Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok, van nekem egy ROBO-678n típusú CPU kártyám, azon egy nagyonspeciális PCI foglalat található. A kártya kézikönyve így nevezi:
-On-board 68-pin PCI device connector Support one additional PCI device daughter board A kézikönyv még a lábkiosztását is leírja, de maga a csatlakozó egyáltalán nem hasonlít egy PCI típusra sem. Itt egy kép a foglalatról, a téma tárgya a "TEST 2 OK" matrica alatt található: KÉP LINK A foglalat lábkiosztása: LÁBKIOSZTÁS Tud valaki valamit mondani nekem erről a valamiről? A google tehetetlen az ügyben. Az is érdekelne hogy normál átlag PCI eszközhöz való átalakító lehetséges lenne e sima kábelezéssel? ![]() ![]()
Szerintem téma zárolás lesz mert ez nem PC fórum
![]()
Szia!
A test 2 ok az azt jelenti,hogy az ic átment valamilyen teszten A csatlakozó meg olyan mint ami régi videókártyákon szokott lenni. Üdv!
Nekem is van egy hasonló kártyám, épp arról írok jelenleg is
![]() Ezen én is gondolkoztam amúgy már korábban, hogy arra a csatlakozóra lehetne-e valamiféle szabványos PCI eszközt illeszteni minden probléma nélkül. Még nem próbáltam ki, úgyhogy én speciel nem tudok erről nyilatkozni sajnos. Egyébként van esély szerintem a működésre.
Szerintem oda egy "backplane" kártyát lehet rakni, amin vannak szabványos ISA és PCI csatlakozók. Sok weblap PICMG Backplane expansion kártya néven említik, bár a képeken nem látni a CPU kártyához csatlakozó részt. Szerintem... :gumicsirke:
Bővebben: Link
Eszerint öszekábelezed.
Gondolom hogy egy hasonló kártyáról lenne szó mint ami a mellékletben van?
Ott is van egy hasonló: PCI extention Connector Cabel. Pár oldal amiben találhatsz valamit: Bővebben: Link Bővebben: Link Ha ez tényleg az hogy egy hatalmas spec lapra bele tehetsz 10 kicsi ilyen lapot akkor én is össze akarok rakni egy ilyen csodát ![]() ![]() Linkek javítva, legközelebb használd a LINK gombot. -- kobold
bocs a 3. lemaradt Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |