Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
A problémám a Következő: Van egy Sharp 54AT-15SC típúsú tv-m. Eggyik este, amikor kikapcsoltam még nem volt semmi baja, de, amikor másnap be kapcsoltam a hang bejött (az jól is szól), de a kép nem jött be. Tudna a valaki segíteni,hogy mi lehet a baja? Képcsöves lehet? A képcső végén az izzitó nem világít. Régóta csinált olyant,hogy a kép egy pillanatra megurott és a hang reccsent eggyet. Válaszotokat előre is köszönöm. ![]()
Helló.Nézd meg a képernyő fütését.Lehet eléget az ellenállás amin keresztül kapja a tápot.Meg a magasfeszültségü trafó lábait is názd meg,lehet kontakthibás és beégett.
Hello.
Találtam egy ellenállást,ami meg van feketedve,de nem tudom,hogy az lehet-e a fűtésé. ![]() A jele: R502,ez hány ohm-os lehet?
Hali.Először is mihelyen találtad?A képernyőn lévő nyékon?Csinálj 1fotót az ellenállásról.Ja külömben van rajzod is a tv-röl,ott is megkeresheted.Külgy fotót.
Ezt az ellenállást keresd,ezen keresztül kapja a képcső a fűtést.
Köszönöm a segítségedet!
Kicseréltem az ellállást,amit írtál és működik. ![]() Amúgy amit én találtam az is rossz volt,de attól még nemlett jó, az egy 1,8K ohm-os volt.
Hello !!
Van egy Sharp 54gt/25sc típusú tv-m, ha bekapcsolom pulzáló és mély hangot ad, nem indul el stby-ból. Ha lehúzom az eltérítő csatiját akkor nem csinálja.
Sziasztok van egy ,sharp 70cs03s model tv kb 1 ora után kikapcsol magátol ,miután be melekszik ,és nem kapcsol vissza ,a kondikat ki cseréltem ,de nem tudom hogyan tovább ,és televan smd alkatrésszel a forrasztott oldalán
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |