Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Monitorba épített USB HUB

Témaindító: zsolt102, idő: Dec 22, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) zsolt102 hozzászólása Dec 22, 2008 /

Sziasztok
aki tud segitsen,van egy COMPAQ P1220-AS szupersarkitott,sikképcsöves monitorom a hátulján 3db USB port van+2db monitor serial bus A/B mire valók?
továbbá lehet.e a merevlemez memóriáját valamilyen úton-módon növelni (pl.:5GB-ból 10GB-ot csinálni) akár programozással vagy technikailag bele nyúlni,illetve mivan
a merevlemez belsejében?
előre is köszi a segitségeteket
(#) agressiv válasza zsolt102 hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

Az nem egy monitorba épített számítógép?
(#) zsolt102 válasza agressiv hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

nem mivel összevan kötve egy P4-es géppel a monitoron önmagában csak az OSD van
(#) Sebi válasza zsolt102 hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

A merevlemez kapacitása a gyárban dőlt el, növelni nem lehet. Ha szétszeded, benne mágnesezhető anyaggal bevont precíziós lemez(eke)t láthatsz.
Az egyetlen mód, ha szoftveresen tömörítesz.
(#) idlob válasza zsolt102 hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

Tévedsz, nem 3 hanem 4 USB csatlakozó van rajta. Ebből 3 A és egy B típusú.
Bele van építve egy USB hub, ennyi, semmi több funkciója nincs.
Továbbá monitor A és monitor B azért van, mert két gépet csatlakoztathatsz hozzá.
Sose láttam még ilyen monitort, mégis honnét tudom akkor ezket? Ennyit írtam a google-be "compaq P1220 user manual" :google:
(#) zsolt102 válasza idlob hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

én is irtam a gogle-be csak angol nyelvű oldalak jöttek ki
(#) bladika válasza zsolt102 hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

Természetesen lehet a merevlemez mértét növelni programozással! ugyan úgy, ahogy 4 hengeres motorból 8 hengerest csinálni a tankba öntött adalék anyaggal!
(#) zsolt102 válasza bladika hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

mégis hogyan gondolod az adalék anyagot
(#) zsolt102 válasza idlob hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

köszi a monitor segitséget
(#) idlob válasza zsolt102 hozzászólására (») Dec 22, 2008 / 4

Az informatika és gyakorlatilag az elektronika nyelve az angol. Ezt sajnos nehéz megkerülni. Viszont vannak egész jó netes szótárak, tudom elég nehéz szóról-szóra fordítani, különösen, hogy vannak fordulatok, amik így nem értelmezhetőek, de általában a szükséges minimumot ki lehet nyerni. Meg ha másért nem a képekért érdemes bekukkantani idegen nyelvű oldalakra.
ui.: Merevlemez méretét nem tudod növelni. Erről tegyél le. Ki meg ne nyissál működőképes eszközt, mert a levegőben lévő por azonnal hazavágja.
(#) Brown válasza idlob hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

nyugodtan szedd szét a vinyót legalább látod belülről, nagy kárt nem okozzol, mert amilyet szét akarsz szedni már úgyis értéktelen legalábbis eladhatatlan
(#) Action2K válasza Brown hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

Én már jó pár hete szétszedtem egyet, egy kísérlet kedvéért, persze döglöttet. Az eredmény: Link
(#) Sebi válasza Action2K hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

Annak idején a Commodore 64-re írtak egy kis progit, amit ha futtattál, a printer zenélt, miközben hieroglifákat nyomtatott...
(#) Action2K válasza Sebi hozzászólására (») Dec 22, 2008 /

Nekem mondod? :wow2: Annak idején még a floppy drive-ra is írtam zenéltető progit
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem