Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Enyém sem kamion, mégis 15 előre, 3 hátra van benne. Ja, és nem traktor, mégis mentünk ám tegnap az alföldi szántóföldeken rendesen. Erdőn át, patakon át, kőbányán át. Meg sem álltunk a Kékestető csúcsáig.
Ez volt nekem a program a börze helyett. ![]() Sziasztok! Üdvözöllek új tag! Jó sokat irkáltatok ide(is). ![]() Idézet: Akkor már beugorhattál volna hozzám ? onnan csak egy ugrás idáig ! „Kékestető csúcsáig. ” ![]()
Onnan bárhová be lehetett volna ugrani.
![]() ![]()
Akár még a börzére is ! de én csak a kékestől 25 km -re lakom
![]()
Nem volt kedvem megmászni az adótorony pár száz lépcsőjét, s különben sem volt nálam a siklóernyőm.
[off]Azzal meg 4.-ből indulsz. Ha sportkipufogó van rajt akkor aztán...
Most képzeld el: Keresed a Börzén Lacit, felfedezed, hogy nincs ott. Mész haza, örulsz a dolgoknak, amit vettél, mész a számítógép felé, és látod Lacit, hogy pont írja: Itt vagyok CirokL-nál, de Ő nincs, ezért ideültem a sz.gép elé.
Szijasztok!!
Féltetek, mi? Hihi! Nem baj, ennyi kell! De ugye nem vezetek rosszul?? ![]() Amúgy igen, amúgy odafele a kutyám az ölemben volt, mert nem nyughatott máshol, nagyon édes volt... Az odafele és visszafele utakon jelentkező sebesség-különbség ennek tudható be, ugyanis hazafele már meguntam és Apuci (Imi) ölében szundizott meg leskelődött! Na most megyek, legyetek jók és találkozunk legközelebb a Börzén!! ![]()
Én csak kívülről láttam mondjuk, de tuti jól vezetsz
![]()
Szandi!
A blökit vidd el szervizbe, mert vagy a fékmunkahengerei durrantak el, vagy elkopott a ferrodol a féktárcsáin, de hogy a fal előtt nem tudott időben lefékezni, az biztos... Szegénynek azért ilyen az orra (ha van neki ilyenje...) :hehe: Bocsánat, nem akarom bántani, meg Téged se, csak azzal a rövid orrával nagyon mókás!)
A lányom ilyet is tud!
Persze, ezt már csak kutya nélkül! ![]()
Frankye!
Haha... :crazya: ![]() ![]() ![]() ![]()
Amikor megnéztem a képet nem tudtam mi ez.
![]() ![]() ![]()
Na jó!! Most már le lehet cuppogni a világ legjópofább és legédesebb kutyusáról! Nincs is benne kaméleon, mert csak együtt tudja mozgatni a szemeit, és egy irányba. Még ha nem is úgy állnak, akkor is! :duhos2: Zoli box lesz, meglátod!!! De tudod, hogy imádás van! :puszi:
A horkolás pedig cseppet sem idegesítő, szerintem inkább aranyos, ahogy mindig szöszmötöl és közbe röfög, meg mindent csinál. És már hiányozna is, ha nem hallanám... ![]()
Üdv! Csak nehogy a barátodtól is elvárd, ha elmentek szórakozni, hogy hiánypótlásként a kutyus helyett röfögjön!
![]()
Tud fényképezni? (..persze, ott a kutya útban lenne...)
Idézet: „csak együtt tudja mozgatni a szemeit, és egy irányba” És melyik irányba? :hide: ![]()
Én aztmondom,hogy mindkét variánsod nagyon ügyes!
![]() ![]() ![]()
Gondolom,amerre épp a kedve tartja!
![]() ![]() ![]()
Abba az irányba, amelyikbe csak akarja.
![]() ![]()
[OFF]Van ilyen is az eseményről:
Még nem tud, de dolgozunk az ügyön.
![]()
Ez a gyújtógyertya orrú kutyus
![]() ![]() ![]() Szandi szerintem jól vezet, én mögötte haladtam a Twingóval, kívülről nézve abszolút korrektül megy :yes:
Akkor arra válaszoltál, hogy a rövidebb orrú kutyák miért érzékenyebbek a hőre mint a hosszú orrúak.
![]()
Szandika! Ne hagyd magad!
![]() ![]() ![]()
Nem hagyom magam, se a kutyám!
![]() Dávidnak meg köszi, hogy megdicsért, máskor is mondták már, hogy korrekt, meg hogy hivatalos a vezetési stílusom. De azért mint mindenkinek, nekem is vannak rosszabb napjaim. Apunak egy baja van a rosszabb napokkal, méghozzá az, hogy olyankor a benzinmutató megállás nélkül, szépen csendben lefelé irányuló mozgást mutat. De ezenkívül szerinte is jól vezetek. Mert azért az a lényeg. ![]() Teszek nektek még egy képet Hana-ról, hogy gyönyörködhessetek benne! :yes: Szandika Idézet: „Úgyhogy nem baj, hogy gyertya-orra van, meg henger-feje” Szóval akkor lehet cserélgetni az orrát? (gyertyát) ilyenről se halottam még ![]() Hány ccm-es a kutyuska? ![]() Üdv! Idézet: „van... henger-feje” De ugye tömítést nem kell benne cserélni? :hehe: |
Bejelentkezés
Hirdetés |