Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kandósok
Helosztok! nem rég felvetek a Kandóra, és hát lenne egy kérdésem. Most mindenkinek automatán csináltak egy óra rendet és nekem van olyan hogy két órám átfedi egymást idő pontban, egy elméleti és egy gyakorlati óra. Ilyenkor mi a teendő? hogy járjak mindkét orrára ketté szakadni nem TUDOK még
, és még egy, hogyan szerezhetek aktiváló kulcsot a winhez? Tudtommal a felsőoktatásra járóknál ingyen jár. Előre is köszi.
Ütközés az elég gyakori probléma, első évfolyamosoknak még ki szokták javítani az ütközést. Ha nem javítják, akkor az egyiket át kell rakni másik időpontban a regisztrációs héten, azaz jövő héten.
Idézet: „Tudtommal a felsőoktatásra járóknál ingyen jár.” Ezt meg te hol hallottad?
Ezt úgy hívják hogy tiszta szoftver. Erre keress rá.
Majd akkor meg próbálom átrakatni. A netpunon keresztül ezt meg lehet oldani vagy a tanulmányi osztályra kell menni?
Topi: Rákerestem, és megtaláltam a hivatalos weblapot de nagyon szűkszavú, még várok vele hátha beiratkozáskor elmondják ennek a menetét is. És köszi, mindenkinek.
Ezt úgy hívják MSDNAA. Majd kérdezz rá a helyi Ms központban, hol éred el a kandóst.
Nem fogják. Ez saját dolgod, iskolának nincs köze hozzá. Lesz ott beiratkozáskor fontosabb infó is mint a windóz kulcs.
Először még ne csinálj semmit, csak kérdezd meg a tanulmányi osztályon, hogy tervezik-e egyik óra időpontjának megváltoztatását, ha nem tudnak válaszolni, keresd fel a tárgy oktatóját. Fontos, hogy pontosan úgy vedd fel a gyakorlati/elméleti órákat, hogy azok szinkronba legyenek, tehát meg van adva, melyik elméleti oktatóhoz mely gyakorlati oktató óráját kell felvenni. Ezért ha rosszul veszed fel, nagy galiba lesz, mert annál a tanárnál kell zh-t írni, ahová az elméletet felvetted. Én emiatt ráfáztam első félévben, félév közepén kellett gyakorlati tanárt váltanom villanytanból, zh előtt 1 héttel. Szóval ezt érdemes jól megjegyezni, mert 2. félévben már neked kell minden órát felvenni, és intézni a dolgokat.
Nekem például a Közgázzal volt szívás, mert nem volt benne az órarendben. Nekem úgy tűnt, eléggé noszogatni kell a TO-sokat, hogy csináljanak valami konkrétat...
Mondom ezt azét, mert a közgáz miatt 4x voltam náluk, mire lett belőle valami!
Én vagyok csak akkora balfék, hogy utolsó utáni pillanatokra hagytam a "papírok" beszerzését? Lejárt a személyim :S aztán így az otp-ben sem adták ki a kártyámat
(ráadásul 1 forintoim sincs aztán így nem tudtam átmenni új személyit csináltatni) A későbbiekben lehet pótolni, ha iratkozáskor nem minden áll rendlkezésre?
A bankszámlád számát azért még megtudhatnád, ahhoz nem kell a kártya... Ma voltam iratkozni (levelezőre) és valami olyasmit mondtak, hogy a hiányzó adatokat a Neptunba is be lehet vinni utólag. Azért a TAJ és adószám megvan? A szem. ig. számra ma úgy emlékszem nem volt szükség. Az iratkozás közben / után még lesz lehetőséged rákérdezni a TO-soknál.
Üdv, efti
Mennyi idő alatt végeztél a beiratkozással?
Kösz a választ, persze a többi dolog megvan természetesen.
Kb. másfél óra lehetett. A Neptun ismertetése tartott a legtovább az egészből.
Sziasztok! Nekem a beiratkozás kb. 10 percet tartott, plusz amíg az elején kijöttem az F09-ből és átmentem a tanulmányi osztályra
Sziasztok! A levelezős napok tényleg hétfőn és kedden lesznek???
Én eddig úgy tudtam, h szombatonként van.. agy csak a Neptun hülyült meg?
Ugyanaz a tárgy elméleti és gyakorlati órája üti egymást?
Ha igen, akkor egy tipp: egyik héten elmélet, másik héten gyakorlat lesz. Ha különböző a két tárgy, akkor is lehet ilyesmi.
Hali!
Igen, hétfőn és kedden kell bejárni a levelezősöknek,de csak kéthetente. Majd csak kibírjuk valahogy...
Hali!
Nekem két problémám lenne a pénteki beiratkozáson, a józsefvárosi tanulmányi osztályvezetőtől elhangzottakban (levelező, első évfolyam): 1: Arról volt szó, h az első szemeszterből le lehet adni tantárgyat. Tegnap reggel bementem a fősulira, és a vezető (a beiratkozáson halványzöld ingben volt) azt mondta, h tévedés történt, MOST KELL leadni a teljes 7 szemeszterre vonatkozó tantárgyakat! 2: Kértem tőle egy papírt, mert honnan tudjam hogy 7 szemeszteren keresztül mik lesznek... Erre leszidott, majd kaptam egyet, de az HÍRADÁSTECHNIKAI SZAKRA vonatkozott, de az alap tantárgyak rajta voltak, és leadtam azt a néhány fölöst. Itt a probléma az, hogy pénteken a beiratkozás végén külön személyesen Tőle rákérdeztem (!!!), hogy Joecityben is van lehetőség automatizálási szakot választani? Erre ő (a vezető) azt mondta hogy "lehet, de Joecityben a többség úgyis arra megy!!!" Tegnap reggel viszont azt mondta (kissé ingerülten) hogy "akkor ha automatizálásra akar majd menni, miért jött ide Józsefvárosba???" (De hát ő mondta h van ilyen, de akkor még sincs???) Erre varrjatok cipzárt!
Joecitybe műszer-automatika van, Óbuda:Automatika.
Kandón jobb ha hozzászoksz, hogy az ügyintézés, tájékoztatás, stb rosszabb mint az APEHben
Kértem felmentést 6 tantárgyból (fentebb írtam), még a 7-edik szemeszteres Menedzsment-re is, erre a neptun azt irja h a Menedzsment-re jelentkezés történt az ügyintéző (R. E.) által. Akkor most mi van??? Én első szemeszteres vagyok...
Nemtudja valaki hogy mikor lessz az első tanitási nap? Mult hét hétfőn azt mondták hogy szeptember 14 és 18, vezetéknévtől függően! (első osztály első szemeszter levelező) Ráadásul valaki azt is mondta hogy hetente hétköznaponként 1 délután.... Míg az órarendben 2 majdnem teljes nap szerepel...
Szia!
A Neptunban ott van az órarended nézd meg. Szerintem épp ahogy nekem, neked is 14-én lesz az első tanítási nap és kéthetente hétfőn és kedden kell megjelenni. Ha valamivel nem értesz egyet a Neptunban történtekkel keresd a tanulmányi osztályt, azért vannak.
sziasztok!
Józsefvárosi távosoktól kérdezném: Nektek sem jelent még meg az órarend a neptunban? köszi.
Hali!
Nekem van órarendem. Én meg azt kérdezném, hogy nem tudod hogy a gyűjtőszámláról mikor utalni a sulinak? köszi
Sziasztok!
Nem tud valaki olcsó szálláshelyet a Józsefvárosi telephely közelében? Elég fárasztó vidékről beutazgatni. Esetleg nincs valakinek kiadó szobája? Csak kéthetente zavarnám a levelező képzés idején.
hétfőn az anyagismeret órán elhangzott címek közül egyik sem létezik...
Ezeket találtam helyette: - www.kando.hu/oktato/grollerg helyett: http://bmf.hu/users/grollerg/ és Bővebben: Link - www.mtt.bme.hu/~femtech/anyagismeret helyett: www.mtt.bme.hu és az oktatás fülre kattintva anyagismeret... bőven van minden És az a Ginsztler meg Prohászka is fennt van letölthető formában, több száz egyébbel együtt: http://www.mtt.bme.hu/~femtech/index_elemei/publikaciok.htm
Sziasztok!
Ha voltatok a gólyahajón és csináltatok képeket, akkor kellenének, létszi Még valami, BMF-es vagy vmi Kandós pólót, honnét lehet szerezni? köszi!
Helló Mindenki!
Nem tudja valaki, hogy indítanak keresztfélése képzést Székesfehérváron vagy Budapesten? Villamosmérnök BSC érdekelne.
Hali!
Ma délután megyek a T.O-ra, de már előre félek hogy olyanért fogok szidást kapni (szokás szerint) amiről nem is én tehetek. Ugyanis: 2 hete derült ki hogy Anyagismeret labor nincs az órarendemben... Nagy nehezen éppenhogy sikerült bekerülnöm a ma délutániba, de ezt én rendeztem le, mert a T.O. erre sem volt képes... (pont a t.o. mondta, hogy az elsősök ilyen jellegű dolgait ők rendezik az első szemeszterben...) |
Bejelentkezés
Hirdetés |

, és még egy, hogyan szerezhetek aktiváló kulcsot a winhez? Tudtommal a felsőoktatásra járóknál ingyen jár.
Előre is köszi.
Mondom ezt azét, mert a közgáz miatt 4x voltam náluk, mire lett belőle valami!
(ráadásul 1 forintoim sincs aztán így nem tudtam átmenni új személyit csináltatni) A későbbiekben lehet pótolni, ha iratkozáskor nem minden áll rendlkezésre?
Én eddig úgy tudtam, h szombatonként van.. agy csak a Neptun hülyült meg?
Esetleg nincs valakinek kiadó szobája? Csak kéthetente zavarnám a levelező képzés idején.