Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok,nekem a régi hajdu mosógépmotor bekötése kellene.Ki akarom hagyni belőle a miha relét,és nyomógombot akarok tenni helyette.Köszi.
Akkor a relé húzótekercsét pótold rövidzárral, az érintkező helyére pedig mehet a gomb. Addig tartsd nyomva, míg a motor már majdnem teljesen felpörög.
Köszi
Sziasztok!
Tegnap kötöttem át egy 3f motort 1f-ra vagyis csak újravezetékeltem felújítottam! Sikerült is működik! Lerajzoltam a kapcsolási rajzot is !Ez eddig könnyű is volt vagyis annak látszott! Többen is fordultak hozzám hogy kössek át 3f - motort 1f-ra! A kérdésem viszont az hogy nem tudom mekkora kondit kell rátenni! Hogy tudom méretezni ?Gondolom különböző teljesítményre különböző kondi kell !A másik kérdésem viszont az hogy amit átkötöttem az egy varrógép motorja volt ott két kondit használtak egy üzemit és egy indító kondit , de viszont van egy másik varrógép is ugyanolyan motorral azon csak egy kondi van gondolom az üzemi kondi ! Arra miért nem kellett indító kondit tenni !Megköszönném ha tudnátok részletes tájékoztatást adni hogy egy kicsit jobban belelássak mert érdekel a dolog ! Hogy kell méretezni motorra az üzemi és indító kondit ? Vásárlásnál mire kell figyelni milyen értékekre ?Meg amit nem igazán értek kell e odafigyelni polaritásra mert egy két helyen olvastam ilyet is ? válaszokat is előre köszönöm !
Lenne egy kérdésem villanymotorral kapcsolatosan.Ha egy ilyen villanymotor mint ez (szivattyú motorja) amin van egy állandó 20 mikrós kondi és nem lenne elég az inditó nyomatéka (mert mást fog hajtani)akkor meg lehet inditó kondizni relével??Ha igen hány mikrós kellene rá?Köszönöm válaszaitokat előre is.
Hello!
Az lenne a kérésem ,hogy van nekem egy Straus ST/SWP910-005 gyátmányú cső vagy búvárszivattyúm ,arra lennék kíváncsi ha be van kapcsolva egymás után kétszer ,harmadszorra már nem indul elés nem tudjuk elindítani . De rá pár napra a bekapcsolást követően ujra üzemképes és működik . Mi lehet a hiba ,ha van egyáltalán. Előre is köszii ![]()
Valószínűleg túlmelegszik és a hővédelem lekapcsolja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |