Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Van egy Packard bell a720-as monitorom, használtan vettem. Kis használat után elkezdett pattogni, hosszabb időközönként, és ilyenkor a kép is elment, aztán vissza. Most meg elment a kép, és szakaszosan zümmögő hangot ad. A relé kapcsol, de nincs kép. Nagyfeszre, vagy a tápra gyanakszunk, de nem tudjuk hol kezdjük. Ha valaki tud esetleg egy kapcsolási rajzot, az is jól jönne ![]() A válaszokat előre is köszönöm.
Nagy valószinüséggel átütött a nagyfesz( vagy a sorkimenőnél vagy a sokszorozónál) Előfordulhat, hogy gazdaságtalan javitani!
Gyakorolgatni jó, de csak tartalék monitornak.
Szia
Nem jó mert, ahogy írtam, mióta elkezdett ciripelni, azóta kép sincs. Van itthon egy másik nagyfesz egy régebbi színes monitorból. Ezek megegyeznek, lehet őket cserélgetni?
Elméletileg cserélhető, ha a tipusuk megegyezik vagy kompatibilisek. De mint emlitettem ki tudja mit rántott még magával?
DuGo 800 7A ami benne van, és SAMPO 1059-3 ami tönkrement. Nem tudom hogy ezek miben különbözhetnek. A DuGo 800 7A egy MAG 570V monitorból van, ennek volt képe, de egy ellenállás elégett és meghalt benne valami. Kondi+ ellemállás csere után ellenállás elégette(gyertyaláng
![]()
Mivel a gugli egyikről sem mondott semmit igy csak azt tudom tanácsolni, hogy térképezd fel a környezetüket és hasonlitsd össze. Ha megegyezik a kapcsolásuk csere. Ha nem akkor esetleg átalakitás vagy egy "donor" monitor...
Köszi akkor ezeket még megnézem. pénzt nem költök rá, nem ér annyit
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |