. Az enyémhez meg a fene tudja hol van, nem volt a dobozban még anno, pedig tudja a hőmérő funkciót is.
(#) tiggersoft hozzászólása Nov 7, 2008 /

Üdv érdekel valakit BLB-T5/4W-os fénycső? (135mm hosszú)
(#) Attila86 válasza vtsoftware hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Nem tudom, hogy hol lehet kapni gyári szondát.
(#) vtsoftware válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Őőő esetleg bárki más? Jó lenne mert amit ajánlottak azszerintem túl kevés lenne. Azt hiszem -50°C-től 200°C-ig mér... valami ilyesmi. a Gyári pedig azt hiszem max. 400°C-ig mér. De nem tudom hol tudnák venni. Nemá' hogy nem lehet kapni.
(#) Frankye válasza googa hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Nehogy vegyél olyat!
Egy régi Ezermesterben volt egy kapcsolás, simán egy BC tranyó volt a szonda, meg egy pici áramkör hozzá!
Megkeresem a rajzot/cikket, és felteszem Neked!
(#) googa válasza Frankye hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Az igazán kedves lenne Tőled! Köszönöm!
(#) bandikala hozzászólása Nov 8, 2008 /

Négy óra alatt senki sem írt.Megint töröm a jeget!

Nem tud valaki egy jó és olcsó ragasztót,ami kibír 100 fokot?(Ja és ne kelljen megvenni két dióda kedvéért fél liter festéket.)
(#) bandikala válasza bandikala hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Fenét négy! HAT!
(#) Sergei válasza bandikala hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

a testre és a szervezetre :eplus2:
(#) bandikala válasza Sergei hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Várjá!Ezt most nem értem Ezt mire mondtad?

Bocs, nem festéket,ragasztót.
(#) Sergei válasza bandikala hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Idézet:
„Fenét négy! HAT!”

Idézet:
„a testre és a szervezetre”

no igyse esik le?
(#) bandikala válasza Sergei hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Jaa.Már értem. :kuss: :lama:

Nem tudsz rugaszt?
Következő: »»   221 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem