Fórum témák
» Több friss téma |
Az 5 voltot megkapja a PDA és azért jelzi a töltést de nem tud szinkronizálni mert másik ér van benne elszakadva. De nem biztos.
Nállam nem tölti az usb, habár led ugy jelzi. Ha a dokkoloba a rendes hálozati töltöt bedugom csak akkor tölt.
Ha tudod mérj rá az usb lábaira hogy van e valamilyen szint rajta. Szerintem ez nagyon kábelhiba gyanus.
Láttam olyan mp4-et ami ha rá volt dugva a hálózati töltőre de a töltő nem volt bedugva a konektorba akkor is jelezte a töltést.
A kábelben nincs valamiféle ic? Csak sima kábel?
a kábelen csak egy kis fekete doboz van amiben van egy be és kikapcsoló!!
a kábel azon részére mérjek rá ami belecsatlakozna a PDA-ba??
Ha a pda oldal csatlakozojánál tudsz mérni akkor zseni vagy. Megvan a pda lábkisztása? Az usb-s végén is mérhetsz, az is ad valami támpontot.
Megmondom én 25.
8 USB D- 9 USB D+ 10 VBUSD USB +5V, 11 USBH- USB host 12 USBH+ USB host 13 VUSBH USB host +5V
Viszont ha nem vagy messze Dunavarsánytol, egy proba erejéig szivesen látlak.
és mivel és hogyan mérjek rá hogy van-e szint???
Ha ezt kérdezed akkor inkább hadjuk, mielött kárt teszel a készülékedben.
ÖRÖMMEL JELENTEM HOGY MŰKÖDIK A KÁBEL!!
SIERÜLT MEGCSINÁLNOM!! De most az lenne a kérdésem hogy már folyamatban van egy rátöltés(térkép)és már nincsen szabad hely a PDA-n!!van benne egy 1Gigás kártya!!arra hogyan lehetne rátenni anyagot???
még egy olyan kérdésem lenne hogy honnan lehetne letölteni vagy honnan lehetne szerezni erre a PDA-ra magyar operációs rendszert?????????????????????????????????????????
vagy valami magyarosítást leszedni mert ami most van a PDA-n op.rendszer az angol!!!
Szia
Örülök, hogy működik. A HE nem támogatja az illegális szoftvereket. Azt javaslom, próbáld meg beszerezni üzletben. Mellesleg akkor is érthető a kérdésed, ha csupán 1 db írásjelet teszel a mondat végére. Megértésedet köszönöm!
Sziasztok ha lenne valakinek ipaq h1940 pdaja
és megtenné hogy a csatlakizofejet szétkapja majd megirja hogy hova megy az usb 2 kábele azt megkösönném. Merthogy nincs kábelem és az usb kicsit lassu. ha tudtok leirást hogy mit hova azt megöszönném.. sziasztok H 1940 a tipus...
Hát ezt nem tudom eléggé megköszönni neked napokon átt keresgettem de nem találtam nagyon köszönöm..
![]() ![]() ![]() Uhh nagyon köszönöm.
Bocsi márcsak 1 kérdés. tudsz valami bekötést?
elöszedem a másik fejet és bekötném USB-re vagy RS232-re. segits ha tudsz.. Köszönöm. (vizuális alkat vagyok.)
Az USB lábkiosztása itt található:
http://pinouts.ru/Slots/USB_pinout.shtml
Akkor igy???
ha nem javics ki léccives.. ![]()
Bekötöttem az elöbii rajz szerint de nrm látja a gép..
van 1 usb detekt láb azzal mit csináljak?? test?? vagy mi lehet.?? |
Bejelentkezés
Hirdetés |