Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Jó lesz ez is majd, amikor elüti az óra a 23 órát.
Magyarul soha, mert az óra csak 12 -ig van számozva. ![]() Komolyra visszafordítva aszót, szerintem éjjel 11 órától, másnap délelőtt 10 -ig simán le lehet majd tölteni, így aki azokban az órákban alszik, az meg... rendesen.
NA jó. Ahová regelni kell, azt hagyjuk ma este.holnap próbálok picasán valamit ügyködni.
Matyi ide a HE -ra nem tudod feltölteni? Az augusztusi találkozós képek ide lettek feltöltve, nagy mennyiségben.
Nem hiszem, hogy Topi örülne, ha minden csip-csup képpel terhelnénk a HE szerverét. gr89 oldalára megy fel.
Értelek, akkor odastartolok.
![]()
Íme a képek! Ja, és ez NEM az én oldalam, hanem a Ricsié!
![]()
Fene enné meg , ilyenkor nem tudtam ott lenni ejj, de mérgelődök, pedig ott lettem volna, hogy erősítsem az énmárleszoktamacigiről-fiúk táborát.
![]() Idézet: „Érvénytelen vagy sérült file mappa!” ![]()
Imi65 le tudta tölteni, meg Pucuka is. Próbáld meg még egyszer letölteni.
Nem elég. Három a magyar igazság, plusz egy a ráadás...
![]()
Nekem is megy, Matyikém, tényleg folyton nyitva van a szád.
![]() ![]() ![]()
szia
hallom vagyis olvasom hogy gyüjtöd a rádiócsöveket! Nekem van egy dobozzal mind vadi új többségük reredeti dobozában originál ki sem voltak bontva! ha érdekel szólj ![]()
Megkövetlek ó Matyesz Maximus!
![]() Az tetvarek picipuha lágy árú féléje nem akar rendesen működni.
Matyikém, ha minden jól megy, a következő nagybörzén, már a Párommal is rajtalehetünk a csoportképen
![]()
Milyen csöveid vannak?
Müszikém, ez kanmuri! Szerinted nekünk nincs párunk? Mégsem hozzuk el....
![]()
Ha EM80 van köztük akkor én azt szeretném csak
![]()
Nekem megfelelne a két 300B is amit most utasítottál vissza.
![]()
hello!
minden féle nem értek hozzá!!
hello!
Minden féle de nem nagyon értek hozzá meg még "szűz,, dobozban vannak 7000-ért 35 db a tiéd!!
Téged nem kell beszéltetni,beszélsz te magadtól is!
![]() ![]() ![]()
Na jó, utódok jöhetnek - ha lányok, akkor is!
![]()
Én a napokba kaptam egy ismeretlen, de annál kedvesebb fórumtárstól vagy 50db csövet szinte csak úgy, alig akart érte elfogadni valamit, azt mondta nem akarok nyerészkedni rajta , örülök, hogy jó kezekbe kerülnek a csövek. Hát és van ám közöttük HF cső dögivel.
![]()
De jó lnne, ha TE is ilyen "ismeretlen, de annál kedvesebb fórumtárs" lennél ...!
![]() (Hány csöved van most?)
Ha nem értesz hozzá, honnan tudod, hogy 7000Ft-ot érnek? Miért pont 7000? Lehetett volna 5000 vagy 10000 is.
azért mert 200/ darab de ha ennyire nzavar akkor legyen mondjuk3000 az összesért!!!
Megvéve! Kösz Lacikám.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |