Fórum témák
» Több friss téma |
A DSC központ negatív kimeneteket ad, a sziréna trigger jumpert negatívra rakjad át, és a bell mínusz kimenetre kössed az indítást. A bell plusz, bell mínusz kimenetet kossed ossze egy ellenállással , 2k2-5k6 között akármi jó
Nem lehet zónákat duplázni DSC központoknál, csak bővítő modullal lehet zónabővítést csinálni DSC-n
A PC5108 modul kell hozzá, elég olcsó. A busz vonalra (yellow green red black) kell kötni, és meg kell címezni. (modul 1-re kell jumpereket állítani, a modul leírásában benne van hogyan) Ezután a központban is engedélyezni kell 9-16 zónákat. ezek a 202-206 opciók között vannak a 203-as opció a 9-16 zónák helye. Természetesen a zóna jellemzőket is be kell állítani a 001-es címen.
Szia!
Köszi szépen a válaszodat! Ezeket ki is mértem, miszerint a bell+ on állandóan kint van a 12V -> a bell- kell nekem. 1K-s ellenállást használtam, de majd kicserélem. Viszont ez a szirénas nagyon szivat engem, mert amikor először bekötöttem, akkor némi hangot adott, de nem akart működni (mert a bell+ on volt), azután hagytam 1 napig, és átkötöttem a bell- ra, és tökéletesen működött, vagyis a lámpája villogott, viszont hangja nem volt -> újból méricskéltem, és elég érdekeseket tapasztaltam: -ha nincs riasztás akkor a sziréna paneljén lévő hangszoro csatikon ott van a 12V ! -amikor riasztas van, akkor meg eltűnik, hogy is van ez? -kikötöttem a hangszórót és az aksiról megküldtem direktbe,de semmi Annyi még hogy amikor az elejen a bell+ ra kötöttem, akkor service szálat is érintgettem hol a tesre hol a -12V-ra, és furcsa dallamokat nyomott, de azóta semmi. Szerinted mi lehet a baj? köszi Tibi
és ha sorbafűzök két érzékelőt egy db lezáró ellenállással?
Tibi
A papírt amit adnak a szirénához egyértelműen le van minden írva, nem értem miért nem működik neked rendesen. Ha megkapja a tápot és utána teszed rá az akkut akkor villan egy párat (3-4) és szaggatottan búg egy párat. Ha a service nincs testelve elvéve a tápot el kellene neki indulnia. Még egy dolog: érdemes a +/- jumpert egy kicsit megkapargatni, mert előfordul hogy lakkos. Már jártam így is
nem akarok mindenbe belekotyogni de nekunk is volt mar hasonlo dolog a szirenaval,de mi nem csinaltunk vele semmit sem csak ketszer vagz haromszor restaltaltuk a rendszert meg a szirenat es elindult ja es a jumper -ra volt zarva
az is egy módszer, meg kell próbálni. A lényeg, hogy működjön
Itt egy rajz. A sziréna negativval indul. Tampert negativra állitani .(#478669) Jeladó Válasz • Júl 21, 2009 [Ez én vagyok
] [Hozzászólást segítőnek jelöl]Na itt van , "itt egy rajz amatőröknek.Egyszerü, de müködik. DSC 1616 ,PS 128 sziréna ,1555 RKZ kezelővel, vezetékes telefon bekötéssel. Annyi hibát máris látok a rajzon, hogy az ajtónyitás érzékelőt a 4, vagy 5, zónára kellett volna kötni, de nem t***ltem vele, mert sok időbe telt a progi. DSC1616.jpg (900.26 KB) " Bővebben: Link
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Megoldódott a problémám, a sziréna hangszórója volt szakadt! Üdv.: Tibi
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy PC5020 nál 377 szekción belül az a bizonyos átviteli késleltetés okozhatja nekem a kürt késleltetést? Minden királyul működött megpróbáltam ráprogizni a kommunikátort és azóta késleltetett a kürtöm kb 15s. Már csináltam *8 5555 999 5555 999 et és pgm1 z1et is, de még mindíg késleltetett. Köszi a segítséget. Gabi 1 Bill. Hozzárendelés (000) (0) (11) 2 Modul felmérés 902 3 Modul kijelzés 903 4 Bill.zóna kijelölés (020) (09) (203) (1) 5 Zónatipus beáll. (001) 03 03 03 03 05 05 05 03 03 6 Késleltetés beáll. (005) (01) 000 000 045 7 1 patríció ván így nem kellett engedélyezni 8 kód programzás 9 idő beállítás 10 Gyárihoz képest változtatás: 0.13 szekció 2 be 6 ki 0.15 szekció 2, 5 be 0.16 szekció 3 ki, 8 be 0.17 szekció 6 be 0.21 szekció 7 ki 0.22 szekció 1 be 0.30 szekció 2 ,3,4,5,6,7, be mozgásérzékelők 202 szekció 1,2,3,4,5,6,7,8, be 203 szekció 9 be Ezeket változtattam meg a gyárihoz képest
Most végkép megakadtam.
A szirénára visszaraktam a testet Azóta már csak rövideket pittyen hármat vár megint pittyen. Rossz lenne az indítójel? Meg kéne fordítanom az indítás polaritását? Az összeföldelést igaz el kell távolítani beüzemelés után? A sziréna bekötésem: Belső tamperkör 1 zónán AS ASG 2 ellenállás A Bell minusz N+ Bell plusz Föld Aux minusz As mode As Gnd jumper levéve Többi maradt ahogy volt.
kuld att a dsc manualjat mert nekem csak szlovakul van meg ami nem teljes,ha megkerhetlek az emil cimemre
a szirenahoz csak annyit hogy probald meg siman a bell minuszrol indittani meg a tapot rakjad rá ha ugy sem megy akkor nincs fogalmam hogy mi lehet a gond
PC 1565 -ös központot próbáltam kezelőről programozni. Kezdetben elfogadta a parancsokat, később azonban nem. Gondoltam elölről kezdem és a leírás szerint hardver resetet csináltam. Sajnos hiába vártam a led felvillanására, nem történt semmi. Visszakötés után pedig süket, csak a system led ég és gombnyomásra csak a gombok fényereje változik.
Mit lehet csinálni? Tudtok segíteni? Esetleg rendbe lehet tenni a központot soros porton keresztül?
http://digisec.hu/files/manuals/X - INSTALL/DSC/PC1616_PC1832_PC1864_install_manual.pdf
Erre gondoltál?
koszi ez nekem is megvan de nekunk szk-ban kulon van majdnem minden szeriahoz a leiras mert nem mindegyik programsor ugyanaz csak azert kerdeztem hogy ott mi a helyzet koszike szepen
udv nekem mar volt hasonlo problemam amit en okoztam sajat magamnak,merthogy a kezelot felreprogramoztam mas nemletezo particiohoz akkor szokta ezt csinalni de a reset utan rendbe jott
Sziasztok! Lehet meg van az egyik probléma! Mert az egészet újratelepítettem. Első riasztás pitty pitty 10s sziréna Második harmadik riasztás pitty pitty szünet pitty pitty. Akkor valószínüleg kiment az izzó De a késleltetésre nem tudom hogy ez lesz e a megoldás Holnap majd kiderül. Üdv Gabi
Na most negyedjére pity pity pity 15s riasztás pity pity pity
Üdv: Gabi
http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=3&url=http%3A%2F...tOAm4Q
ezen megtood nezni a csipogasok mit jelentenk
Heló!
Nekem DSC CALL szirénám van Az izzó jó, most már tényleg nem tudom mit kéne még megnézzek.
na hogyha a dsc szirena hasonlit a bentelesre vagy a lady kit szirenara akkor minimum egyet szabadna pittyanni vagy max kettot ha viszont nem akkor mar csak holna tudom felhivni a pesti haveromat,mert annak a kollegaja a dsc hungarianal volt fejleszto mernok addig kitartas
OK Köszi!
Ha tudod akkor az összes hibahangot kérdezd már meg tőle. Üdv: Gabi
Sziasztok!
NEkem is pont ez a bajom.MEg a szaktudás hiánya. Szereltem fel magamnak(gondoltam autóriasztók mennek akkor ez is) DSC PC1616 központot, egy ajtókapcsolóval a dobozba szabotázs kapcsolót és egy érzékelőt. Mind külön zónába. Na most valszeg sikerült a központra rányomnom a kezelőt globálba.Ez ugye led/icon kezelő és később olvastam ezt nem illik így programozni.Semmire nem reagál a kezelő csak system lámpa világít.Hard reset sem segített. Légyszives adjatok tanácsot mit kell elkövetni?A kezelőt nem lehet resetelni? Azt sem értem miért nem elég a hardreset? AC lekapcsolom, Akkut kikötöm, pgm 1 zone1 rövidre zárom a többi kábelt kikötöm.AC vissza kis idő múlva megjelenik a system led de a zona1 nem villan fel. előre is köszi a válaszokat. ÜDv: Krisztián
hat a kezelot is lehet resetelni de nem a ledest
ugyhogy nemtudom mi lehet a baj a jellon es a green jol van bekotve ha igen akkor valami a riasztoban defektes
Kettős kereszt hosszan nyom, kb. 3 mp-ig.
Utána 3mp-ig az 1-es gomb. Beléptél 1-es partícióba. *8 telepítő kód 000 0 11 # # Kész. mostantól az egyes partíción van a kezelő A reset csak a központot állítja alapra, a kezelőt nem.
Heló
Nem tudtad megkérdezni az ismerősödet? Üdv Gabi
Szia!
Majdnem okés a rendszer.A többit mailben. Köszönöm a segítséget! üdv: S
Megvan a hiba!
Az akksi le van merülve. Mit kötöttem be rosszul hogy lemerült Az összeföldelést igaz el kell távolítani beüzemelés után? A sziréna bekötésem: Belső tamperkör 1 zónán AS ASG 2 ellenállás A Bell minusz N+ Bell plusz Föld Aux minusz (majd eltávolít) As mode As Gnd jumper levéve Többi maradt ahogy volt. Az akksin ott a pozitív de ennyi |
Bejelentkezés
Hirdetés |

] [Hozzászólást segítőnek jelöl]