Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És Köbzoli meg Amper még nem is látta.
Bennem bízhattok, ha szóviccekről van szó... Egyébként ez az úgynevezett automatikus tárgyeset. Olyan, mint az "Edd meg a sajt!"; "Nézd meg az elefánt!"...
De én már láttam, és a körzeti orvos számát sem tudom betárcsázni!
![]() A kollégám a következő szavaiaval élve: Kinyíírsz ba**meg, kinyíírsz! ![]()
Elkezdem olvasni, értelmezni a lényegét, megérteni.
Aztán jön a "ledaráljuk" szó. Nem értem hogy jön ide, de illedelmesen olvasom tovább, próbálom megérteni, és ... ![]() ![]()
Bocs, de nálad egy óra 80perc, javítsd. Én is alig vártam már, végleges legyen a feladat, már lerágtam Attila fülét.
![]()
ok, humorérzékből ötös!
Mi kell a babázáshoz?? bab, meg víz ![]() ![]()
Hát ez az, hogy mostanában olyan jó kis szelek voltak, amiket egész szörf-szezonban vártam... De ilyenkor már a legvagányabbak sem mennek ki.
Egyébként csodálatos, hogy meg tud változni az ember szemlélete. 13 évig kenuztam versenyszerűen és baromi zavaró volt, ha fújt a szél edzés és verseny közben. Mondjuk a szembeszelet bírtam, mert akkor lehettet érezni, ki mit tud. Ámde, idén elkezdetem szörfözni és mikor a barátaim rinyálnak, hogynem tudnak evezni menni, meg milyen szar a víz, én elvarázsolt kisgyerek módjára száguldok a Velencei-tó felé, hogy élvezkedjek a szélviharban. Pedig még eléggé tanuló fázisban vagyok. Most meg ez a téli stagnálás ![]() Más: Van valakinek leguánja, vagy van valaki rutinos terrárium mester köztetek? Kellene pár off okosság...
Idézet: „13 évig kenuztam versenyszerűen és” Én pl nagyon szeretném kipróbálni, csak az anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy ennek élhessek! Ilyen szempontból irigyellek. Nem vagyok az a hidegben rinyálós típus. Más a kenyérpirítót dugta volna kabátja alá, én meg pólóban simán elvoltam.
Ha már itt tartunk... Megyek a beton.
Na jó éjt! ![]()
2 szerintem is!
Mikor zárul a szavazás? ![]()
Jóéjszakát mindenkinek, majd este félhétfele ide lesek, hogy meg lessz e még a topic, most viszont sietek, mert midjárt megeszi a macskám az összes chips -emet!
![]()
Jó reggelt! Szegény pára! Én már a munkahelyemen olvasgatom a fórumot
![]()
Szerintem is a második, de hiányolom a potméterek mellől a funkciót leiró szavacskákat. Az ember megszokja mi mi, de jön a barát próbálni valamit és akar emelni az áramkorláton és durván belecsavar a feszültségbe, jobb esetben nem lessz semmi, de roszabban...
![]()
Én is a kettesre szavazok.
Az egyes nem jól látható, akkor lenne használható, ha besatíroznád, a két területet különböző színnel, mert így az ember elveszik a sok vonalban, esetleg nem is kellene köré vonal,csak színes háttér. Áruld el, hogy tudod a fém előlapra galvanikusan elválasztva rögzíteni, a csatlakozókat. Gondolom, mivel deskamodellen próbálod, nem dobozolva, mindegy, hogy fém, vagy műanyag/fa dobozt kap?
Na most meg a suliból írok (webszerkó óra
![]()
Még szerencse hogy nincs net meg gép a budiba mer akkor onnan is beköszönnél.
Én az elsőre szavazok, hogy szegény legalább 1 pontal lehessen a vesztes, ne csak úgy minden nélkül.
Egyébként a második jobban áttekinthetőbb. Én meg a lap tetejére utálok írni. De amúgy ez az előlaps dolog nem OFF egy kicsit itt? ![]()
Szia!
Terrárium ügyben mi érdekelne? Egyébként a legnagyobb terráriumom 1,5*0,6 méter széles és 1,5 méter magas volt (most is megvan, de lakók nélkül) Az eddigi legveszélyesebb állatom, egy óriás keresztes pók volt, a leg veszélytelenebb? Hát, olyan nem volt.
Megy a nyuszika és a róka a puszta közepén
a nyuszika a tóhoz ért a róka meg a villanyszereléshez. Nem hagyhattam ki ![]()
Egyik haverom munkatársa Hangszórókat akar a budiba, hogy ott is hallgathassa a hifit. :wow1:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |