Fórum témák
» Több friss téma |
Üdvözlet!
Olyan csatlakozókat hol lehetne gyártani mint pl az autó diagnosztikai (obd) csatlakozója, vagy ami a műszerfalba megy csatlakozó Az a lényeg bírja a 12vot(minimális áramerősséggel) és legyen 25-30 kivezetéses Mint a képen csak több kivezetéssel. Több 100 darab kellene, az egyik rész nyákba forrasztós a másik fél kábeles Köszi!
A leírtak alapján csomó helyen vásárolhatsz ilyeneket. De pontosan ilyen kell, vagy csak ehhez hasonló.
A feleségem ott dolgozik, ahol ilyeneket gyártanak, de szerintem pár száz darabért szóba se állnak Veled. Ja és mi az a "minimális áramerősség"?
Miért nem használsz gyári csatlakozót.
Sok van olyan, ami 12 voltot kis amperral bír és rázkódást is bírja. Fix csatlakozás lenne, vagy fel le huzogatós?
Ehhez hasonló
1-2amper max Csak a kivitelezés miatt tettem a rajzot, ne olyan legyen mint a pc-csati az alaplapon. Pár webáruházat végigtúrtam de még nem találtam az igazit. Autóhoz kellene "tuning" elektronika kivezetésnek, motortérben kerülne elhelyezésre, tehát bírnia kell a rázkódást némi meleget. Pl: riasztók kivezetése, ilyesmire gondolok
A 36 pines CENTRONICS nem lenne jó Neked?
Nyomtató csatlakozóval volt próba, nem megfelelő.
Vastagabbak a szálak, és olyan csatlakozás kell ami egyenként "szorítja" a tüskéket mint a diagnosztikai csatlakozóban
Kb. mint a képen:
Doboz, oldalán csatlakozó, amibe a kábelos rész bedugható, ilyent keresek Persze csak a csatlakozó kell a doboz legyártás megoldott
Miért nem jó? itt is egyenként van a szorítás. PC ATX csati?
Szerk: Amit mutatsz képet, azon pont az ATX csati van ![]()
Ez az. 24 pines a legnagyobb.
Rákérdezek a tervezőre elég-e a 24 láb
Egyenlőre elég csak mit akar még fejleszteni...... Tehát akkor ilyent lehet kapni készen? A nyákforrasztós és a másik felét is? A kábelos rész mekkora kábelekkel??
Igen, de ezt már a Vásárlás... hol kapható? topikban keresendő.
Neked Harting csatlakozó kéne nem olcsó de megbízható akár 100-140pólusó is létezik belőle!
Tudnál adni elérhetőséget annak a cégnek ahol feleséged dolgozik?
Mindenáron egyedieket akarnak gyártatni köszi!!
Tyco Electronics Sajna protekció nincs a gyártáshoz, de ha már legyártották, akkor kamiont tudok intéztetni.
![]() Miért ragaszkodnak ennyire az egyedi csatihoz? Félnek, hogy valaki lekoppintja a cuccosuk vagy mi? ![]()
Pl ők gyártják a ds 121 sorozatú csatlakozókat .Ezekben 30 pontos talán a legnagyobb de eléggé robusztus,késes kialakítású.A vasúton kívül másutt nem találkoztam még vele.Maga az érintkezőtartó az bakelit ,csak a háza műanyag.
Ennek itthon is van képviselete??
Ez egy olyan dolog ami fejlesztés alatt áll, de ha bejön szakít majd mint a google ![]() Többet most nem mondhatok erről.
Mert a honlapon nem találtam magyar elérhetőséget.
Körbenéznénk több cégnél is, ki mit tud ajánlani.......
Akkor köszi szépen mindenkinek!
Van most 3 magyar cég, meg találtunk pár németet, evvel elleszünk egy darabig.
hali!
újabb fejlemény olyan dugót mint a hangkártya cd hang csatlakozója honnan lehetne beszerezni? illetve csak majdnem olyan mert nem pont ott vannak a lábak, de a forma és a méret ugyanaz köszi!
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.. ![]() Egy "dokkolható" eszközt igyexem összerakni. Ez alapján beugrott egy olyan kisfesz csatlakozó is, aminél a csatik mágnesesen lennének összehúzva, nem pedig a megszokott műanyag dugaszos-beleerőltetős módon. Sztetek? |
Bejelentkezés
Hirdetés |