Fórum témák
» Több friss téma |
Ez egy függőleges képeltérítő végfok színes tv-hez, bár ez az adatlapban is benne van.Másra szerintem nem igazán lehet használni, ez oda való.
Szia!
Köszönöm (valószínűleg a szerény angol tudásom miatt nem tudtam )Ez egy monitorban volt.. Egyszer csak jó lesz üdv!
Hali!
Egy szkennerből szedtem ki alkatrészeket és egy érdekes elemre bukkantam. Annyit tudok, hogy a szkenner által megvilágított lapról visszaverődő fények egy csomó tükrön keresztül és egy objektíven át két 90fok-ban elfordított üvegcsíkra érkezik, amik színekre bontják a fényt, és továbbítják ennek az alkatrésznek. Csak azért kérdezem, hátha van valakinek, valami információja arról, hogy mi lehet a képeken látható üveglappal fedett alkatrész, és a továbbiakban mire lehetne használni?
Szia!
Az egy ccd, de nincs ötletem, hogy mire használd. A fekete meg egy optovilla. De vajon ez mi lehet?
Arra gyanakszom én is, csak nem találtam róla infót.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az LD271 infra LED-et melyik másik leddel lehetne helyettesíteni? Az lenne a legjobb ha HEStore-ban is kapaható lenne. Másik kérdésem az lenne hogy az elektret mikrofon-on melyik a + és - kivezetés? Üdv, gydanee
Az elektret mikrofon az polar. nélküli kondenzátor mikrofon.
Szia!
A negatív általában össze van kötve a házzal! Az infra ledet szerintem bármelyik azonos méretűvel cserélheted!
sziasztok!
valaki megtudja mondani hogy ez milyen alkatrész??
Nem látom túl jól, de iszerintem egy nagyfrekis tekercs, árnyékoló fém búrában.
hát sajnos nincs fényképező gépem csak webcamom azzal meg nem lehet túl jól fényképezni
amúgy köszi. egy rádionak a belesejébwen találtam...
Pontosítlak:
A kondenzátor mikrofon polar. nélküli. A zavarások elkerülése érdekében célszerű a házat a kapcsolt berendezés házával kötni. Hogy a test "+" v. éppen "-", ez megállapodás kérdése. Bármilyen infra ledet helyettesíthetsz azonos nyitófeszültségű és karakterisztikájú más típusú infra leddel. De hHa ezek a paraméterek nem azonosak, még működhet is, - de nem garantált.
Ami a képen látszik, az egy árnyékoló serleg. Tekercsek árnyékolására való. (Én tekercset nem látok benne.)
Ha beleképzeled a tekercsetr, miért pont középfrekis?
Szia!
A kondenzátor mikrofon polár nélküli, de az elektret patron nem! Ugyan is van benne egy kis erősítő aminek pár voltos tápfesz kell!
Jóestét mindenkinek.
Azzal a kérdéssel fordulnék a kollegákhoz, hogy mond-e valakinek valamit a képen látható áramkörben lévő "minden bizonnyal valamilyen opto csoda" dip-8-as ketyere, vagy hol találok hozzá datashettet. Ez egy illesztő leválasztó opto eszköz és az optot akarom kicserélni, de mivel nem tudok róla semmit igy :nemtudom: .Előre is köszi.
Szia!
Háát... Biztos nem vagyok benne! Kicsi a kép!
Köszönet a segítségért, viszarajzoltam és EZ AZ.
Sziasztok
Szerintetek a képen milyen alkatrész szerepel, nekem eddig még nem sikerült beazonosítani, ami a 6lábu csoda mellet van az egy 1206-os tokozású SMD ellenállás! Sajna jobb képet nem tudtam róla csinálni
Oprocsatolo "szine" van a dolognak, segítene, olyan nézet, ahol jobban látszik a környezete.
Itt a rajz, ez van a környezetén! A proc feliratú lábán csak egy vezérlő jelet kap!
Légyszives nézzetek rá erre a hozzászólásomra és ha valaki tudja mi a neve / típusa az egész relének és annak a kerek alkatrésznek ami a relében található akkor mondjátok el nekem
![]() Képek: http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_hsz_307510.html#307510 Azon a kerek dolgon nem volt felirat, de fémes színű bevonata volt, ami itt már le van dörzsölve (tudom hülyeség volt), a dörzsölgetés után már el sem indul a kompresszor, amin találhatóak ezek. Talán valami PTC ... de nem vagyok jártas... nem tudom milyen néven keressem a boltban.
Szevasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy ez milyen alkatrész? PH57 A alatta pedig 915055. SOT223 tokozás. Sajna nem tudom beazonosítani, az SMD kódos könyvemben nincs meg. Köszi előre is !
Sziasztok! megtudj valaki mondani,hogy ez milyen ic,illetve mihez lehetne felhasználni!: SLA7024MT
Ha a végéről lehagyom az MT-t: Akkor Unipoláris léptetőmotorokat lehet vele meghajtani. Vagy PWM jel generátor. Az adatlap szerint.
Szia! Köszönöm a gyors választ,szerintem rájöttél hogy mire kellene igazából,Léptető motorokhoz!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |