Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Én 10 egymás melletti ellenállást látok és nagy homályt. (Tegyél a telefonod elé, egy két dioptriás szemüveget legalább és távolabbról) üdv! proli007
Hello.
Hallot e már valaki zero drift-röl erösitöknél? Az a heLYzet hogy ahogy kigyuladt a led (zero drift) az erősitő elhalgat. Gondolom valami protekció, de hogy hogy smint azt nem tudom. Ha valaki hallot mar erröl akkor irja le legyszi kösz!
Szia!
Nullpont-eltolódás, vagy "chopper stabilizált" műveleti erősítők (op erősítők) a lehető legkisebb bemeneti feszültség és nullponteltolódás ellensúlyozására. A Linear Technology nullponteltolódás erősítőkre jellemző offset feszültség kisebb, mint 3uA és szinte mérhetetlen az offset feszültség széleltérítés az idő és a hőmérséklet változás során. Elszállt volna ez a védelmi rész, vagy épp más miatt kel aktiválódnia. Brumm, földhurok...
Értem, hogy nem találtál pont ilyen témát, de mi köze ennek a téma címéhez, azaz ahhoz, hogy
Idézet: „Ez milyen alkatrész?” ![]()
Sziasztok!
Ha egy diódára az van írva hogy "5C1" az 5V1 zennernek felel meg? Ha igen, miért "C" betűt írnak a "V" helyett? Előre is köszönöm! Üdv!
Köszönöm szépen!
Nem is tudtam hogy van ilyen "katalógus"... Üdv! ![]()
Hello
Érdeklődnék egy ilyen alkatrészről. Aki látott ilyet, de főleg, ha tud egy helyet, ahol be tudnám szerezni, szóljon légyszi. Az alkatrész tipusa: HC-400 alatta lévő sorban KSE S Ez egy 15 lábú (1 raszter lábtávolsággal) előerősítő (szerűség) Egy Signat autó erősítőben van. Különben ez egy smd panel és a végén leöntötték olyan anyaggal, minta nagyobb fémréteg ellenállásokat. aki látott ilyet szóljon ![]() ![]() Köszi hy
Elírtad:
CH-400 Ettől függetlenül semmit se találtam ![]() Üdv
ÓÓÓÓ!!
Bocsánat igazad van ![]() ![]() Elítram. CH-400 ![]() A guglit és az Altavistát már én is agyon néztem, de semmi. Remélem valaki meg találja a megoldást ![]()
Szia!
Szerintem erre csak a gyártótól kapsz választ!
Hello!
SAL41 (dioda) ... mivel lehet helyettesiteni? Üdv. István
Halihó!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a mellékelt képen látható kisebb ellenállat mekkora teljesítményű lehet? A nagy a méretarányok érzékeltetése végett van mellette. Egyébként ránézésre ugyanabból az anyagból van mindkettő. Köszönöm, Ballage
Ezer bocsánat, közben rájöttem, hogy mégis van róla doksi a neten (igazából nem is gondoltam volna, hogy sikerül beazonosítani, azért is nem kerestem) mea culpa... mea culpa...
![]()
Hello
Senkinek semmi ötlete erre az alkatrészre??
Hello
Nem egy gyilkos összeg. Én a helyedben kipróbálnám mind a kettőt. Meg kell hallgatni, és a jobbik győzzön. Úgy is az számít, és nem a paraméterek ![]() Hello ![]()
Szia!
Mi a gond vele? Az egy hibrid integrált áramkör, magyarul egy kerámia lapkára vannak rápakolva az alkatrészek. Szerintem ezt a gyártó gyártatta az erősítői részére, kereskedelmi forgalomba nem került, így infó sem igen lesz róla. Hacsak a gyártó ki nem adja a kapcsolási rajzát. Javításhoz pedig a márkaszervizzel kell felvenni a kapcsolatot.
Ezért 2 korrekciót összerakini? :nemtudom:
Paraméterekben talán az LM833 a jobb,hőt is jól bírja,és több feszültség is kell neki! ![]()
nem kell kettőt építeni, mert a két ic-nek ugyanaz a lábkiosztása, így csak egy foglalatot kell betenned a nyákra és cserélheted az ic-t.
![]()
És a többi alkatrész is hót mind1?
Akkor már veszek TL072-t is ![]() És melyik áramkört válasszam? abbol is 2 van! Az A4-en a 2. rajzal ne foglalkozzatok,az labortáp ![]() A kisebbik tervre azt mondták jó a hangja és nagy és szép a tere.
A gond, hogy nincs benne, mert úgy jött hozzám, hogy ez hiányzott belőle
Szia!
Egy szép mosolygós E-mail a gyártónak, rajzért, vagy az alkatrész beszerzési forrásáért. Ha szerencséd lesz segítenek.
Üdv.
Mi van pontosan ráírva?
Hello
Ami rá van írva: CH-400 KSE S Enyi sajnos többet nem tudok róla
Na megnéztem a nyákokat, de az elsőről nem sokat tudok mondani, mert nincsenek se az alkatrészek benne, sem az értékek. Hiányol a sprint egy bmp fájlt. Gondolom azt, ami háttérnek volt berakva. A második rajz egy picit bonyolultabbnak néz ki, de szép szimmetrikus felépítésű.
![]() ![]()
Na ezzel jól feladtad a leckét
![]() A nyákon mi a pozíció száma? Esetleg tudsz csinálni magáról az alkatrészről egy képet? Első ránézésre olyan mint valami hibrid IC ![]()
Sziasztok!
Már több is mint 15 éve egy ismerősömtől kaptam egy szatyor alkatrészt. Azok között voltak a képen látható orosz alkatrészek. Megőriztem őket hátha majd egyszer megtudom mik is ezek. ![]() Ti tudjátok esetleg hogy mik ezek? És mire használták őket? A következő feliratok vannak rajtuk. 1Ж29Б-B I-80 1Ж29Б XI-75 |
Bejelentkezés
Hirdetés |