Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nyugi Zotya, majd megsimogatjuk helyetted a csöveket.
![]()
A szép csajokat meg majd megsimogatom én
![]()
Jóét mindenkinek. Mára én is kivonom magam a forgalomból, habár reggel 5 óráig nincsen sok idő, de addig kitudom magam pihenni, mert aztán az én Matyikémmel együtt fogunk elindulni a börzére.
![]() Jelezném, hogy otthon hagytam a bilétámat, ezért aki nem ismer fel, az magára vessen. ![]() Persze nem változtam semmit, csak levágattam a hajam. Nálam már az is nagy változás, persze szebb nem lettem tőle. Úgyhogy nő ügyben mellesleg nem fogok előrébb jutni. ![]()
Jelezném, nem késte le! Itt vagyok rá tanúként.
![]()
Helyes!
![]()
Hát uraim, újfent egy jó börzét tudtam be, vásároltam amit akartam, találkoztam kedves kollégákkal, megismertem személyesen ampit is, és egy orbitálisat röhögtünk GG-vel , Hapro barátommal, és a többiekkel.
Üdv mindenkinek.
![]() Egyet kell értsek Doncso kollégával, és örülök, hogy végre én is megismerhettem. Aki nem volt ott a börzén, bánhatja. ![]()
Igen, valóban jó volt ez a Börze is, a csúcspont nekem mindig Matyi barátom, de Hapro mester ma odatett a 760c sztorival, jó volt nevetni egyet .
![]() Azért meglepődtem milyen árkülönbségek vannak, egyik kisöregnél vettem EABC80 at 200Ft ért, de kellett volna még egy, a sarki teremben, skót úrnál érdeklődtem, mire találtunk egyet, nála 1500Ft volt, mindkettő új, de azt mondta az övé dobozos, mondom akkor a doboz 1300Ft? ![]()
Azaz,
![]() ![]() ![]()
Hehe, ő a lehúzós öreg, aki azt mondta, hoyg jobb lesz, ha nem ódalog itt, mert mindent drágának talál... Nem veszi ám észre magát, hoyg nála mindenki olcsóbb, és náluk sem igen fogy a portéka. Így csak a benzint pazarolja a kijárásra (úgy sem fogy semmije, meg nem is túl barátságos), de nem az én pénzem...
![]()
Bakker, én azt hittem jövő szombaton lesz !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Benézted Kócikám, majd csak jövőre lesz már.
A "majd csak jövőre" immár elérkezett: holnaphoz egy hétre lesz az idei első börze! Jó előre szólok minden elalvósnak (név nélkül: zolee1209)
![]() ![]()
Majd igyekszem Matyikám, igyekszem.
Üdv.
Annyi biztos, hogy elmegyek a börzére én is, lesz ami lesz!
Én nem leszek akkor Butapesten, elvileg pont másnap megyek fel, de a "nagyra" tuti megyek, mert most csak "turkálóra" van pénzem
![]() Még most jelzem van egy kib****** nagy szkópcsövem ágyúcsővel, amit eladni úgysem tudok, de csak a helyet foglalja, én "begyújtani" sosem fogom, ha kell valakinek, nagybörzére elviszem, de CSAK ágyúcsövestől adom. A cső kb 60-70 centi hosszú, 15 cm átmérőjű az ágyúcső 1-2 kg. MÜSZINEK "elővételi" joga van, ha lemond róla, akkor lehet "licitálni" (nem a ki ad többetre megyek, hanem az első jelentkező nyer, nem akarok nyerészkedni). persze mivel válság van, nem ingyen! valami "jelképes" dologért (csőért, olajpapír kondiért, vagy UX5 foglalat(ok)ért ) Persze lehet addig még hatszor összetöröm, mert felbukok benne, akkor ugye sztornó ![]() de mondjuk ha valaki felajánl érte két db 3 cm-es új KS csövet, egyforma típust, akkor elgondolkodom, hogy nyert ![]()
na csak sikerült pirosra varázsolni az utolsó mondatot
![]()
Mi a cső tipusa? Esetleg több infó, azonkivül, hogy kib...szot nagy
![]()
nem tudom fejből, és 180 km választ el tőle, de valami 13 BPxx
De mondom, csak úgy "kalkuláljatok", ha Müszinek nem kell, mert vele már anno "beszélgettem" erről a csőről, aztán számból ***** nem csinálok
csak ágyúcsövestől jár, de olvastad a "szabályt" !
![]()
Az ágyúcső mit takar?
![]() ![]()
az ágyúcső az egy, a KS csőre "húzható" permalloy, vagy mumetal lemezből tekercselt "cső", ami védi a KS csövet a külső mágneses zavaroktól. gyakorlatilag ez rögíztve van fixen a sassziban, és előlről "dugjuk" be a csövet, amit hátul a foglalat, és elől az "ablak" rögzít, de pl 3KP1-hez van olyanom is, amibe a csövet hátulról dugjuk be, elül filccel bevont "ablak" van, és így az előlap felől betolva a sassziba hátulról a foglalat, előlről 3 db csavar rögzíti
(még a kérdés az , hogy fogom kimetrózni, meg kiszáznyolcvanegyezni, hogy ne törjön el ![]()
Vagyis az árnyékoló- búra...
![]() ![]()
sziasztok
a szombati börzére érdemes elmenni szerintetek?Mi a különbség a "sima" és a "+ nosztalgia" között? Azért kérdem mert meggondolandó az a 400km-es autókázás. ![]() Ki jönne egyébként?
Én megyek az tuti, Zoleee1209 is jön, ha nem alszik el. A Nosztalgia aza nagy csöves. A normálokon nincs akkora tolongás, de annyi cső sem.
Gondolkozom még rajta, és hogy mit adjak cserébe
üdv
Ha valakinek van olyan toroid trafója amitől megválna, és a következő paramétereket tudja, akkor elcserélném vele, akár pénzre is (vagy egy mosolyra): 2X, de jobb lenne 4X12-15V 150-200W, ha elhozza a következő börzére. És esetleg még ilyen toroid is érdekel: 4X23-25V 150-200W.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |