Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Packard Bell A720 hiba

Témaindító: umario, idő: Szept 14, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) umario hozzászólása Szept 14, 2009 /

Sziasztok!

Van egy Packard bell a720-as monitorom, használtan vettem. Kis használat után elkezdett pattogni, hosszabb időközönként, és ilyenkor a kép is elment, aztán vissza.
Most meg elment a kép, és szakaszosan zümmögő hangot ad. A relé kapcsol, de nincs kép. Nagyfeszre, vagy a tápra gyanakszunk, de nem tudjuk hol kezdjük.
Ha valaki tud esetleg egy kapcsolási rajzot, az is jól jönne
A válaszokat előre is köszönöm.
(#) tiggersoft válasza umario hozzászólására (») Szept 14, 2009 /

Nagy valószinüséggel átütött a nagyfesz( vagy a sorkimenőnél vagy a sokszorozónál) Előfordulhat, hogy gazdaságtalan javitani!
Gyakorolgatni jó, de csak tartalék monitornak.
(#) umario válasza tiggersoft hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

Szia

Nem jó mert, ahogy írtam, mióta elkezdett ciripelni, azóta kép sincs.
Van itthon egy másik nagyfesz egy régebbi színes monitorból. Ezek megegyeznek, lehet őket cserélgetni?
(#) tiggersoft válasza umario hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

Elméletileg cserélhető, ha a tipusuk megegyezik vagy kompatibilisek. De mint emlitettem ki tudja mit rántott még magával?
(#) umario válasza tiggersoft hozzászólására (») Szept 16, 2009 /

DuGo 800 7A ami benne van, és SAMPO 1059-3 ami tönkrement. Nem tudom hogy ezek miben különbözhetnek. A DuGo 800 7A egy MAG 570V monitorból van, ennek volt képe, de egy ellenállás elégett és meghalt benne valami. Kondi+ ellemállás csere után ellenállás elégette(gyertyaláng ). Nagyobb ellenállással volt képe, de kissebb és sötétebb. Szóval a nagyfesz sztem jó benne.
(#) tiggersoft válasza umario hozzászólására (») Szept 16, 2009 / 4

Mivel a gugli egyikről sem mondott semmit igy csak azt tudom tanácsolni, hogy térképezd fel a környezetüket és hasonlitsd össze. Ha megegyezik a kapcsolásuk csere. Ha nem akkor esetleg átalakitás vagy egy "donor" monitor...
(#) umario válasza tiggersoft hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Köszi akkor ezeket még megnézem. pénzt nem költök rá, nem ér annyit
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem