Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Hát pedig neked akartam felajánlani a PL36-os csöveimet !
Miért nem építesz belőle te? Lehetne egy zárt dobozos felsőanódos PP erősítőd.
![]()
Ne..m akarok építkezni belőle , majd elcsereberélem meg vannak 500-504 -ek is mondjuk mind használt de van 20-30 darabnyi, de azokból sem akarok erősítőt . Igazából a felsőanódos csövek nem nagyon inspirálnak , bár van egynehány GMI-6-os csövem talán abból ha lehetne valamit konstruálni arra még befizetnék .Csak nem tudom hogy a GMI-ből mit lehetne kihozni , meg egyáltalán alkalmas lenne-e erősítő építésre ? Bővebben: Link
Ne már
![]() A vidi erre jó? Nekem van itthon 2Db vadi új ilyen hangszóró. Én nyitottam ki a gyári csomagolást. összesen 1 óra van a hangszórókban :hide:
Sajnálom.
A PL36 gyönyörű és nem csak a felső anódja miatt ![]()
Szerintem megteszi. Jó kis szélessávú papír hangszóró.
De jó látni...Ismerős nekem ez az erősítő, mintha valaki itt a fórumon csinálta/felújította volna.A 4 cső közötti fojtóra emlékszem...
Tudom, szép a fejelése is. Győzött a lustaság meg a kényelem.
![]() ![]()
Tudom hogy "jó kis papír".. De hihetetlenül merev
![]()
Most 20W,és 320V a tápom.Múltkor kipróbáltam 400-420V-tal kíváncsiságból,akkor 38W-ot mértem.
![]()
Nekem 400V lesz majd a tápom terhelten. Elég komoly a kimenő teljesítmény.
![]()
Keress rá a nickre, van hasonló nevű fórumtag. Szerintem az övé.
Valóban, nem rossz csövek ezek a PL500/504-esek, és sok van belőlük.
![]() üdv
Szia!
Itt ha valakinek megvan az nem véletlenül. ![]() ![]() Itt a fórumon többet segítenek mint ami a könyvbe van. /Tapasztalat/ ![]()
Aha! Ez még úgy 20%-al "húsosabb" darab mint ami eredetileg a Philips 648 A-ban volt az EBL21 után és az előtt a hagszóró előtt amire ez a kimenő lesz akasztva! Pedíg az is szokatlanúl "túl" volt méretezve a szokásos 3-4 ncm-esekhez képest :yes:
Laci, ez az egyik kupakolásra váró példány, majd beszélünk! üdv
Pont ezért
![]()
![]() ![]()
Háááááááát
![]() ![]()
Rossz példája az anyád picikéje!
![]() ![]() ![]()
Nem a hátad mögött beszéltem itt vagyok !
Régen nagyon nagy snooker fanatikus voltam, és még innét maradt ez a nicknév
![]() ![]()
Sziasztok!
Nem tudom, ez mennyire felel meg nektek: Trafólemezek Szerk.: Mégegyszer megnéztem a hirdetést, ezt nem hiszem, hogy fel tudjátok használni, kivéve, ha csak nincsen gépetek a profilok kivágásához... ![]() De találtam rezet is! ![]()
Ez jó!
![]() ![]() ![]()
Helló!
Valamilyen cnc stancoló gépen (trumatic) el tudnám képzelni a lemezek megmunkálását,kérdés hogy nem túl rozsdásak,és vastagok e ezek a lemezek kimenő trafónak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |