Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Na ez jó hír, úgyis akarok hangváltót építeni, ahhoz meg kell tekercs ![]()
Szerintem ez oda nagyon pici, és ráadásul nagyfrekin jár igazán. Nem ördöngősség hangváltóhoz tekerni. Trafótekerés már neccesebb
![]()
Én is valami ilyenre gondoltam de nem voltam benne biztos.Akkor most az van hátra hogy kell valami erősítöt épiteni és hozzá is lehet kötni egy PIC-hez és már müködik is (remélem).
Köszi szépen az infókat most már remélem menni fog a dolog. ![]()
Majd utánanézek. Hm, ezek jók zajszűrésre? Erről tudsz valami bővebb infót adni?
![]()
Köszönöm a válaszotokat kondenzátorügyben. Még ma fogom itt borzolni a kedélyeket egy érdekes tranzisztor miatt, csak lusta vagyok lekapni.
![]()
Szia!
Találtam még egyet-kettőt. ![]()
Megtaláltam ezeket is, összefűztem egybe. Ráengedtem az ocr-t is. Így elvileg lehet benne keresni is.
Üdv, megint én. A képen látható alkatrész miféle tranzisztor? (már ha tranzisztor...)
Előre is kössz a válaszokat!
Szerintem diódák.
Bővebben: Link :google:
Szuper gyors passzív egyenirányító egy tokban...az adatlap írja mit bír.
Üdv.
Ja hogy az 1020... I020-nak néztem, és kerestem...
![]() Azért kössz a segítséget!
Üdv!
Ez mi lehet? Telefonközpont paneljéből lett kiépítve.
Szia! Leválasztó/csatoló trafónak nézem.
Igaz nem írtam oda de 8x12 mm-es.
lyen kicsi lenne a trafó?
Igen! itt nincsenek nagy teljesítmények, csak a beszéd pár mW-ja. A képen egy hasonló van.
Üdv
EM-464: egy nyomtatófej mozgató motor. Nem találtam adatlapot. 4 vezetéke van. Valaki tud valami leírást ezekről, hogyan kell működésre bírni , stb... Köszi
4 vezetékkel valószínűleg egy bipoláris léptetőmotor.
Meghajtás: google 1. találata Vagy esetleg L293 -al.
Ez egy bipoláris (stepper) léptető motor, amihez kell egy vezérlő elektronika, gugli rengeteget tud róla mondani.
Köszi mindkettőtöknek, ha tudtam volna hogy keressek rá gugliban nem kérdeztem volna
![]()
Én a meghajtásra leginkább az L6219-et ajánlom!
Köszönöm a tippet, de ha lehet egy PIC+tranyók kombinációval próbálkoznék
![]() Azzal is megoldható ugye?
Természetesen, 2 H híddal.
Egyik megoldás. Másik pedig egyszerűbben. A FET-ek bázisait önállóan is lehet vezérelni, viszont akkor többet kell szórakozni a programmal, ellentétben hajtható lesz a motor féllépésben is. Motor rákötése. ITT pedig a konkrétabb meghajtásról, és bekötésről is írnak. A H-hídas meghajtáshoz Ez is jó, viszont csak normál léptetéshez. Emez is jó, csak ez fél híd, de nagy áramú.
Na mostmár tényleg elvagyok havazva infóval
![]() Köszönöm! ![]()
Sziasztok!
Én nem tudok konkrét alkatrésztípust kérdezni, inkább arra lennék kíváncsi, hogy mp3 lejátszóba való mikrokapcsolókatmerre érdemes keresni? ezek ugyebár elég speciális pici kapcsolók, és pontosan ugyanoylan kellene. Képettudok csinálni, vagy leírást, de ha csak helyet tudtok, az is elég. Budapesti boltok érdekelnének elsősrban, de bármi jól jön igazából! Előre is köszi!
Sziasztok! Megtudja valaki, hogy Z0861008PSC milyen IC . Nem találok katalógust a neten.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |