Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Na, ha ezt bekapcsolod, a házban nem kell fűteni...
![]() Mayky: Az a trafó nagyon szép lett. ![]()
Jah, úgyhogy ez még nem olyan nagy gond.
0,06-ossal már érdekesebb lenne a játék ![]() ![]() ![]() ![]() Ez meg 0,16-os csöves gitárkombóm ( 3. csövesem ) hálózati trafója volt anno
Igen, a légszerelés, szerintem is az az igazi.
Miért nem motorizálsz már egy kicsit? Itt is (HE-n) árul(t) valaki ablaktörlő motorokat.
GG: Jól néz ki bár nem az a klasszikus légszerelés ![]() Rendezettebb mint az én cuccaim.
Hogy néz ki egy klasszikus légszerelés?
És ez működik rendesen?
majd egyzser ! Ablaktörlő motor van otthon dögivel
![]()
Szép , de nem mondanám " igazi légszereltnek "
Gábor, ez a te műved? Mert akkor :kalap:
Urak, egy nagy kérdésem lenne, 7cm2 es magra PCL86PP-hez primer tekercs készítéséhez, nagyjából sújra mennyi zománc huzalra lesz szükségem? (Kimenőről van szó.) Vagy, hogy kezdjem a méretezést? Az az igazság, hogy nem tudom hogy kérjek majd zománchuzalt, merthát mégse mondhatom majd a börzén, hogy csókolom, kérek erre a magra 2*2400 menetet. Valakinek valami ötlet merre kapirgáljak?
Üdv. Idézet: Nem tudom igazán szerintem sem a Gábor sem a mayky belső szerelése nem légszerelt ! Az én véleményem az hogy akkor légszerelt egy belvilág amikor semmilyen segéd eszköz nélkül van minden alkatrész összekötözve ? Sem nyák sem csőszegecselt bakelit lemez ! De lehet csak én gondolom ezt , ez nem szép de itt nincs semmi segéd felhasználva az alkatrészek közvetlen csak egymáshoz ill a cső foglalathoz vannak forrasztva. Bővebben: Link :hide: „Hogy néz ki egy klasszikus légszerelés?”
126V-nál az ECC 85 még meg sem zizzen szinte, ECC88-cal jó lenne, annak elég már 90-100V
Akkor csőfoglalatot sem szabadna használnod (segédeszköz) a cső lábára tessék forrasztani közvetlenül, sőt doboza se lehet az erősítőnek (segédeszköz nem szükséges az erősítő működéséhez) Tessék egy (drótokból, csövekből, stb) nagy gombócot csinálni
![]() ![]() ![]() ![]()
Nem vita tárgyát akarom ezzel mondani de a légszerelés az akkor légszerelés ha nincs valamiféle szerelő lemez ! A cső foglalata az szerinted szerelő lemez ? És a doboznak mi köze a légszereléshez?
![]()
Segédeszköz ami nem szükséges tartja a foglalatokat alkatrészeket.
A foglat nem szerelőlemez, de nem szükséges.
Ok akkor szerintetek milyen technikával készültek azok a régi TV-k rádiók, amik nem légszereltek és nem is nyákosak? Tele vannak forrlécekkel.
Szerintem a forrléc még belefér , kivezetéstől kivezetésig alkalmazott kötésekkel .
Ha sorban felrakjuk az alkatrészeket és behuzalozzuk , az már nem igazán légszerelt technika . Idézet: A forrléc az nem egy hatalmas teleszegecselt lemez ? De ahogyan gondolod ! Nekem az a véleményem amit le is írtam ha neked , másnak más akkor !ahogyan gondoljátok ? „Tele vannak forrlécekkel. ” ![]()
Ebből valóban ne nyissunk vitát, akkor lényeg hogy én kidolgoztam egy új technikát. ami ötvözi a 2 előnyeit
![]()
Hello
Igen, ez az én GU50-esem belülről ![]()
ilyesmire gondoltál
![]() ![]() ![]() GU81M PP drótgombóc, és extra spagetti őskáosz, DE MŰKÖDIK ![]()
igen ez volt az elképzelés
![]()
Szerintem lábtól lábig szerelés , szerelőlap nélkül minimális huzalozással .
Nyák ösi elődje volt a szegecselt lemez , az alkatrészeket felrakták és valamelyik oldalon huzalozták , ezt sem lehetne légszereltnek tekinteni , mivel itt is van szerelőlemez .. Előnye a könnyű módosíthatóság , semmi más . |
Bejelentkezés
Hirdetés |