Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
A minap megadta magát a monitorom.A mellékelt Mórickarajzon illusztrálom hogy mit produkál.Sajnos a hibajelenségről fotót nem tudok mellékelni.Kapcs rajzom van róla ha kell felteszem.Próbáltam javítani.1db szétégett ellenállást találtam(a rajzon R778-3,3R)Amit kicseréltem,de a hiba maradt.Továbbiakban nem tudom hogy merre induljak el.Bármilyen tanácsot elfogadok. Előre is köszönöm a segítséget.
Ha CRT monitor, akkor van egy ilyen beállítás.
A régi monitoromon volt... Szerk.: igen ez egy CRT monitor. Kell hogy legyen egy ilyen beállítás. Most hirtelen nem tudom a nevét, de kell lennie. Csatoltam... ilyesféle ikonra emlékszek.
Az lesz az... "Shape".
Meg az ikon
Köszönöm a gyors reagálást.Igen ezt én is próbáltam volna,de a menűben ha erre az ikonra lépek nem tudok változtatni a képbeállításon.Sőt még van egy pár ikon(ha fontos megnézem)ami szintén nem működik.De inkább leírom a pontosan hogy mi történik a képernyőn ha bejelentkezik a Windows.Az egész kép meg van nyúlva jobbra és balra is.Kb5 cm nem látszik a két széléből.Pld a Start felirat és a másik oldalon az ikonok.Hiba van 1024-es felbontásban akkor is olyan mintha 640x480-as lenne.Az a hiba amit a képen illusztráltam csak ha valami négyzet alakú ábra jelenik meg a képernyőn akkor lép fel.Tehát homorú a széle.Ha van valami ötletetek szívesen fogadom.UI:ezenkívül még 2 géppel próbáltam de ugyan az a hiba.
Nem LG-nél de ilyen hibát az eltéritő körben lévö "linearizáló" tekercs okozott. Olyan mint egy nagy elko zsugorcsőben, alul esetleg felül mágnes...Menetzárlatos lett,ujratekerés után mint ujkorában.
Pont ilyen monitorom volt, kísértetiesen hasonló hibával. A szervizben azt mondták komoly javítást igényel, másfél hét után kaptam vissza. Nem mondtak semmit mi volt a baja, de ha a napokban nem kapsz választ, szétszedem és megnézem hátha látszik mit cseréltek benne.
Szia
Oké köszi.Megnézem hátha az a hibás.
Szia
Nagyon hálás lennék érte ha megtennéd.Előre is köszi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |