Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Ne vedd százasra, de nálam egyszer ez volt.
HAli. azt szeretném megtudni, hogy ez milyen tranyó.. vagy hogy egyáltalán tranyó-e?.. nem találtam semmi érdekeset a google barátomnál...
Szia!
Szerintem nem is fogsz.. Ez csak egy kódszám, csak akkor lehetne beazonosítani, ha hozzáférne az ember a "gyári kódfüzethez". Mondjuk, ha tranzisztor azt éppen ki lehet mérni. Nem egy Opel elektronikából való véletlenül?
Szia
Az alkalmazás módjából itélve ez lesz az. Köszönöm a segítéget!!
Akkor tranzisztor(az enyém legalábbis az volt), de a típusát nem sikerült kideríteni.
Oda kellene adni Libusnak, legalább a határadatait ki tudná mérni.. ![]()
Hűűha, hálám örökké üldözni fog! Az 55V-os, illetve -45V-os részéből szerintem kihozható egy egyszerűbb tápegység (nem feltélen nagy áramra) Ahogy elnézem, a kapcsolási rajz egy az egyben az, ami az én panelomon látszik. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm ezt a kapcsolást!
Üdv.: 002
Szia!
Szívesen! ![]() Ui.: Remélem nem keserítelek el: Az IC a 12V, 13V, és a 5,8V-os feszültségeket állítja elő.
Üdv!
Nem, mert nekem megvan az egész panel, amiről kapcsirajzot adtál, trafóval, alaktrészekkel, hűtőbordával, stb. Tehát nem csak az IC, hanem a komplett eszköz a rendelkezésemre áll. ![]()
Üdv!
Lehet hogy ostoba kérdés, de meg tudnátok mondani, hogy ez milyen alkatrész ![]()
Hello
Az egy váltó érintkezős REED relé. Kis mágnessel tudod kapcsolni ![]() Üdv: Zoltán
Sziasztok!
Nem jól írtam, az van a fólia kondira írva, hogy 15K50. Ez milyen kondi? Illetve az milyen amire az van írve, hogy 100nz? Köszi előre is! ![]()
Helló!
Ez 150nF-os és 50V-os, mert 15k=15000pF, ami pedig pont 150nF. A 100nz pedig 100nF-os. ![]()
Szia!
Nagyon köszi! ![]()
Az a toleranciát jelenti. -20%, +80% Szóval lehet egy kicsivel kisebb, vagy lehet majdnem a duplája is.
![]()
Igazán nem kötözködnék, de 15.000 pF = 15nF, mert a váltószám 1000 !
-szerintem-
Tényleg. Kösz a javítást. Elnéztem egy nullát.
![]()
Sziasztok.
Nem olyan rég szétkaptam a rosz LG crt monitoromat. Mint kezdő, sok érdekes alkatrészt találtam benne. Van benne többek között egy nagyobb trafó, szerintem valami inverter trafó lehet. Az interneten nem találtam róla semmi közelebbit. Mire lehetne felhasználni? Az lenne a legjobb ha fénycsövek gyujtásához.Egy fotót mellékeltem a trafóról. Mindenki hozzászóllását köszönöm.
Ez egy SMPS transzformátor monitorokba épített kapcsolóüzemű tápegységbe! Más célra nem lehet felhasználni.
A rajzon levő trafó az (T901).
És valami olyan trafót, ami jó lenne fénycsövek elektronikus gyujtásához nem lehet találni egy monitorban?
Sziasztok! vannak kerámia kondijaim de kiszereltek és nem boltban vásároltak és csak egy kódszám van rajtuk.
Nammost én a kódszámból meg tudom mondani mekkora a kondi?
Üdv!
Tudna valaki D2911A-1 ic-ről adatlapot? DIP 22 tokozású INTEL gyártmány. A datashet archiv-on sem találtam semmit. |
Bejelentkezés
Hirdetés |