Fórum témák
» Több friss téma |
4GC4-et helyettesítheted KT814G-vel, a 6GC6-ot nem tudom, de a 6GC7 megfelelője a KT816G.
Nem tudom, mennyivel lettél előrébb...
Na, ez jól megkavart
![]() Szóval 4GS4 és 6GS6!
képet sajnos nem tudok küldeni, mivel nincs mivel fényképezni :S egyébként az az ellenállás, aminek az egyik fele pirosas, a másik fekete, az kb. hány OHM-os? ja és mi az ami fekete színű, 3 lába van, és úgy néz ki mint 1 kör, amiből levágtak 1 egyenest. Ez egyébként 1 töltőn van.
Ez egy kicsit meredek
![]() Majd kitanulod ezt a szép szakmát, itt sok segítőkész ember van ![]() ![]() A fekete egy dióda lesz, aminek a pirossal jelölt vége a katód (arról az oldalról nem engedi az áramot folyni, csak a másikról ![]()
Szia!
Remélem ez segít.
Most az érdekelne, h az ehhez szükséges hozzávalókat miből tudom megszerezni (a bolt kilőve, mivel külföldön lakok, és itt nincsenek ilyen boltok :S ). 1 régi alaplapról leszedtem vagy 30 kondenzátort, és mint utóbb megtudtam még vagy 3 diódát is
![]()
én csak annyiban tudok segíteni, h lefordítom neked a ciril betűket:
4HSZ4 az első, és 6HSZ6 a második. innentről én már a hozzáértőkre bízom a dolgot xD
Szia! Igazából 4GS4 és 6GS6
![]()
Szia! nekem Nopta 50y-202c tipusú erősítőm van. Sajnos a 2 nem egyezik. Azért lehet megpráblom a BD-t. Köszönöm a segítséget!! Üdv!
Halihóó!
Ha ez segít, itt a rajza:
Hellosztok! Kis kerek kb. 5mm átmérőjü valami két lábbal 10J 3KV felirattal. Másik 12-14mm átmérőjü lapos kerek kék izé két lábbal AH472M felirattal 400V felirattal. Ezek mik lehetnek értékük mit kell kérnem alkatrészboltban? EgxTFT inverterében vannak. köszüdv
Mindkettő kondenzátor.
Az elsőbe nem vagyok biztos, de talán 10 nF értékű (vagy lehet 10 pF is) és 3 kV-os feszültségű. A második 4,7 nF értékű és 400 V-os feszültségű.
Hello!
Gondolom ilyesmit szerettél volna. üdv! proli007
Sziasztok
Kaptam 4db elvileg hall szenzort, de nem találok hozzájuk adatlapot. 724s 45l felirat van rajtuk és a tokozásuk hasonlit egy tarnyóhoz de "laposak". Valaki tud segiteni a beazonosításokban, vagy van módszer amivel megállapíthatom hogy tényleg hall szenzorok-e?
Szia!
Nekem ilyen típusú hall-szenzoraim vannak: Bővebben: Link Ha valami hasonló kinézetű/típusú lenne a tiéd is akkor a lábkiosztása balról jobbra haladva: Q1 - táp - Q2 -eng Az "eng" lábat 0V ra kell húzni, hogy működjön. Ha mágnessel közelítesz hozzá, akkor a Q1 és Q2 lábain ad ki jelet. Az egyiken negálva. Nyugodtam próbálgasd, nehéz őket tönke vágni. ![]()
Szia
Az enyémeknek csak 3 lába van, holnap teszek fel képet róla. Ettől függetlenül lehet hogy ugyanarról van szó? ![]()
Tudtommal ez a két fajta megjelenésű (3 és 4 lábú) a legelterjedtebb. A kettő között annyi különbséggel, hogy a 3lábúnak csak 1 kimenete van. Paraméterek szempontjából a feszültségekben lehetnek eltérések, ezért 5V -os feszültséget javaslok, illetve ennek a topiknak az tanulmányozását:Bővebben: Link
Szia Norby1
Köszi a segítséget, bevallom figyelmetlen voltam, nem találtam rá erre a topikra.
Helló!
Egy smd alkatrészről szeretnék tudni valamit. Egy soic8 tokozású, valószínűleg valamilyen fet és 4532GM felirat van rajta. Egy lcd tv ccfl inverterében van ez. Valamivel helyettesíteni kellene. ![]()
Dual mosfet, az utolsó lapon van a referenciája is.
![]()
Köszi!
legalább már a típusát tudom és hogy mi is valójában. Már csak szerezni kellene valahonnan egy pár darabot.
Ahogy jobban szemügyre vettem az invertert, már cseréltek benne egyet. Olyat már találtam a HQ-nál. Bővebben: Link Veszek vagy 5 db-ot, hátha kelleni fog. De remélem nem lesz rá szükség.
![]()
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a 1206 típusú SMD ellenálásnak mik a méretei? Csak most fogom megvenni, de a nyákot már készíteném... Köszönöm előre is!
Hello!
Nincs kéznél tolómérő, de kb 2*4mm.
sziasztok van egy képem a tvmböl jött a panel ,egymás mellett van két ellenálás az also elég olyan mintha megfáradt volna,de lehet a fölötte lévöt is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |