Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A mai termés, igaz, csak 3/4 készen
A nagy és kis tranzisztorok kivételével minden alkatrész bontott, a többit sajnos meg kell vennem Kiváncsi vagyok, hogy kitaláljátok, hogy mi ez üdv Idézet: „Kiváncsi vagyok, hogy kitaláljátok, hogy mi ez” Színes, digitális fénykép :crazya:
Nagyon szépen megvan csinálva.
Talált
Norberto, részben Neked is igazad van :yes: üdv
Te Müszi ebben nincs egy árva cső ! sem ? Szép lessz még bontott alkatrészekből is .
Szép munka.
Ez csövetlen lesz. Lacikám, ez az ST151, remélem hétfőn már maradék cumó is meglesz. Megcsinálom a 30centis döghöz a ládát, és haccóljon
Párja nem lesz, mert csak egy hangszóróm van. Marcibácsival készítettünk egy sztereót, az lett az övé, hatalmas szól A panel vasalással készült, már elég jól megy a tecnológia üdv
Köszönöm!
Idézet: „Egy kérdés, szabad-e kapcsolóüzemben a fetnek 60C fokra melegednie?” Ezt én is kérdeztem... De most ment 1.5 órát folyamatosan, megmelegedett a cucc olyan kéz melegre.. De amúgy semmi baja.. Üdv!
Na ez már jobban hangzik
Gratulálok! Szuper lett!
Ez első, de második ránézésre is egy végfok
![]() A "nagy tranyók" közt ott a "kicsiknek" a hely (pont amennyi kell), plusz a "nagy tranyók" bekötése és a "nagy ellenállások" helyei is árulkodnak (lehet hogy nem tranyók, hanem FETek, de a lényegen nem változtat)
Igazából, ezzel az erővel egy áteresztő tranzisztoros disszipatív táp is lehetne, de már lehúzták a leplet, ez egy ST151
Én meg mondtam, hogy erre milyen utaló jelek voltak
Egyébként jó cucc! (a sokak által istenített QUAD-hoz képest meg különösen, egyértelműen ilyet építenék, ha választanom kellene)
Sziasztok!
Én most épp panelműszereket "gyártottam" igaz csak 2-t.. Az árammérőt most felyeztem be.. Holnap valami dobozt keresek a 2 műszernek, aztán építem is szépen bele.. Gondoltam megmutatom a mai végkifeljetet.. Bővebben: Link Üdv!
Szép lett, grati, én azon filózom egy ideje, hogy SMD-ben lenne még jó megépíteni, csak neki kellene állnom panelt tervezni.
Szép
Nekem is van egy duplás, de én meg a labortápommal kompletten teszem majd fel! Amilyen sok alkatrészből áll, nem kell komolyabb időt rá szánni az SMD-s verzióhoz (már ha a 7107-es IC vezérli ezt is)
Ha esetleg készítesz egy SMD-s 7107-est szívesen elkoldulnám a nyák tervét, igaz nem sok tervezni egyet, de idő hiányában nehezebb.
Sziasztok!
Ez a mai termés Leégett panel fölélesztve és tesztelve és tökéletesen működik A pc táp csak a ventije miatt kellet hűtésnek(ezvolt épp kéznél)
Talán ez....digi gép lemerült
Amugy nem ígylesz nehogy azthinni
Korrigáltam őket.
Tetszenek ezek a nagy szellőző nyílások, így biztos megfelelő lesz a hűtés. Üdv!
)))
Köszi!
Azok 12cm-es ventiknek helyek azfog majd befelé fújni+hátul egy 15x25cm-es borda közpen egy 12cm-es ventivel,ha ez nemelég akkor semmi
Jah amugy ez csak ideiglenesen 400w amíg nemveszek egy nagyobbat a mélyekhez utána ez 2x200w lesz a szélessűvú hangfalaknak
Jól értem? Ez egy 400W-os végfok?
Persze, csinálok Neked, de csütörtökön vizsgázok, úgyhogy majd utána
Jaa, ráér, majd ha egyszer úgy van.
Köszönöm.
Köszi!
Én nagyon szeretek SMD-t szerelni Persze a sűrűbb lábú Alkatrészek (IC stb) kicsit nehezebbek, de amúgy jó.... Az ellenállásokat kimondottan szeretem beforrasztani.. Üdv!
Szép, gratula.
Lapkásdobozba az alkatrészek...
Üdv mindenkinek!
Gondoltam közkinccsé teszem legújabb PIC vezérelt inverteres hegesztőmet hátha érdekel másokat is. Egy kicsit túlzásnak tűnhet hegesztőinverterre a 4x20-as LCD, meg a soros port a PC-hez, de igy legalább nemcsak hegeszteni lehet vele hanem tényleg vagány a kütyü.
Vagány kis gép, gratulálok, megosztod a kapcsolását/programját a nagyközönséggel??? Esetleg egy cikk formájában?
Valószínű az anyagköltsége egy "gazdaságos" gép ára, de az is valószínű nem egy "fogjad a kéményt fiam míg felveszük a pénzt" stílusú gép. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Amugy nem ígylesz nehogy azthinni