Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Még jó hogy nem a "nyák" oldalát tetted fel
:hide:
...és ráadásul Visys és nem vicsys. Nem mindegy, hogy festettem vagy fostettem esetleg kukás vagy kakás... Na ugye, hogy ugye?
Jók ezek az "idd ki, vagy vidd ki a bilit" hasonlataid.
![]() Egy jól öltözött férfi tanácstalanul áll kezében egy hegedűtokkal a Nyugatinál. Megkérdez egy járókelőt. -Mondja, hogyan jutok el az Operába? -Gyakorlással. Sok gyakorlással.
Nem egyértelmű a megoldás, így segítségül:
szamár = (szamár mondja)-t
Vicsys barátom, nem értitek a lényeget, azért írtam, hogy kínai Vicsys, mert hamisítvány, tudod Adidas-Adidos Reebok-Recbok , Nike-Nikf
Vicsys-Visys .Remélem annyira nem vesztette el a viccességét, a legrosszabb amikor egy poén magyarázatra szorul.
Jaj ne már, Vicsys is vette a lapot, azért válaszolt smiley-val. Értjük a poént és nagyon jó!
Jaja, nem mindegy, hogy tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban...
Jóvanna,
még reggel van nekem. :zavart2:
Mostanában én is láttam egy ilyen "utánzást". Tesco akciós prospektusban "Canyon webkamera". (nem elírás, így volt.)
Míg nem olvastam végig a mondatodat, azt hittem a Tesco-t utánozzák.
Lehet, hogy még azt is megérjük.
Megyünk majd bevásárolni a "Teszkó"-ba.
Nekem egy vicces sztorim van..
Főállásba fénymásoló szerelő vagyok, Egyik ügyfél (kissé műszaki anafabéta) felhívott, hogy a tervrajzmásolójuk rossz (ami egyébként egy hálózati nyomtató is), mivel vírust jelez az egyik PC-jük ami a hálózaton van. Kérdőre fogtam, hogy "tulajdonképpen nekem ehhez mi közöm? Futtassanak le egy víruskergetőt és megolodja a problémát!" Pár héttel később arra jártam és kérdem tőlük, hogy megoldódott-e a vírus kérdés. " Jajj, valami még mindig van, mert volt informatikus, aki megcsinálta, de van egy ikon, ha rá kattintok kiírja, hogy az Avast vírust talált, akarja -e eltávolítani? És nem reagál az OK gombra" Megnéztem, de azt hittem dobok egy hátast, az informókus, mikor lefuttatta a víruskergetőt, nyomott egy Printscreent, és elmentette a képernyőt JPG-ként, amit kirakott az asztalra egy ikonba, és erre kattintottak ![]() Amikor meséltem egy kollégának a sztorit, a röhögéstől majdnem az árokba hajtott.
Ha már fárasztott kedves Simpi kolléga az elektromos orgonájával, íme válaszul pár apróság...
Én is néztem ma reggel egyet, hogy mi ez, de rákattintottam, és kiderült, hogy 11 éves a google
Most már értem
Bezzeg ide nem teszed be, amit nekem küldtél, hát megteszem én...
![]() - Két Lada áll a parkolóban egymás mellett. Melyiknek van köze az irodalomhoz? - ??? - A bal-ladának. Simpit tessék megdobálni ne engem... :hide:
No comment. Arany János balladája... Ez nagyon nagy
Van még egy pár variáns.
googlle
-Anyu mehetek discoba?
-Miiit? kislányom 13 évesen a disco-n jár az eszed , ahelyett, hogy az anyád 26. születésnapjára emlékeztél volna?
Az a baj hogy ez nem csak vicc, hanem sajna sokszor a valóság
Nálunk nem! Az a lényeg. Nekünk vicc, nem a valóság.
Oppá picit félreérthető... :pirul:
Ha esetleg egy ... mániás kerül közénk, akkor az máris felizgul... :pirul: Ha ezt nem kellett volna akkor bocsi...
Scrolllock Home viccesebb nem de?
NAGYON HÜLYE VAGYOK
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

:hide:

még reggel van nekem. :zavart2:
Megyünk majd bevásárolni a "Teszkó"-ba.