Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Akkor nagyon olcsó, ha többen utazok egy helyre, és közösbe dobjátok a pénzt.
Kedves kollégák! Ki jönne börzézni? Simpiről és rockersrac-ról tudok. Esetleg még valaki?
eötvöspm is ott lesz akkor?
![]()
Én csak akkor megyek ha Doncso is ott lesz, vagy valaki aki elviszi neki a guriga 0.25 Cuz huzalt ami már ott aszalódik az asztalomon régóta.
Én meg már mióta várom itt azt a huzalt ? Apropó a hangszórókat már próbáltad ? Jó-e még valamire
![]()
Igen, ott lesz. Mivel három alteregója van, ezért büntetésből, mert mind három énjét felébresztettétek, háromszor annyit fog beszélni! Aki tovább kekeckedik, annak mindhárom énje egyszerre fog mindkét fülébe szövegelni! :hehe:
0.18 (ha jól emlékszem, erre nem merek megesküdni), 0.25 és 0.28 van ha kell (üres guriga kell!).
Pacsirtákat meg ki sem érkeztem bontani, majd anyázok ha valami bajom van ![]()
Igen, természetesen arról. Na jó, nem olyan természetes, de az a börze lett a HE-s börzézők törzshelye.
Szóval akkor mikor is lesz a börze?
![]() Ha eljösz akkor elugranék a gurigáért, nekem nincs annyira messze a börze. Üdv.
Köszönöm az infót uram.
![]() Üdv.
Én Dec. 12.-ére szeretnék igazolást kérni Frankye-től, mert a Párommal szeretnék együtt lenni akkor szombaton :love11:
Uram, uram... Leuramozol annak ellenére, hogy látál személyesen? Minden vagyok, csak nem öregúr!
![]()
A két fej közül melyik vagy? Aki sárgul az irigységtől, vagy aki zöld a méregtől? :hehe:
Rossz vagy Matyikém, majd lefárasztalak tavasszal börzén, na megáljj
![]()
Üdv!
Most szombaton is lesz börze a PTTT-ben igaz már harmadik éve járok oda még soha nem voltam börzén, tudom szégyen ![]()
0,25-ös huzal? Épp azt keresek ! De börzére nem megyek
![]()
Nekem meg majd 0,2-es kellene a pcl86pp-hez.
![]()
az már nekem is fogyóban, jó ha elég lesz a két EL84 pp kimenőre ...
Legyen hát kívánságod szerint! :hehe:
Ha jól értem, Müszi nem akar felmenni decemberben, inkább a párjával akar lenni.
Elvégre akkor van hideg, és ez indokolja az összebújást a külső szemlélők számára.
![]()
Nem igaz, mindenre kontráz. Mindenre tud válaszolni, még a neve eredetére is! Isten tartsa meg jó szokásod!
Tisztelt uraim, mindössze egyetled dolog felett siklottattok el, Müszi Dec 12.-ére kérte az igazolást, Frankye bácsi pedig 19.-ére adá ama igazolást
![]() Egyébként holnap rám is számithattok egy rövidke időre. Üdv
Neked jár, ha tovább kekeckedsz a naaagy hóhérmodival, aki jól megtermett henteslegényhez hasonlatos kiterjedéssel bír, és alabárd van a kezében. Emellett fél fogára sem lennél elég vacsorára, egy mozdulattal négy felé harap, akarom mondani hasít! Első hasítás: huss a nézése, második pedig huss a bárd. :hehe:
Na most akkor DuplaMatyi, Te végül is ott leszel a börzén?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |