Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Minden fórumtársnak és családjának egészségére megiszok egy kupica kisüstit.
Továbbra is szeretetben Ünnepeljetek!
Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!
Boldog új évet kívánok mindenkinek ![]() sziasztok ![]()
durrog a s***m,szikrázik a herém,biztos a petárda jött hátulról belém!én ma már nem teszek-veszek,inkább nagyot eszek,s éjféltájban nagyot piálok,boldog újévet kívánok minden hobbielektronika tagnak
![]() ![]() A trágár szöveg szilveszterkor is tilos, legalábbis itt. -- kobold
Nem bírom már nézni
e sok kecske-rímet, boldog új esztendőt itten mindenkinek! ![]()
Kapcsolásokban ,,Sikerélményekben ,,Egészségben gazdag,,Boldog Új Évet kivánok ,minden kedves fórumozónak és családjának
Mindenkinek BUÉK !
A moderátorokat nem értem, hogy szilveszterkor elsütött témát (BUÉK Ingyenenergiával), 10 perc alatt lelőttek. Nem vártam, hogy örökéletű legyen, de a pár perc alatt kapott válszok nem biztos,hogy indokolták a törlését.
Akármilyen nap van, itt nem sütögetünk el csak úgy semmit, mókuskerekes mórickaábrákat tehettél volna az off-, vagy a vicces topikba is.
Ugyanúgy, mint ahogy ez a hozzászólásod sem ide tartozik.
Alkatrészben és ón füstben gazdag Boldog Új Évet Kívánok Minden Hobbielektronikásnak !!!
:kalap:
Boldog új évet kívánok mindenkinek és köszönöm hogy köztetek lehetek!Jövöre ugyan itt veletek!
Pali! ![]() ![]()
Forrasztásokban gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánok valamennyi tagnak az oldal üzemeltetője és moderátorai nevében is!
BÚÉK! ![]()
Boldog ÚJ évet mindenkinek .Öreg Tom
Boldog Új Évet mindenkinek
![]()
Sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánunk Köbzolinak, és fórumtársainknak.
Boldog Új esztendőt kívánok minden kedves fórumozónak és az oldal üzemeltetőinek.
Sikerekkel telt Boldog Új Évet mindenkinek, itt és a nagyvilágban!!!
![]()
hát akkor utoljára.mondom utoljára..minden jo ha a vége jó,és nem az eleje,végülis sztem az ország jöjjön hej-re,és inkább menjen a hegy mohamedhez mint én oda,és a kutyákat is ott ássuk el ahol meg van irva,mindezt tiszta szívemtöl belátom....hajó.
B.Ú.É.K.
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Kép: Hivatkozás Kép: Hivatkozás
|
Bejelentkezés
Hirdetés |